Luați-vă instrumentele care garantează succesul afacerii dvs.

Datorită programului dvs. individual myWorld Partner câștigați mai ușor clienți noi și creșteți în mod susținut cifra dvs. de afaceri - cu costuri reduse. Din partea noastră primiți instrumente valoroase pentru creșterea rulajelor, atragerea de clienți noi, satisfacția clienților și comunicarea individuală cu clienții.

 

În plus deveniți partener comercial al myWorld și astfel faceți parte dintr-un Benefit Program internațional, în cadrul căruia 15 milioane de cumpărători primesc Cashback și Shopping Points pentru cumpărăturile lor la comercianții participanți. De aceea aceștia cumpără cu cardul lor myWorld în mod deliberat la parteneri precum dvs.. Doriți să știți mai mult? Atunci aruncați o privirea asupra produselor noastre sau contactați-ne.

Atractiv datorită avantajelor pentru cumpărături

Programele myWorld Partner deschid ușa către Benefit Program internațional al myWorld și, astfel, către 15 milioane de cumpărători. Acolo veți fi promovat intens ca partener la care cumpărătorii primesc Cashback și Shopping Points pentru achizițiile lor.

Aceste avantaje vă fac, de asemenea, atractiv pentru alți clienți care, prin dvs., ar dori să devină cumpărători la myWorld. Împreună cu celelalte opțiuni ale programului dvs. myWorld Partner, primiți numeroase instrumente pentru a vă crește vânzările.

Utilizați personal avantajele

În plus față de oportunitățile de achiziție și loializare a clienților, în calitate de companie beneficiați și de avantajele myWorld Benefit Program. Datorită ofertelor speciale pentru achizițiile companiei dvs. în cadrul myWorld, cooperarea dvs. cu noi va fi și mai atractivă.

Programele myWorld Partner

Găsiți acum programul dorit pentru a vă ajuta compania să aibă mai mult succes ca parte a myWorld Benefit Program.

Partner Program

Partner Program

Prin intermediul Partner Program oferiți cumpărătorilor myWorld posibilitatea de a aduna avantaje pentru cumpărăturile efectuate la dvs. cu cardul myWorld. Astfel deveniți o destinație atractivă de cumpărături pentru cumpărători din întreaga lume.

MDL 5 980*
o singură dată
SelectareMai multe informații
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Practicați o fidelizare a clienților la nivel profesionist. Pe lângă posibilitățile programului Partner înregistrați cumpărători și clienți fideli, primiți la cerere carduri myWorld proprii și instrumente valoroase de fidelizare a clienților.

MDL 29 800*
o singură dată
SelectareMai multe informații

Oferta noastră pentru e-commerce și marile companii


E-Commerce

Dacă doriți să penetrați noi piețe și platforme de clienți, cu magazinul dvs. online, și să vă măriți raza de acțiune, ne face plăcere să vă sprijinim în acest demers. Contactați-ne și vom discuta cu plăcere despre opțiunile noastre comune.

Companii cu peste 10 locații (filiale)

Dețineți deja mai multe filiale sau o rețea de magazine? Și în acest caz vă puteți bucura la noi de cea mai bună consiliere pe subiectul atragerii de noi clienți, fidelizării clienților existenți și extinderea cotei de piață. Contactați-ne acum și vom fi bucuroși să vă facem o ofertă individuală.

Funcțiile extinse ale programelor myWorld Partner consolidează succesul companiei dvs.

O multitudine de instrumente într-un program bine gândit


Cu programele myWorld Partner obțineți multe funcții care vă oferă o multitudine de posibilități pentru o creștere durabilă a companiei.

 

Mai multe informații

Soluția perfectă și pentru domeniul dvs. de activitate

Fiecare industrie are propriile cerințe, dar capacitățile programelor noastre le îndeplinesc pe toate. Experiența noastră de mulți ani în toate industriile ne face partenerul perfect pentru dvs..

Electricieni

Electricieni

Electricieni

Ca electrician, veți profita în mare măsură, printre altele, de recomandări. În general, serviciile de acest gen nu sunt solicitate zilnic. Din acest motiv, este foarte important să rămâneți în memoria clienților dumneavoastră pe termen lung. Cu ajutorul newsletterurilor regulate cu sfaturi pentru economia de energie sau cu noi produse de pe piața produselor electrice și prin urările adresate cu ocazii aniversare, vă asigurați că nu sunteți uitat de clienții dumneavoastră și că aceștia vă recomandă și cunoscuților.

Saloane de coafură

Saloane de coafură

Saloane de coafură

În această branșă, rolul cel mai important îl joacă relația personală cu clienți. Aceasta trebuie întreținută permanent, iar greșelile conduc rapid la pierderea clientului, care se mută la un concurent din apropiere. Drept urmare, managementul relației cu clienții este prioritatea numărul 1. Ofertele speciale pentru clienții fideli, dealuri pentru clienții noi, mici atenții cu ocazia zilei de naștere și propriile carduri de clienți reprezintă mijloace auxiliare perfecte pentru a consolida relația cu clientul.

Brutării

Brutării

Brutării

Clienții cumpără deseori de mai multe ori pe săptămână produse de panificație de la aceeași brutărie. Supermarketurile și magazinele tip discounter din apropiere sunt însă concurenți puternici, care îi pot atrage chiar și pe clienții fideli să schimbe furnizorul. Prin intermediul unui card pentru clienți, care oferă beneficii chiar și în afara propriului magazin - respectiv un sistem Cashback în toate celelalte magazine participante din zonă - încrederea și coeziunea dintre cumpărător și vânzări sporesc. Cu ajutorul sondajelor de opinie cu privire la gradul de satisfacție a clienților și al analizei vânzărilor în rândul clienților, este mai ușor să îndeplinești în mod țintit dorințele clienților și să pui la dispoziție și oferte sezoniere corespunzătoare.

Florărie

Florărie

Florărie

Plantele, florile și accesoriile nu sunt bunuri de zi cu zi, dar fac încă parte din lucrurile frumoase din viață. Florăria este menită să aducă bucurie - ofertele speciale, precum și Cashback-ul de la dvs. și de la alți parteneri participanți sunt stimulentul potrivit pentru clienții obișnuiți să cumpere mai des. Mementourile obișnuite sub formă de buletine informative vă ajută, de asemenea, să vă asigurați că clienții dvs. vor să-și facă mai des lor înșiși și altora o bucurie. Și acest lucru este contagios - la fel ca ofertele speciale pentru clienții noi.

Restaurante

Restaurante

Restaurante

Mâncarea și băutura servesc în primul rând la satisfacerea nevoilor primare ale oamenilor. Însă un răsfăț culinar în afara casei este mai degrabă un lux, pe care nu mulți și-l pot permite. Lucrurile nu trebuie însă să fie așa. Prin ofertele săptămânale pe care le puneți la dispoziție pentru zilele în care fluxul de clienți este mai redus, precum și dealuri speciale pentru clienții care își serbează ziua de naștere, îi puteți anima pe clienții noi și pe clienții fideli deopotrivă să vină la restaurantul dumneavoastră. Un program de fidelizare a clienților bine gândit vă va ajuta să vă acoperiți mai bine capacitățile.

Buticuri

Buticuri

Buticuri

Numărul magazinelor de îmbrăcăminte este mare, iar concurența este strânsă. Din acest motiv, pentru buticuri diferențierea este foarte importantă, ajutându-le să reziste în fața magazinelor online. Cu ajutorul unui card pentru clienți, care oferă avantaje comerciale, al ofertelor de sezon sau al unui procent Cashback sporit la schimbările de colecție, este mult mai ușor să te diferențiezi de mase. Ce se întâmplă însă atunci când clienții dumneavoastră cumpără uneori și de la alte magazine din cadrul myWorld? Acest lucru nu vă dezavantajează deloc, deoarece beneficiați și în cazul altor cumpărături efectuate de membri înregistrați de dumneavoastră!

Centre de fitness

Centre de fitness

Centre de fitness

În special la început de an, datorită angajamentelor luate, este destul de ușor să atragi membri noi într-un centru de fitness. Mai dificil este să-i și păstrezi. Cu ajutorul unui management bine gândit pentru relațiile cu clienții, aveți la dispoziție numeroase posibilități de a vă motiva clienții regulați permanent. Un newsletter periodic cu sfaturi de fitness și nutriție, oferte pentru suplimente nutritive sau de coaching, precum și un Cashback suplimentare la încheierea unui abonament anual sunt numai câteva dintre opțiunile care vă stau la dispoziție, pentru a menține motivația și numărul de clienți la un nivel ridicat.

Service auto

Service auto

Service auto

O vizită la service are rareori motive pozitive. La urma urmei, asta înseamnă că trebuie făcut ceva la mașină și asta costă bani. Faceți vizita mult mai plăcută dacă oferiți clienților dvs. valoare adăugată printr-un card de client, cu care aceștia pot colecta beneficii nu numai atunci când vizitează service-ul, ci și la mulți alți furnizori de servicii și magazine myWorld. Puteți utiliza un buletin informativ automat pentru a reaminti clienților dvs. următoarea întâlnire de service și puteți realiza vânzări suplimentare cu oferte pentru accesorii. Și dacă doriți să le arătați clienților că apreciați opinia lor, trimiteți-le sondaje de satisfacție și răspundeți la solicitările obișnuite. Există și o valoare adăugată pentru dvs.: beneficiați de achizițiile myWorld făcute de cumpărătorii pe care i-ați înregistrat. De asemenea, beneficiați de faptul că mașinile clienților dvs. rămân intacte și pot merge la cumpărături.

Mii de companii în toată lumea au încredere în programele myWorld Partner

Companii de toate dimensiunile din întreaga lume apreciază beneficiile colaborării cu myWorld. Feedback-ul pozitiv din partea clienților noștri ne arată că oferta noastră aduce succesul dorit.

 

Iulian Hordobet

OK Bobo - supermarket

Suntem parteneri myWorld din 2011 și am început să înregistrăm profit din acest parteneriat la scurt timp după încheierea contractului și datorită vânzării de bonuri valorice.
Mai departe
 

Patrick și Willi Köck

Atelier de reparații auto și comerț

Participăm la programul myWorld încă din anul 2007 și nu am regretat niciodată decizia luată. Am câștigat astfel clienți B2B de pe tot teritoriul Austriei și ne-am extins enorm clientela.
Mai departe
 

Gheorghe Grad

RCA-Simplu

”În platforma myWorld am găsit un mediu serios de tranzacționare, pentru că această asociere înseamnă oportunitate în dezvoltarea vânzărilor, pentru că online-ul reprezintă viitorul și noi privim în față, pentru că, la fel ca și ei, găsim calitatea serviciilor ca un mijloc de retenție a clienților în portofoliul fiecăruia dintre noi.”
Mai departe

Contact

Dați startul acum

  • Atrageți clienți noi și fideli
  • Extindeți-vă baza de clienți
  • Creșteți-vă vânzările și profiturile

Deveniți acum partener

sau

Contactați-ne
*Prețuri fără TVA