Nabavite alate za svoj poslovni uspjeh

Sa svojim individualnim myWorld Partner programom jednostavnije pridobijate nove kupce i trajno povećavate svoj promet - uz niske troškove. Od nas dobijate dragocjene alate za povećanje prometa, pridobijanje novih kupaca, mjerenje zadovoljstva kupaca i individualnu komunikaciju sa kupcima.

 

Pored toga, postajete myWorld partner, a time i dio internacionalnog Benefit Programa u kojem 15 miliona kupaca ostvaruje Cashback i Shopping Points za svoje kupovine u kompanijama koje učestvuju. Kupci zato ciljano kupuju sa myWorld Card karticom kod partnera kao što ste vi. Želite da saznate više? Pogledajte naše proizvode ili stupite u kontakt sa nama.

Atraktivnost zahvaljujući pogodnostima pri kupovini

myWorld Partner programi otvaraju vam vrata ka internacionalnom myWorld Benefit Programu, a time i ka 15 miliona kupaca. Tamo ćete biti promovisani kao partner kod kojeg kupci ostvaruju Cashback i Shopping Points za svoje kupovine.

Ove prednosti će vas učiniti atraktivnim i za druge kupce koji će poželjeti da postanu myWorld kupci. Zajedno sa ostalim mogućnostima vašeg myWorld Partner programa dobijate mnogobrojne alate za povećanje prometa.

Pogodnosti za vas

Pored mogućnosti za pridobijanje kupaca i održavanje lojalnosti kupaca, kao preduzeće takođe profitirate od myWorld Benefit Programa. Zahvaljujući specijalnim ponudama za kupovine vašeg preduzeća u okviru myWorld-a naša saradnja postaje još atraktivnija.

myWorld Partner programi

Pronađite željeni program i pomozite svom preduzeću da ostvari veći uspjeh kao dio myWorld Benefit Programa.

Partner Program

Partner Program

Sa Partner Programom pružate priliku myWorld kupcima da uz myWorld Card sakupljaju prednosti kod vas. Na taj način postajete atraktivna destinacija za kupovinu kupcima iz cijelog svijeta.

€ 299*
jednokratno
OdabratiViše informacija
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Upravljajte programom lojalnosti kupaca na profesionalnom nivou. Pored mogućnosti Partner Programa, možete da registrujete kupce i stalne kupce, na zahtjev dobijete sopstvene myWorld Cards i vrijedne alate za zadržavanje kupaca.

€ 1 490*
jednokratno
OdabratiViše informacija

Naša ponuda za e-trgovinu i velike kompanije


E-trgovina

Ako želite da vaša online prodavnica bude dostupna novim grupama kupaca odnosno tržištima i da povećate svoj doseg, rado ćemo vam pomoći u tome. Kontaktirajte nas i rado ćemo razmotriti zajedničke mogućnosti.

Kompanije sa više od 10 filijala

Imate nekoliko filijala ili mrežu filijala? Ako je tako, kod nas ćete dobiti najbolje rješenje kada je reč o pridobijanju novih kupaca, zadržavanju postojećih kupaca i povećanju udjela na tržištu. Stupite sada u kontakt sa nama i rado ćemo kreirati individualnu ponudu za vas.

Opsežne funkcije myWorld Partner programa povećavaju uspjeh vašeg preduzeća

Mnoštvo alata u dobro osmišljenom programu


Sa myWorld Partner programima dobijate brojne funkcije koje vam pružaju mnoštvo mogućnosti za održivi razvoj preduzeća.

 

Više informacija

Hiljade preduzeća širom svijeta ukazuju povjerenje myWorld Partner programima

Preduzeća najrazličitijih formata iz čitavog svijeta znaju da cijene prednosti saradnje sa myWorld-om. Pozitivna povratna informacija naših kupaca pokazuje nam da naša ponuda donosi željeni uspjeh.

Električar

Električar

Električar

Vi kao električar živite od preporuka jer Vaše usluge ljudima nisu svakodnevno potrebne. Stoga je jako važno da svojim kupcima ostanete dugoročno u sjećanju. Pomoću redovnih newsletter-a sa savjetima o uštedi energije ili predstavljanjem novih električnih proizvoda kao i čestitkama za rođendan možete biti sigurni da ćete svojim kupcima ostati u dobrom sjećanju i da će Vas oni preporučiti svojim poznanicima.

Frizer

Frizer

Frizer

Kod frizerskih salona lični odnos prema klijentima igra veliku ulogu. Taj odnos morate stalno da njegujete. Greške dovode do prelaska klijentele kod konkurencije. Stoga bi vam, kao frizerskom salonu, upravljanje odnosima s klijentima/kupcima trebalo biti na prvom mjestu. Posebne ponude za stalne kupce, Deals ponude za pridobijanje novih kupaca, čestitke za rođendan kao i vlastite kartice za kupce savršeni su alati za jačanje Vašeg odnosa s kupcima.

Pekara

Pekara

Pekara

Kupovine istih kupaca više puta sedmično nisu ništa neobično za pekare. Supermarketi i male prodavnice u blizini često predstavljaju jaku konkurenciju koja Vam može oteti i najlojalnije kupce. Karticom za kupce, koja pored pogodnosti u Vašoj pekari nudi i dodatne pogodnosti - naime Cashback u svim drugim radnjama Cashback World-a - jača se povjerenje i veza između kupca i prodavača. Sa anketama o zadovoljstvu kupaca i analizom kupovina, lakše je ciljano ispuniti želje Vaših kupaca i kreirati odgovarajuće sezonske ponude.

Cvjećara

Cvjećara

Cvjećara

Biljke, cvijeće i prateća oprema nisu roba koja zadovoljava svakodnevne potrebe, ali ipak predstavljaju lijepe stvari u životu. Cvijeće prvenstveno donosi radost – specijalne ponude, kao i Cashback u svojoj prodavnici i kod drugih partnera koji učestvuju u programu, pravi su podsticaj za stalne kupce da češće kupuju. Redovni podsjetnici u vidu newsletter-a isto tako će pomoći da vaši kupci požele da češće obraduju sebe i druge. A to može da stvori naviku – baš kao i specijalne Deals ponude za nove kupce.

Restoran

Restoran

Restoran

Hrana i piće služe primarno za zadovoljavanje osnovnih ljudskih potreba. Kulinarski užitak van vlastite kuće je luksuz koji sebi mnogi mogu samo rijetko da priušte. Ali to ne mora da bude tako - sa sedmičnim ponudama, koje ste pripremili za dane sa manje prometa kao i sa posebnim Deals ponudama za slavljenike na dan njihovog rođendana, možete jednostavno da animirate nove i stalne kupce da posjete Vaš restoran. Sa promišljenim programom lojalnosti možete da kompenzujete dane sa slabijim prometom.

Butik

Butik

Butik

Prodavnica odjeće ima mnogo, konkurencija je velika. Stoga je za butik, jako važno da se ističe kako bi opstao pored brojnih online shops (radnji). Sa vlastitom karticom lojalnosti koja nudi kupovne pogodnosti, sezonskim ponudama ili sa većim Cashback-om kod promjene kolekcija lako se možete istaknuti iz mase. A šta ako Vaši kupci ponekad odu u kupovinu negdje drugo u okviru myWorld-a? Za Vas to nije nikakav minus jer Vi profitirate od svake kupovine članova koje ste Vi registrovali!

Fitness centar

Fitness centar

Fitness centar

Na početku godine lako je pridobiti nove članove jer svi se drže svojih novogodišnjih odluka. Teško ih je zadržati. Sa promišljenim programom lojalnosti imate brojne mogućnosti za dodatnu motivaciju stalnih kupaca. Redovni newsletter-i sa fitnes i prehrambenim savjetima, ponude za dodatke prehrani, savjeti trenera uz dodatan Cashback kod sklapanja godišnje članarine su samo od nekih opcija kako biste zadržali članove u svom fitnes centru.

Automehaničarska radionica

Automehaničarska radionica

Automehaničarska radionica

Odlazak u automehaničarsku radionicu rijetko kada ima pozitivne razloge. Na kraju krajeva, to znači da neki dio automobila zahtjeva popravku, a to košta. Posjetu ćete učiniti značajno prijatnijom ako svojim klijentima ponudite dodatnu vrijednost putem kartice za klijente sa kojom sakupljaju myWorld pogodnosti ne samo u vašoj radionici, već i kod mnogih drugih pružaoca usluga i u mnogim drugim prodavnicama. Podsjetite svoje kupce na sledeći termin za servis na praktičan način putem automatizovanog newsletter-a, dok ćete Deals ponudama za dodatnu opremu ostvariti dodatnu prodaju. Ako želite da pokažete svojim klijentima da cijenite njihovo mišljenje, pošaljite im ankete o zadovoljstvu i odgovorite na zahtjeve koji se često ispoljavaju. Za vas nastaje i dodatna pogodnost tako što profitirate pri myWorld kupovinama kupaca koje ste registrovali. Vama, dakle, ide u prilog i kada automobili vaših klijenata funkcionišu besprekorno i oni mogu da se odvezu u kupovinu.

Hiljade partnerskih firmi širom svijeta pouzdaju se u Cashback World Partner Program

Firme širom svijeta cijene prednosti koje im nudi saradnja sa Cashback World-om. Pozitivna mišljenja naših kupaca samo pokazuju da naša ponuda donosi željeni uspjeh.

 

Patrick i Willi Köck

Servis motornih vozila i prodaja autodjelova i guma

Mi sarađujemo od 2007. godine sa myWorld-om i nikad se nismo pokajali zbog te odluke. Kroz tu saradnju dobili smo mnogobrojne B2B partnere širom Austrije i naš krug kupaca se enormno proširio.
Nastaviti čitati
 

Matthias Gassner

Hotel i Gastronomija

Godinama uspješno radim sa myWorld-om. Inovativne tehnologije myWorld prodaje i stručnost zaposlenih, podržavaju me u svakodnevnom radu.
Nastaviti čitati
 

Peter Affenzeller

Whisky Destillerie

Naši kupci imaju visoka očekivanja od našeg Whisky-ja. Činjenica da možemo ispuniti ove zahtjeve i istovremeno ponuditi pogodnosti za kupovinu, stvara jaku lojalnost kupaca. Ponosni smo, što smo partner myWorld-a.
Nastaviti čitati

Kontakt

Počnite sada

  • Pridobijte nove i stalne kupce
  • Proširite Vašu bazu kupaca
  • Povećajte svoj promet i dobit

Postanite sada partner

ili

nas kontaktirajte
*Cijene bez PDV-a