Verzamel de benodigde tools voor het succes van jouw bedrijf

Dankzij ons myWorld Partner Program kun je nu gemakkelijk nieuwe klanten aantrekken en jouw omzet verhogen op een duurzame manier – en allemaal voor een lage prijs. Je ontvangt waardevolle tools om jouw verkoopcijfers te verhogen, nieuwe klanten aan te trekken, klanttevredenheid te waarborgen en communicatie op de klant af te stemmen.

 

Daarnaast word je een Partner van myWorld en maak je dus deel uit van een internationaal Benefit Program. Binnen dit programma ontvangen al meer dan 15 miljoen shoppers Cashback en Shopping Points wanneer zij een aankoop doen bij een van de aangesloten bedrijven. Vanwege deze Benefits shoppen zij graag met hun myWorld Card bij Partners zoals jij. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje bij onze producten of neem contact met ons op.

Aantrekkelijker met Benefits bij het shoppen

De myWorld Partner Programs openen de deur tot het internationale Benefit Program van myWorld, en daarmee ook tot een ledenbestand van 15 miljoen shoppers. Binnen het programma word je geïntroduceerd als Partner waar shoppers Cashback en Shopping Points ontvangen bij hun aankopen.

Deze Benefits maken jou aantrekkelijk voor andere klanten die graag shoppers willen worden van myWorld via jouw bedrijf. Profiteer van talloze tools om jouw omzet te verhogen, samen met andere aantrekkelijke mogelijkheden die het myWorld Partner Program je biedt.

De Shopvoordelen die je kunt bieden als myWorld Partner maken je nog aantrekkelijker
Als bedrijf binnen myWorld profiteer jij ook

Gebruik Benefits voor jezelf

Naast de kans om nieuwe klanten aan te trekken en de klantloyaliteit te verhogen, profiteer je als bedrijf ook van de Benefits van het myWorld Benefit Program. Dankzij de speciale aanbiedingen voor je bedrijfsaankopen binnen myWorld wordt het nog aantrekkelijker om met ons samen te werken.

De myWorld Partner Programs

Selecteer het gewenste programma om meer succes te behalen met je bedrijf als deel van het myWorld Benefit Program.

Partner Program

Partner Program

Met het Partner Program maak je het voor shoppers van myWorld mogelijk om Benefits te verzamelen wanneer zij shoppen met hun myWorld Card. Zo wordt jouw bedrijf een aantrekkelijke shopbestemming voor shoppers over de hele wereld.

EUR 299*
eenmalige betaling
SelecteerMeer informatie
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Maximaliseer jouw klantloyaliteit op een professionele manier. Naast de mogelijkheden die het Partner Program biedt, kun je shoppers en vaste klanten registreren en ontvang je op verzoek jouw eigen myWorld Cards en een heleboel waardevolle klantrelatietools.

EUR 1 990*
eenmalige betaling
SelecteerMeer informatie

Ons aanbod voor E-Commerce en grote bedrijven


E-Commerce

Wil je met jouw online shop nieuwe klantengroepen of doelmarkten aanboren en jouw bereik vergroten? Dan ben je hier op de juiste plek. Neem contact met ons op. Wij willen graag onze opties met je bespreken.

Bedrijven met meer dan 10 filialen

Heb je al meerdere filialen of een netwerk van filialen? Ook dan ben je bij ons in goede handen als het gaat om klantenwerving, klantloyaliteit en uitbreiding van marktaandelen. Neem nu contact met ons op. Wij bieden je graag een individueel aanbod.

Met de uitgebreide functies van de myWorld Partner Programs vergroot je het succes van jouw bedrijf

Een grote hoeveelheid tools in een goed doordacht programma


Met de myWorld Partner Programs krijg je toegang tot een heleboel functies en mogelijkheden om jouw bedrijf duurzaam te laten groeien.

 

Meer informatie

De perfecte oplossing ook voor jouw branche

Iedere branche kampt met eigen uitdagingen en restricties. Maar de mogelijkheden van onze programma's passen bij elk bedrijf. Onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren maakt ons de perfecte partner voor jou!

Loyaliteitsprogramma’s voor elektriciens

Elektricien

Loyaliteitsprogramma’s voor elektriciens

Elektricien

Elektricien

Als elektricien profiteer je van aanbevelingen van je klanten. Dit is de krachtigste manier om nieuwe klanten te vergaren. Het is dus veel waard als je een plekje in het geheugen van je klanten kunt bemachtigen. Met behulp van nieuwsbrieven met energiebesparingstips, nieuwtjes uit de elektronicasector en een felicitatie op de verjaardag van de klant, kun je er zeker van zijn dat de klant bij je blijft en dat deze klant je zal aanbevelen bij anderen.

Klanten acquisitie en klanten loyaliteit voor kappers

Kapper

Klanten acquisitie en klanten loyaliteit voor kappers

Kapper

Kapper

Binnen de kappersbranche speelt het opbouwen van een relatie met de klant een belangrijke rol. Deze relatie moet goed worden onderhouden, omdat fouten er vaak toe kunnen leiden dat een klant overstapt naar een concurrent. Customer relation management (CRM) is dus van primair belang. Specifieke aanbiedingen voor vaste klanten, deals voor nieuwe klanten, het onthouden van de verjaardag van een klant en een eigen klantenkaart zullen de relatie tussen kapper en klant versterken.

De oplossing voor bakkerijen

Bakkerij

De oplossing voor bakkerijen

Bakkerij

Bakkerij

Het is niet onwaarschijnlijk dat een klant meerdere keren per week een bakker bezoekt. Supermarkten zijn voor bakkers vaak een zorgwekkende bron van concurrentie. Vanwege de lage prijzen kan een klant besluiten hun gebakken producten bij hen te kopen. Toch kan een klantenkaart hierin de oplossing zijn! De kaart kan klanten andere voordelen bieden, zoals Cashback bij alle deelnemende winkels in de omgeving. Dit kan helpen om het vertrouwen tussen koper en verkoper te versterken. Door middel van klanttevredenheidsonderzoeken en een analyse van de gemaakte omzet kan de verkoper makkelijker aan de wensen van klanten in specifieke doelgroepen voldoen en hen verzekeren van de beste seizoensaanbiedingen.

Klanten loyaliteit voor bloemisten

Bloemist

Klanten loyaliteit voor bloemisten

Bloemist

Bloemist

Planten, bloemen en benodigde accessoires zijn geen producten die klanten elke dag nodig hebben. Echter zijn dit wel de leukere aankopen in het leven! Een bloemist moet dan ook een bron van plezier zijn! Speciale Benefits zoals Cashback, geleverd door de bloemist en andere deelnemende Partners, zijn de juiste aankoopstimulansen voor vaste klanten. Cashback motiveert hen om vaker bij je te komen shoppen. Een herinnering in de vorm van een nieuwsbrief helpt om klanten vaker aan te moedigen zichzelf en anderen te verwennen met een bloemenarrangement. Dit werkt aanstekelijk, net als de speciale deals voor nieuwe klanten!

Cashback World voor restaurants

Restaurant

Cashback World voor restaurants

Restaurant

Restaurant

Eten en drinken zijn de primaire levensbehoeften van een mens. Echter is uit eten gaan een luxe waar veel mensen zichzelf niet regelmatig mee verwennen. Dat hoeft niet zo te zijn! Trek nieuwe klanten naar jouw restaurant door wekelijks aanbiedingen beschikbaar te stellen op de dagen waarop je niet veel bezoekers hebt. Zorg dat vaste klanten nog vaker komen dineren, door hen een speciale korting toe te sturen op hun verjaardag. Met behulp van een doordacht klantloyaliteitsprogramma zijn bezoekersaantallen geen probleem meer.

Klanten loyaliteit op het hoogste level voor winkels

Boutique

Klanten loyaliteit op het hoogste level voor winkels

Boutique

Boutique

Kledingwinkels zijn er op elke hoek van de straat. De concurrentie is dan ook hoog. Differentiatie is belangrijk voor een boutique, helemaal als je concurreert met de online shops. Met je eigen klantenkaart biedt je jouw klanten Benefits; zoals seizoensaanbiedingen of verhoogde Cashback wanneer een collectie afloopt. Dit is een makkelijke manier om op te vallen. Wat als je klanten ergens anders willen shoppen binnen myWorld? Je profiteert dan nog steeds van de omzet van de Members die door jou zijn geregistreerd!

Klanten loyaliteit voor sportscholen

Sportschool

Klanten loyaliteit voor sportscholen

Sportschool

Sportschool

Aan het begin van het jaar is het makkelijk om nieuwe leden aan te trekken dankzij de goede voornemens. Naarmate het jaar vordert, wordt dit al moeilijker. Het is lastig om klanten te behouden. Met een uitgebreid Customer Relationship Management systeem beschik je echter over talloze tools om je huidige klanten te blijven motiveren. Periodieke nieuwsbrieven met fitness- en voedingstips, aanbiedingen voor voedingssupplementen en extra Cashback wanneer leden besluiten om voor een jaarlijks lidmaatschap te gaan, zijn slechts enkele opties die worden gebruikt om klanten gemotiveerd te houden en het aantal klanten op een nieuw hoogtepunt te krijgen.

Klantloyaliteitprogramma’s voor autogarage’s

Monteur

Klantloyaliteitprogramma’s voor autogarage’s

Monteur

Monteur

Een bezoekje aan de monteur is vaak een noodzakelijk kwaad. Het betekent vaak dat delen van de auto gerepareerd moeten worden en dat kost geld. Je zult het bezoek van jouw klanten veel aangenamer maken als je hen een klantenkaart aanbiedt die hen de mogelijkheid geeft om Benefits te ontvangen: niet alleen bij jouw garage, maar ook bij andere dienstverleners en myWorld Partners. Met een geautomatiseerde nieuwsbrief herinner je klanten eraan om voor hun volgende servicebeurt te komen. Ook kun je deals pushen voor reserveonderdelen, zo verzeker je jezelf van extra omzet! Als je klanten wilt laten zien dat je hun mening waardeert, stuur hen dan een klanttevredenheidsonderzoek en reageer op veelgestelde vragen. Ook jij profiteert: bij iedere aankoop die een door jou geregistreerde shopper doet binnen myWorld. Je profiteert dus ook wanneer jouw klant gaat shoppen tijdens de servicebeurt.

Duizenden bedrijven wereldwijd vertrouwen op de myWorld Partner Programs

Wereldwijd profiteren bedrijven van alle formaten van de samenwerking met myWorld. De positieve feedback van onze klanten laat zien dat onze aanbiedingen het succes aanreiken waar mensen naar op zoek zijn.

 

Rene Loosen

Asian Kitchen

Wij hebben nog geen seconde spijt gehad dat we met dit systeem gestart zijn en vinden dit zeker een aanrader voor andere ondernemers!
Lees verder
 

Ivan Saenen

CEO Brasserie den Eik

Het CRM-platform van mijn myWorld Partner Program laat zien dat mijn klantenbestand beduidend gegroeid is sinds ik ben begonnen als myWorld Partner
Lees verder
 

Leticia Trappeniers

Zaakvoerster Let’s Be Beautiful

Het fijne is dat mijn klanten niet enkel in mijn zaak voordeel opdoen maar ook geld terug ontvangen op hun aankopen bij andere Partners en Online Shops.
Lees verder

Contact

Start nu

  • Trek nieuwe en vaste klanten aan
  • Breid jouw klantenbestand uit
  • Verhoog jouw omzet en winst

Word nu een Partner

of

Neem contact met ons op
*Prijzen excl. BTW