Αποκτήστε τα εργαλεία για την επιτυχία της επιχείρησής σας

Με το δικό σας εξατομικευμένο myWorld Partner Program κερδίζετε ευκολότερα νέους πελάτες και αυξάνετε διαρκώς τις πωλήσεις σας - με χαμηλό κόστος. Λαμβάνετε από εμάς πολύτιμα εργαλεία για την αύξηση του κύκλου εργασιών, την απόκτηση νέων πελατών, την ικανοποίηση των πελατών και την εξατομικευμένη επικοινωνία με τους πελάτες.

 

Επιπλέον, γίνεστε συμβεβλημένη επιχείρηση της myWorld και ταυτόχρονα μέρος ενός διεθνούς Benefit Program στο οποίο 15 εκατομμύρια πελάτες λαμβάνουν Cashback και Shopping Points για τις αγορές τους από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν. Ως εκτούτου τα μέλη κάνουν στοχευμένα αγορές με την myWorld Card σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις όπως τη δική σας. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Τότε ρίξτε αμέσως μια ματιά στα προϊόντα μας ή .

Γίνετε ελκυστικοί με προνόμια στις αγορές

Τα myWorld Partner Programs σας ανοίγουν την πόρτα για το διεθνές Benefit Program της myWorld και ταυτόχρονα σε 15 εκατομμυρία πελάτες. Εκεί διαφημίζεστε ευρέως ως συμβεβλημένη επιχείρηση, όπου οι πελάτες λαμβάνουν Cashback και Shopping Points για τις αγορές τους.

Αυτά τα προνόμια προσελκύουν άλλους πελάτες, οι οποίοι θέλουν να γίνουν πελάτες της myWorld μέσω εσάς. Σε συνδυασμό με τις άλλες δυνατότητες του myWorld Partner σας, λαμβάνετε με τον τρόπο αυτό πολλά εργαλεία για να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας.

Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας

Παράλληλα με τις δυνατότητες για την απόκτηση πελατών και τη δημιουργία πιστών πελατών, εσείς ως επιχείρηση επωφελείστε επίσης από τα πλεονεκτήματα του myWorld Benefit Program. Χάρη στις ειδικές προσφορές για τις αγορές των επιχειρήσεων εντός της myWorld, η συνεργασία μας γίνεται ακόμη πιο ελκυστική.

Τα myWorld Partner Programs

Βρείτε τώρα το πρόγραμμα που επιθυμείτε, ώστε να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία ως μέλος του myWorld Benefit Program.

Partner Program

Partner Program

Με το Partner Program, δίνετε στους πελάτες της myWorld τη δυνατότητα να συλλέγουν στην επιχείρησή σας προνόμια αγορών με την myWorld Card. Αυτό σας κάνει έναν ελκυστικό προορισμό αγορών για πελάτες από όλο τον κόσμο.

EUR 299*
Τώρα EUR 0
Μόνο για τις πρώτες 100 εγγραφές
ΕπιλέξτεΠερισσότερες πληροφορίες
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Δημιουργήστε πιστούς πελάτες σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα με τις δυνατότητες του Partner Program, εγγράφετε απλούς πελάτες και πιστούς πελάτες, λαμβάνετε τις δικές σας myWorld Cards κατόπιν αιτήματος και πολύτιμα εργαλεία αφοσίωσης πιστών πελατών.

EUR 1 490*
εφάπαξ
ΕπιλέξτεΠερισσότερες πληροφορίες

Η προσφορά μας για E-Commerce και μεγάλες επιχειρήσεις


E-Commerce

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες κατηγορίες πελατών, να διεισδύσετε σε νέες αγορές και να επεκτείνετε τις δραστηριόητες της επιχείρησής σας με το Online Shop σας, τότε θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις κοινές μας επιλογές.

Εχειρήσεις με περισσότερα από 10 υποκαταστήματα

Έχετε πολλά υποκαταστήματα ή ένα δίκτυο υποκαταστημάτων; Ακόμα και τότε είστε στο σωστό μέρος για θέματα απόκτησης νέων πελατών, δημιουργίας πιστών πελατών και αύξησης του μεριδίου αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και θα λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Οι εκτεταμένες λειτουργίες των myWorld Partner Programs ενισχύουν την επιτυχία της επιχείρησής σας

Πολλά εργαλεία σε ένα καλά μελετημένο πρόγραμμα


Με τα myWorld Partner Programs, λαμβάνετε πολλές λειτουργίες που σας προσφέρουν ποικίλες δυνατότητες για διαρκή επιχειρηματική ανάπτυξη.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Η ιδανική λύση και για τον δικό σας κλάδο

Κάθε κλάδος έχει τις δικές του απαιτήσεις, ωστόσο, οι δυνατότητες των προγραμμάτων μας θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε όλoυς τους κλάδους, μας καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για εσάς.

Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγος

Ως ηλεκτρολόγος επωφελείστε μεταξύ άλλων από τις συστάσεις - οι υπηρεσίες αυτού του είδους δεν απαιτούνται σε καθημερινή βάση. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ χρήσιμο οι πελάτες σας να σας θυμούνται μακροπρόθεσμα. Αποστέλλοντας newsletter ανά τακτά χρονικά διαστήματα με συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας ή καινοτομίες από τον χώρο της ηλεκτρονικής καθώς και ευχές γενεθλίων, εξασφαλίζετε ότι οι πελάτες σας θα σας θυμούνται και ότι θα σας συστήσουν σε φίλους.

Κομμωτήριο

Κομμωτήριο

Κομμωτήριο

Στον κλάδο των κομμωτηρίων, η προσωπική σχέση με τις πελάτισσες και τους πελάτες διαδραματίζει τον σημαντικότερο ρόλο. Πρέπει να διατηρείται τη προσωπική σχέση συνεχώς, διότι τα λάθη οδηγούν πολύ γρήγορα τους πελάτες σε κάποιον άλλον ανταγωνιστή. Το Customer Relationship Management βρίσκεται λοιπόν στην πρώτη θέση. Ειδικές προσφορές για τους πιστούς πελάτες, Deals για τους νέους πελάτες, μικρά δώρα για τα γενέθλια και η δική τους κάρτα πελατών είναι τέλεια βοηθητικά μέσα για την ενίσχυση της σχέσης μεταξύ κομμωτή και πελάτη.

Αρτοποιείο

Αρτοποιείο

Αρτοποιείο

Το να σας επισκέπτονται οι πελάτες πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα δεν είναι ασυνήθιστο για ένα αρτοποιείο. Ωστόσο, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα προσφορών της περιοχής αποτελούν συχνά ισχυρό ανταγωνισμό, και ακόμη και πολύ πιστοί πελάτες μπορεί να παρασυρθούν και να κάνουν τις αγορές τους από εκεί. Μια κάρτα πελατών που προσφέρει μέσω της δικής σας επιχείρησης ακόμα περισσότερα προνόμια - δηλαδή Cashback και από όλα τα άλλα καταστήματα της περιοχής που συμμετέχουν - ενισχύει την εμπιστοσύνη και τη συνοχή μεταξύ αγοραστή και πωλητή. Με τις έρευνες ικανοποίησης πελατών και την ανάλυση των συναλλαγών των πελατών, είναι πιο εύκολο να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες των πελατών και να υπάρχει προσφορά αντίστοιχων εποχιακών προσφορών.

Ανθοπωλείο

Ανθοπωλείο

Ανθοπωλείο

Αν και τα φυτά, τα λουλούδια και ο αντίστοιχος εξοπλισμός δεν αποτελούν καθημερινά αγαθά, ανοίκουν, ωστόσο, στα όμορφα πράγματα στη ζωή. Τα ανθοπωλεία προσφέρουν χαρά - οι ειδικές προσφορές καθώς και το Cashback από εσάς και άλλες συμμετέχουσες συμβεβλημένες επιχειρήσεις αποτελεί για τους πιστούς πελάτες κίνητρο ώστε να κάνουν πιο συχνά αγορές. Ομοίως, οι υπενθυμίσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω newsletter βοηθούν ώστε οι πελάτες σας να θέλουν να προσφέρουν συχνότερα κάτι όμορφο τόσο στους εαυτούς τους όσο και στους άλλους. Και αυτό είναι μεταδοτικό - όπως και τα ειδικά Deals για νέους πελάτες.

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Το φαγητό και το ποτό εξυπηρετούν κυρίως τις βασικές ανάγκες των ανθρώπων. Από την άλλη πλευρά, οι γαστρονομικές απολαύσεις εκτός σπιτιού αποτελούν μια πολυτέλεια που πολλοί απολαμβάνουν σπάνια. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι έτσι - με εβδομαδιαίες προσφορές που μπορείτε να παρέχετε τις ημέρες που δεν έχετε πληρότητα, καθώς και με ειδικα Deals για παιδιά που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, μπορείτε να ενθαρρύνετε τους πιστούς και τους νέους πελάτες να δειπνήσουν στο εστιατόριό σας. Με ένα προσεγμένο Πρόγραμμα Αφοσίωσης Πιστών Πελατών, τίποτα δεν σαν εμποδίζει να έχετε πάντα πληρότητα.

Μπουτίκ

Μπουτίκ

Μπουτίκ

Υπάρχει πληθώρα καταστημάτων ένδυσης, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Η διαφοροποίηση είναι συνεπώς σημαντική για μια μπουτίκ, ειδικά όταν πρόκειται για την επιβίωση έναντι στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Με τη δική σας κάρτα πελατών, η οποία προσφέρει προνόμια αγορών καθώς και εποχιακές προσφορές ή αυξημένο Cashback όταν αλλάζει η κολεξιόν, είναι εύκολο να ξεχωρίσετε από τη μάζα. Και εάν, ωστόσο, οι πελάτες σας κάνουν καμιά φορά τις αγορές τους σε άλλο κατάστημα εντός του myWorld; Αυτό δεν είναι μειονέκτημα για εσάς, διότι επωφελείστε και εσείς από τον κύκλο εργασιών των εγγεγραμμένων από εσάς μελών!

Γυμναστήριο

Γυμναστήριο

Γυμναστήριο

Στις αρχές του έτους, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι θέτουν στόχους, συχνά είναι σχετικά εύκολο να κερδίσετε νέα μέλη για το γυμναστήριο. Δύσκολο είναι να διατηρήσετε αυτά τα νέα μέλη. Με ένα καλά σχεδιασμένο Customer Relationship Management, έχετε πολλές δυνατότηες να παρέχετε συνεχώς κίνητρα στους πιστούς πελάτες σας. Newsletter με συμβουλές άθλησης και διατροφής που αποστέλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προσφορές για συμπληρώματα διατροφής ή coaching καθώς και επιπλέον Cashback με τη σύναψη μιας ετήσιας συνδρομής είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους για να διατηρήσετε υψηλά το κίνητρο και τον αριθμό των μελών σας.

Συνεργείο αυτοκινήτων

Συνεργείο αυτοκινήτων

Συνεργείο αυτοκινήτων

Μια επίσκεψη σε συνεργείο σπάνια γίνετε για καλό λόγο. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι κάτι πρέπει να επιδιορθωθεί, και αυτό κοστίζει χρήματα. Η επίσκεψη θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη εάν προσφέρετε στους πελάτες σας προστιθέμενη αξία μέσω μιας κάρτας πελατών, με την οποία όχι μόνο κερδίζουν προνόμια αγορών κατά την επίσκεψη τους στο συνεργείο, αλλά και σε πολλούς άλλους παροχείς υπηρεσιών και καταστήματα της myWorld. Υπενθυμίστε στους πελάτες σας το επόμενο ραντεβού για σέρβις μέσω ενός αυτοματοποιημένου newsletter και με Deals για αξεσουάρ πετυχαίνετε επιπλέον πωλήσεις. Εάν θέλετε να δείξετε στους πελάτες σας ότι εκτιμάτε τη γνώμη τους, στείλτε τους έρευνες ικανοποίησης πελατών και ανταποκριθείτε στα συνηθέστερα αιτήματά τους. Εσείς έχετε επιπλέον όφελος: επωφελείστε και εσείς από τις αγορές των πελατών που έχετε εγγράψει στην myWorld. Έτσι επωφελείστε και εσείς, εφόσον τα αυτοκίνητα των πελατών σας βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν αγορές.

Χιλιάδες επιχειρήσεις παγκοσμίως εμπιστεύονται τα myWorld Partner Programs

Επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε όλο τον κόσμο εκτιμούν τα οφέλη της συνεργασίας με την myWorld. Το θετικό feedback από τους πελάτες μας, μας δείχνει ότι η προσφορά μας φέρνει την επιθυμητή επιτυχία.

 

Stella Tsigdinou

Sandy.s

Οι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι πελάτες, ήταν πάντα για εμάς, η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας!
Διαβάστε περισσότερα
 

Matthias Gassner

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζομαι με επιτυχία με την myWorld. Οι καινοτόμες τεχνολογίες του myWorld Partner καθώς και η τεχνογνωσία του προσωπικού με υποστηρίζουν στην καθημερινή μου εργασία.
Διαβάστε περισσότερα
 

Peter Affenzeller

Αποστακτήριο ουίσκι

Οι πελάτες μας έχουν τις ύψιστες απαιτήσεις από τα ουίσκι μας. Το γεγονός ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτές και ταυτόχρονα να προσφέρουμε προνόμια αγορών, ενισχύει τη δημιουργία πιστών πελατών. Είμαστε περήφανοι που είμαστε συνεργάτες της myWorld.
Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία

Ξεκινήστε τώρα

  • Αποκτήστε νέους και πιστούς πελάτες
  • Διευρύνετε το πελατολόγιό σας
  • Αυξήστε τις πωλήσεις και τα έσοδά σας

Γίνετε συμβεβλημένη επιχείρηση τώρα

ή

επικοινωνήστε μαζί μας
*Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ