Mblidhni veglat e nevojshme për suksesin e biznesit tuaj

Falë Programit myWorld Partner tuaj personal, mund të tërhiqni konsumatorë të rinj më lehtë dhe të rritni qarkullimin në një mënyrë të qëndrueshme – dhe gjithë këtë me një kosto të ultë. Mund të merrni vegla të vlefshme nga ne për të rritur numrat, të tërhiqni konsumatorë të rinj dhe për të siguruar kënaqësinë e konsumatorit bashkë me komunikimin e përshtatur për konsumatorët.

 

Përveç kësaj, ju bëheni një Partner i myWorld dhe me këtë pjesë e Benefit Program ndërkombëtar, në të cilën 15 milion Shoppers marrin Cashback dhe Shopping Points për blerjet e tyre nga bizneset pjesëmarrëse. Për këtë ata bëjnë blerje me myWorld Card të tyre në Partners sikur juve. A dëshironi të mësoni më tepër? Shikoni produktet tona ose kontaktoni me ne.

Më atraktiv me Shopping Benefits

Programet myWorld Partner kanë hapur dyert Benefit Program ndërkombëtar nga myWorld dhe me këtë hap, edhe 15 milion Shoppers. Në këtë pjesë, ju do të dalloheni si një Partner në të cilën Shoppers mund të marrin Cashback dhe Shopping Points për blerjet e tyre.

Këto përfitime gjithashtu tërheqin konsumatorë tjerë afër juve të cilët do të dëshirojnë të bëhen pjesë e myWorld me anë të kompanisë suaj. Si pako me mundësitë tjera të përfshirë në Programin myWorld Partner, do të fitoni mjete të ndryshme për qëllim të rritjes së qarkullimit tuaj.

Придобивките од купувањето што може да ги понудите како партнер на myWorld ќе ве направат уште попривлечни
Како бизнис во рамките на myWorld, исто така имате корист

Përdorni Benefits për veten

Si dhe mundësinë për të tërhequr konsumatorë të rinj dhe për të rritur besnikërinë e konsumatorëve, dhe gjithashtu jeni në avantazh si biznes për shkak të Benefits të programit myWorld Benefit Program. Falë ofertave speciale për blerjet tuaja afariste në kuadër të myWorld, bashkëpunimi me ne bëhet madje më atraktive.

Programet myWorld Partner

Gjeni programin tuaj të preferuar për të siguruar sukses më të madh për biznesin tuaj si pjesë e myWorld Benefit Program.

Partner Program

Partner Program

Falë Partner Program, do të mundësoni për Shoppers e myWorld për të mbledhur Benefits gjatë blerjes me juve duke përdorur myWorld Card e tyre. Me këtë, biznesi juaj bëhet një destinacion më atraktiv për blerje për Shoppers nga gjithë bota.

ALL 37 390*
Paguhet vetëm një herë
zgjedhMë shumë informacion
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Drejtoni një program për besnikëri të konsumatorëve në një nivel profesional. Si dhe mundësitë që ofrohet nga Partner Program, mund të regjistroni Shoppers dhe konsumatorë të rregullt, dhe të merrni, në bazë të kërkesës, një pako të myWorld Cards tuaja dhe vegla të vlefshme për relacione me konsumatorë.

ALL 186 250*
Paguhet vetëm një herë
zgjedhMë shumë informacion

Oferta ynë për E-Commerce dhe biznese të mëdha


E-Commerce

Nëse dëshironi të depërtoni në grupe të reja të konsumatorëve ose tregje me anë të Online Shop tuajën dhe të zgjeroni shtrirjen, mezi presim të punojmë me juve. Na kontaktoni dhe do të jemi të lumtur të diskutojmë mundësitë e përbashkëta.

Kompani me më tepër se 10 degë

A keni vetëm më disa degë ose një rrjet të degëve? Nëse po, atëherë jeni në vendin e duhur për të diskutuar përfitimin e konsumatorëve të rinj, besnikërinë e konsumatorëve dhe zgjerimin e pjesëve të degës. Na kontaktoni menjëherë dhe do të jemi të lumtur të dërgojmë një ofertë individuale.

Veçoritë gjithëpërfshirëse të Programeve myWorld Partner rritni suksesin e biznesit tuaj

Një bollëk të veglave në një program të menduar mirë


Me Programet myWorld Partner do të keni qasje në shumë veçori të cilat ju ofrojnë një bollëk të mundësive për rritje të qëndrueshme të biznesit tuaj.

 

Më tepër informacione

Një zgjidhje e përkryer edhe për sektorin tuaj

Çdo industri ka kërkesat e saja, por mundësitë që ofrohen nga programet tona do të përshtaten për gjitha. Përvoja jonë e gjerë në gjithë sektorët na bën partnerë të përkryer për juve.

Програми за лојалност на клиентите за електричари

Elektriçist

Програми за лојалност на клиентите за електричари

Elektriçist

Elektriçist

Si elektriçist, ju përfitoni shumë nga rekomandimet - shërbime të tilla rrallë kërkohen në biznesin e përditshëm. Kështu që ia vlen shumë nëse ngeleni në memorjen e klientëve tuaj. Me ndihmën e një buletini të rregullt, duke përfshirë këshillat për kursimin e energjisë, risitë brenda sektorit elektronik ose urimet për ditëlindje, sigurisht që do të ngeleni në mendjet e klientëve dhe se këta klientë do t'ju rekomandojnë më pas tek të njohurit e tyre.

Стекнување на клиенти и лојалност на клиентите за фризери

Parukeria

Стекнување на клиенти и лојалност на клиентите за фризери

Parukeria

Parukeria

Brenda sektorit të parukerisë, ndërtimi i marrëdhënieve personale me klientët luan një rol kryesor. Këto marrëdhënie duhet të mirëmbahen pasi gabimet e bëra shpesh mund të çojnë shpejt tek humbja e klientit që kalon te konkurenca. Prandaj, menaxhimi i marrëdhënies me klientin është i një rëndësie parësore. Ofertat specifike për klientët e rregullt, oferta për klientët e rinj, kujtimi i ditëlindjes së klientit dhe krijimi i kartës suaj të klientit janë ndihmat perfekte të cilat do të forcojnë marrëdhëniet midis floktarit dhe klientit.

Решенија за пекари

Furra

Решенија за пекари

Furra

Furra

Nuk është e pabesueshme që një klient mund të vizitojë një furrë buke disa herë në javë. Supermarketet dhe Diskontet që mund të gjenden afër janë shpesh një burim shqetësues i konkurrencës që mund të bëjë që klientët të vendosin të blejnë produktet e tyre të pjekura diku tjetër. Një kartë konsumatori, e cila u ofron klientëve përfitime të tjera të tilla si Cashback nga dyqanet pjesëmarrëse në zonën përreth mund të ndihmojë në forcimin e ndjenjës së besimit dhe frymës së komunitetit që ekziston midis shitësit dhe blerësit. Përdorimi i një studimi të kënaqësisë së klientit dhe analizimi i qarkullimit të klientit e bën edhe më të lehtë plotësimin e dëshirave të klientëve në mënyrë të caktuar dhe shërbimin ndaj tyre me ofertat e duhura sezonale.

Решенија за лојалност на клиенти за цвеќари

Lulishte

Решенија за лојалност на клиенти за цвеќари

Lulishte

Lulishte

Bimë, lule dhe aksesorë të nevojshëm nuk janë llojet e mallrave të cilat konsumatorët kanë nevojë për çdo ditë, por, po, megjithatë, përbëjnë disa prej gjerave më të bukura në jetë. Një luleshitës duhet të jetë burim i lumturisë – ofertat speciale si Cashback, të siguruar nga luleshitësi dhe Partners tjerë pjesëmarrës është iniciativa e drejtë e blerjes për konsumatorët e rregullt dhe duhet të inkurajojë ata të blejnë me juve më shpesh. Përkujtimet e rregullta në formë të buletineve gjithashtu ndihmojnë konsumatorët për të qerasur veten dhe tjerët me një rregullim lulesh ose dy madje më shpesh. Kjo mund të jetë infektuese – sikur Deals speciale për konsumatorët e rinj.

Cashback World за ресторани

Restorantet

Cashback World за ресторани

Restorantet

Restorantet

Ushqimi dhe pirja shërbejnë kryesisht për të përmbushur nevojat themelore të njerëzve. Sidoqoftë, të dalësh për të ngrënë është një luks të cilin shumë njerëz nuk e praktikojnë shumë shpesh. Nuk duhet patjetër të jetë kështu - bërja e ofertave javore të caktuara për ato ditë kur nuk keni shumë vizitorë, si dhe ofertat speciale për vajzën apo djalin që ka ditëlindjen mund të joshin klientë të rinj dhe të rregullt në restorantin tuaj. Përdorimi i një Programi të menduar mirë për Lojalitetin e Klientëve dhe numri i vizitorëve nuk është më një problem.

Лојалност на потрошувачите на највисоко ниво за бутци

Butiku

Лојалност на потрошувачите на највисоко ниво за бутци

Butiku

Butiku

Dyqanet e veshjeve mund të gjenden rreth çdo cepi, kështu që konkurrenca është e lartë. Diferencimi është i rëndësishëm për një butik, veçanërisht sepse jeni duke konkurruar me tregun online. Me kartën tuaj të klientit, ofrimi i përfitimeve të blerjeve, si dhe oferta sezonale ose rritja e Cashback-ut kur bëni një ndryshim të stokut është një mënyrë e thjeshtë për t'ju bërë të dalloheni nga turma. Po sikur klientët tuaj të dëshirojnë të blejnë diku tjetër brenda Botës myWorld? Ju prapë përfitoni nga qarkullimi i blerjeve i krijuar nga Anëtarët që ju i keni regjistruar!

Можности за лојалност на клиентите за фитнес центри

Palestra

Можности за лојалност на клиентите за фитнес центри

Palestra

Palestra

Falë vendimeve të Vitit të Ri, është dukshëm më e lehtë të joshësh anëtarët e rinj në fillim të vitit sesa në fund. Është e ndërlikuar të mbash klientët. Sidoqoftë, me një sistem të mirëmenduar të Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin, ju keni mënyra të pafundme për të vazhduar të motivoni klientët tuaj të rregullt. Buletinet e rregullta, duke përfshirë këshillat e fitnesit dhe të ushqyerit, ofertat për shtesa dietike ose stërvitje, si dhe Cashback shtesë kur anëtarët vendosin të bëjnë një anëtarësim për një vit, janë vetëm disa nga opsionet e përdorura për të mbajtur klientët të motivuar dhe numrin e klientëve më të lartë se asnjëherë më parë.

Програми за лојалност на клиентите за автомеханичарски работилници

Mekaniku

Програми за лојалност на клиентите за автомеханичарски работилници

Mekaniku

Mekaniku

Një vizitë në mekanik shpeshherë është një e keqe e nevojshme. Ajo në fund do të thotë që një pjesë e makinës ka nevojë për punë riparimi dhe kushton para. Ju do të bëni vizitën e konsumatorëve tuaja në mënyrë më të kënaqshme nëse ju ofroni kartë konsumatori që ju ofron një vlerë të shtuar dhe mundësia për të mbledhur Benefits, jo vetëm në garazhin tuaj por edhe nga ofruesit tjerë të shërbimeve dhe dyqaneve të myWorld. Përkujtoni konsumatorët tuaj për të ardhur për servisimin e radhës duke përdorur buletin automatik, dhe duke krijuar Deals për pjesët rezerve, do të siguroni shitje plotësuese. Nëse dëshironi të demonstroni konsumatorëve tuaj që i vlerësoni mendimet e tyre, dërgoni një anketë për kënaqësinë e konsumatorit dhe reagoni në pyetjet më shpesh të parashtruara. Madje, edhe merrni vlerë shtesë: Juve peritoni çdoherë që Shoppers të regjistruar nga juve bëjnë blerje në kuadër të myWorld. Andaj është gjithashtu në favorin tuaj kur një konsumator e len makinën tek ju dhe në ndërkohë del për të bërë blerje.

Mijëra biznese në gjithë botën vendosin besimin e tyre në Programet myWorld Partner

Bizneset e gjitha madhësive në gjithë botën vlerësojnë përfitimet e bashkëpunimit me myWorld. Informacionet kthyese pozitive të dhënë nga konsumatorët tanë tregojnë që ofertat tona sinjalizojnë suksesin që njerëzit janë duke kërkuar.

 

Patrick dhe Willi Köck

Shërbimi dhe Tregtia e Automjeteve

Ne jemi duke punuar me myWorld që nga viti 2007 dhe kurrë nuk jemi penduar për vendimin. Ne kemi marrë partnerë B2B nga e gjithë Austria falë tyre dhe ne kemi zgjeruar ndjeshëm rrjetin tonë të klientëve.
Vazhdoni të lexoni
 

Matthias Gassner

Hotel & Gastronomy

"Unë kam punuar me sukses me myWorld për vite me radhë. Teknologjitë inovative që prezanton myWorld Partner dhe ekspertiza e specializuar e ofruar nga punonjësit e tyre më mbështesin në punën time të përditshme.
Vazhdoni të lexoni
 

Peter Affenzeller

Distileri uiski (Whisky Distillery)

Klientët tanë kanë standarde të larta dhe presin shumë nga uiski ynë. Vetë fakti që ne jemi në gjendje t'u përgjigjemi dëshirave të klientëve tanë dhe, në të njëjtën kohë, t'u ofrojmë atyre përfitime nga blerjet, krijon një lojalitet të pakrahasueshëm të klientit. Ne jemi krenar që jemi partner i myWorld.
Vazhdoni të lexoni

Kontakt

Filloni tani

  • Fitoni klientë të ri dhe lojalë
  • Zgjeroni klientelën tuaj
  • Rrisni shitjet dhe fitimet tuaja

Bëhuni një partner tani

ose

Na kontaktoni
* Çmimet pa TVSH