Programe, të cilat janë tërësisht bindëse

Çdo biznes ka kërkesa të ndryshme. Programet tona të myWorld Partner e bëjnë të mundshme që juve të përdorni saktësisht veçoritë që keni nevojë për biznesin tuaj.

Partner Program

Bëhuni një myWorld pikë e pranimit dhe ndryshoni biznesin tuaj në një destinacion atraktiv të blerjes.

Prezantimi juaj i thjeshtë para botës së besnikërisë së konsumatorëve.

Si një myWorld Partner juve mundësoni blerësit e myWorld të mbledhin Benefits me juve duke përdorur myWorld Card të tyre. Kjo ju bën një destinacion atraktiv të blerjes për 15 milion Shoppers. Si një i Partner listuar i programit myWorld Benefit Program, mund me lehtësi të ju gjejnë dhe të rritni nivelin tuaj të vetëdijes.

Premium Partner Program

Përfitoni nga mundësia për të përdorur një program gjithëpërfshirës të besnikërisë së konsumatorit dhe të rritni suksesin e biznesit tuaj në një mënyrë të qëndrueshme.

myWorld Premium Partner Програма
EUR 1 490*
Paguhet vetëm një herë
Zgjidhni

Nëse dëshironi të drejtoni relacionet me konsumatorët në nivel profesional, atëherë Premium Partner Program është vendi i duhur për juve.

Përveç veçorive të Partner Program, mund të regjistroni edhe myWorld Shoppers të ri dhe konsumatorë të rregullt. Do të merrni Fletët tuaja me Informacione si dhe qasje në modulin për Administrimin e Relacioneve me Konsumatorë dhe statistika të qarkullimit. Përveç kësaj, do të përfitoni deri më 1% Marketing Bonus për shumën e plotë të blerjeve për gjitha blerjet e zhvilluara nga Shoppers tuaj të regjistruar në kuadër të myWorld Benefit Program.

Module plotësuese për programin tuaj të besnikërisë së konsumatorit

Juve keni mundësinë për të zgjeruar myWorld Partner Programme tuaj në çdo kohë me veçori plotësuese, dhe si rezultat, në mënyrë aktive të përfitoni konsumatorë të rinj dhe të rregullt dhe të rritni qarkullimin tuaj në mënyrë të qëndrueshme. Modulet plotësuese më poshtë janë në dispozicion:

Pakoja Card & Flyer Design Package

Nëse dëshironi të merrni myWorld Cards tuaja personale (kartat për konsumatorë) dhe Fletët e Informacionit me specifika personale, atëherë porositni Pakon Card & Flyer Design përveç Premium Partner Program tuaj. Kjo nënkupton që do të merrni 250 myWorld Cards me logon tuaj të biznesit dhe 250 Fletë Informacioni me pamjen e kartës suaj në faqen e parë, përveç 300 Fletëve të Informacionit në dizajnin standard.

Falë kartave tuaja të personalizuara, logoja e juaj e biznesit ka një prani të gjatë në mendjet e konsumatorëve të rregullt. Kjo përforcon relacionet me konsumatorët dhe ju bën juve dhe biznesin tuaj më të dukshëm në sytë publike.

€ 399*
pagesë e njëhershme

Lidhje me Online Shop

Si një përdorues i Partner Program, mund gjithashtu të bëni Online Shop tuajën si pjesë e myWorld Benefit Program. Në këtë mënyrë, nuk jeni vetëm atraktiv për konsumatorët të cilët bëjnë blerje vetëm në dyqan, por edhe gjithashtu shumë Shoppers në internet.

Mund të lidhni dyqanin tuaj pa asnjë pengesë teknike me myWorld me anë të rrjetit të lidhur në kompani. Prandaj, Online Shop i juaj do të jetë i dukshëm për myWorld Shoppers në çdo kohë. Në një ndërfaqe tjetër të administrimit, mund të kontrolloni të dhënat më të rëndësishme të arritjes gjatë gjithë kohën dhe me këtë të bëni edhe përmirësime. Vendosni Online Shop tuaj tek ne menjëherë.

* Çmimet pa TVSH

Një pasqyrë e myWorld Partner Programmes

Mundësitë e gjera që ofrohen nga pakot me produkte të myWorld Partner si krahasim. Vendosni për veten se cili program ju përshtatet.

Partner ProgramPremium Partner Program
Shërbime për Partnerët
Biznesi juaj renditet në Benefit Programin ndërkombëtarë··
Në faqet e internetit të Benefit Program në më shumë se 50 vende+++
Në aplikacionin myWorld, i disponueshëm në të gjithë botën+++
Në web portalet individuale të partnerëve tanë+++
Në Apps të partnerëve tanë+++
Listuar si anëtar i komunitetit ndërkombëtar të partnerëve··
Shitjet te Partnerët e tjerë - Shitjet B2B+++
Materiale promovuese
POS-materiale··
Cashback
Cashback individual për blerjet e kompanisë (blerjet B2B)··
Deri në 1% Bonus Marketingu për blerjet e bëra nga klientët tuaj të regjistruar në Partnerë të tjerë-·
Menaxhimi i profilit dhe llogaria e klientit
Partner Suite··
Menaxhimi i të dhënave të klientit
Regjistrimi i shitjeve··
Regjistrimi i shitjeve përmes myWorld Card duke përdorur barkodin, kodin QR ose kodin e shpejtë··
Pasqyrë e shitjeve / -vlerësim··
Moduli për krijimin e Deal··
Super Cashback··
Regjistrimi i klientit-·
Regjistrimi i klientit të ri në modulin e klientit në Partner App-·
Regjistrimi i klientit besnik në Partner App, ose më Partner Suite-·
Gamë e madhe e përfitimeve për klientët e regjistruar-·
Moduli i Statistikave-·
Moduli i Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin (CRM)-·
Moduli i Komunikimit me Klientin (buletine & sondazhe për klientë)-·
Lidhja e dyqanit në internet··
Besnikëria e klientit
Fletëpalosje-300 pcs.
Card & Flyer Pack (Kartat myWorld dhe Fletëpalosjet me markën tuaj)-·
Mirëmbajtja dhe mbështetja
Mbështetje për zbatimin dhe aplikimin··
Mirëmbajtja dhe përditësimet për modulet dhe funksionet··
·   Përfshirë në pako
·   Përfshirë në pako (me një kosto shtesë)
- Nuk përfshihet në pako
300 pcs. Përfshirë me çdo pako. Ri-porositja e mundshme
+, ++ , Numri i simboleve plus të paraqitura ilustron ndikimin që ka produkti i zgjedhur gjatë kërkimit të tregtarit/ kompanisë.
Më shumë plus simbole do të thotë përmirësim në rënditje.

Kontakt

Filloni tani

  • Fitoni klientë të ri dhe lojalë
  • Zgjeroni klientelën tuaj
  • Rrisni shitjet dhe fitimet tuaja

Bëhuni një partner tani

ose

Na kontaktoni