Nabavite alate za svoj poslovni uspeh

Sa svojim individualnim myWorld Partner programom jednostavnije pridobijate nove kupce i trajno povećavate svoj promet - uz niske troškove. Od nas dobijate dragocene alate za povećanje prometa, pridobijanje novih kupaca, merenje zadovoljstva kupaca i individualnu komunikaciju sa kupcima.

 

Pored toga, postajete myWorld partner, a time i deo internacionalnog Benefit Programa u kojem 15 miliona kupaca ostvaruje Cashback i Shopping Points za svoje kupovine u kompanijama koje učestvuju. Kupci zato ciljano kupuju sa myWorld Card karticom kod partnera kao što ste vi. Želite da saznate više? Pogledajte naše proizvode ili stupite u kontakt sa nama.

Atraktivnost zahvaljujući pogodnostima pri kupovini

myWorld Partner programi otvaraju vam vrata ka internacionalnom myWorld Benefit Programu, a time i ka 15 miliona kupaca. Tamo ćete biti promovisani kao partner kod kojeg kupci ostvaruju Cashback i Shopping Points za svoje kupovine.

Ove prednosti će vas učiniti atraktivnim i za druge kupce koji će poželeti da postanu myWorld kupci. Zajedno sa ostalim mogućnostima vašeg myWorld Partner programa dobijate mnogobrojne alate za povećanje prometa.

Prednosti iz kupovina koje nudite kao myWorld Partner učiniće vas još privlačnijim
Ako poslujete u okviru myWorld-a profitirate i sami

Pogodnosti za vas

Pored mogućnosti za pridobijanje kupaca i održavanje lojalnosti kupaca, kao preduzeće takođe profitirate od myWorld Benefit Programa. Zahvaljujući specijalnim ponudama za kupovine vašeg preduzeća u okviru myWorld-a naša saradnja postaje još atraktivnija.

myWorld Partner programi

Pronađite željeni program i pomozite svom preduzeću da ostvari veći uspeh kao deo myWorld Benefit Programa.

Partner Program

Partner Program

Sa Partner Programom pružate priliku myWorld kupcima da uz myWorld Card sakupljaju prednosti kod vas. Na taj način postajete atraktivna destinacija za kupovinu kupcima iz celog sveta.

RSD 29 900
+ PDV-* jednokratno
OdabratiViše informacija
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Upravljajte programom lojalnosti kupaca na profesionalnom nivou. Pored mogućnosti Partner Programa, možete da registrujete kupce i stalne kupce, na zahtev dobijete sopstvene myWorld Cards i vredne alate za zadržavanje kupaca.

RSD 175 000
+ PDV-* jednokratno
OdabratiViše informacija

Naša ponuda za e-trgovinu i velike kompanije


E-trgovina

Ako želite da vaša online prodavnica bude dostupna novim grupama kupaca odnosno tržištima i da povećate svoj doseg, rado ćemo vam pomoći u tome. Kontaktirajte nas i rado ćemo razmotriti zajedničke mogućnosti.

Kompanije sa više od 10 filijala

Imate nekoliko filijala ili mrežu filijala? Ako je tako, kod nas ćete dobiti najbolje rešenje kada je reč o pridobijanju novih kupaca, zadržavanju postojećih kupaca i povećanju udela na tržištu. Stupite sada u kontakt sa nama i rado ćemo kreirati individualnu ponudu za vas.

Opsežne funkcije myWorld Partner programa povećavaju uspeh vašeg preduzeća

Mnoštvo alata u dobro osmišljenom programu


Sa myWorld Partner programima dobijate brojne funkcije koje vam pružaju mnoštvo mogućnosti za održivi razvoj preduzeća.

 

Više informacija

Savršeno rešenje i za vašu branšu

Svaka branša ima sopstvene zahteve, a naši programi ih ispunjavaju sve. Dugogodišnje iskustvo u svim branšama čini nas savršenim partnerom za vas.

Program lojalnosti kupaca za električare

Električar

Program lojalnosti kupaca za električare

Električar

Električar

Vi kao električar živite od preporuka jer Vaše usluge ljudima nisu svakodnevno potrebne. Stoga je jako važno da svojim kupcima ostanete dugoročno u sećanju. Pomoću redovnih newsletter-a sa savetima o uštedi energije ili predstavljanjem novih električnih proizvoda kao i čestitkama za rođendan možete biti sigurni da ćete svojim kupcima ostati u dobrom sećanju i da će Vas oni preporučiti svojim poznanicima.

Pridobijanje i zadržavanje klijenata za frizere

Frizer

Pridobijanje i zadržavanje klijenata za frizere

Frizer

Frizer

Kod frizerskih salona lični odnos prema klijentima igra veliku ulogu. Taj odnos morate stalno da negujete. Greške dovode do prelaska klijentele kod konkurencije. Stoga bi vam, kao frizerskom salonu, upravljanje odnosima s klijentima/kupcima trebalo biti na prvom mjestu. Posebne ponude za stalne kupce, Deals ponude za pridobijanje novih kupaca, čestitke za rođendan kao i vlastite kartice za kupce savršeni su alati za jačanje Vašeg odnosa s kupcima.

Rešenje za pekare

Pekara

Rešenje za pekare

Pekara

Pekara

Kupovine istih kupaca više puta sedmično nisu ništa neobično za pekare. Supermarketi i male prodavnice u blizini često predstavljaju jaku konkurenciju koja Vam može oteti i najlojalnije kupce. Karticom za kupce, koja pored pogodnosti u Vašoj pekari nudi i dodatne pogodnosti - naime Cashback u svim drugim radnjama Cashback World-a - jača se poverenje i veza između kupca i prodavača. Sa anketama o zadovoljstvu kupaca i analizom kupovina, lakše je ciljano ispuniti želje Vaših kupaca i kreirati odgovarajuće sezonske ponude.

Mere lojalnosti kupaca za cvećare

Cvećara

Mere lojalnosti kupaca za cvećare

Cvećara

Cvećara

Biljke, cveće i prateća oprema nisu roba koja zadovoljava svakodnevne potrebe, ali ipak predstavljaju lepe stvari u životu. Cveće prvenstveno donosi radost – specijalne ponude, kao i Cashback u svojoj prodavnici i kod drugih partnera koji učestvuju u programu, pravi su podsticaj za stalne kupce da češće kupuju. Redovni podsetnici u vidu newsletter-a isto tako će pomoći da vaši kupci požele da češće obraduju sebe i druge. A to može da stvori naviku – baš kao i specijalne Deals ponude za nove kupce.

Cashback World za restorane

Restoran

Cashback World za restorane

Restoran

Restoran

Hrana i piće služe primarno za zadovoljavanje osnovnih ljudskih potreba. Kulinarski užitak van vlastite kuće je luksuz koji sebi mnogi mogu samo retko da priušte. Ali to ne mora da bude tako - sa sedmičnim ponudama, koje ste pripremili za dane sa manje prometa kao i sa posebnim Deals ponudama za slavljenike na dan njihovog rođendana, možete jednostavno da animirate nove i stalne kupce da posete Vaš restoran. Sa promišljenim programom lojalnosti možete da kompenzujete dane sa slabijim prometom.

Program lojalnosti na najvišem nivou za butike

Butik

Program lojalnosti na najvišem nivou za butike

Butik

Butik

Prodavnica odjeće ima mnogo, konkurencija je velika. Stoga je za butik, jako važno da se ističe kako bi opstao pored brojnih online shops (radnji). Sa vlastitom karticom lojalnosti koja nudi kupovne pogodnosti, sezonskim ponudama ili sa većim Cashback-om kod promene kolekcija lako se možete istaknuti iz mase. A šta ako Vaši kupci ponekad odu u kupovinu negde drugo u okviru myWorld-a? Za Vas to nije nikakav minus jer Vi profitirate od svake kupovine članova koje ste Vi registrovali!

Mogućnosti sticanja lojalnih klijenata za fitnes centre

Fitness centar

Mogućnosti sticanja lojalnih klijenata za fitnes centre

Fitness centar

Fitness centar

Na početku godine lako je pridobiti nove članove jer svi se drže svojih novogodišnjih odluka. Teško ih je zadržati. Sa promišljenim programom lojalnosti imate brojne mogućnosti za dodatnu motivaciju stalnih kupaca. Redovni newsletter-i sa fitnes i prehrambenim savetima, ponude za dodatke prehrani, saveti trenera uz dodatan Cashback kod sklapanja godišnje članarine su samo od nekih opcija kako biste zadržali članove u svom fitnes centru.

Programi lojalnosti kupaca za automehaničarske radionice

Automehaničarska radionica

Programi lojalnosti kupaca za automehaničarske radionice

Automehaničarska radionica

Automehaničarska radionica

Odlazak u automehaničarsku radionicu retko kada ima pozitivne razloge. Na kraju krajeva, to znači da neki deo automobila zahteva popravku, a to košta. Posetu ćete učiniti značajno prijatnijom ako svojim klijentima ponudite dodatnu vrednost putem kartice za klijente sa kojom sakupljaju myWorld pogodnosti ne samo u vašoj radionici, već i kod mnogih drugih pružaoca usluga i u mnogim drugim prodavnicama. Podsetite svoje kupce na sledeći termin za sevis na praktičan način putem automatizovanog newsletter-a, dok ćete Deals ponudama za dodatnu opremu ostvariti dodatnu prodaju. Ako želite da pokažete svojim klijentima da cenite njihovo mišljenje, pošaljite im ankete o zadovoljstvu i odgovorite na zahteve koji se često ispoljavaju. Za vas nastaje i dodatna pogodnost tako što profitirate pri myWorld kupovinama kupaca koje ste registrovali. Vama, dakle, ide u prilog i kada automobili vaših klijenata funkcionišu besprekorno i oni mogu da se odvezu u kupovinu.

Hiljade preduzeća širom sveta ukazuju poverenje myWorld Partner programima

Preduzeća najrazličitijih formata iz čitavog sveta znaju da cene prednosti saradnje sa myWorld-om. Pozitivna povratna informacija naših kupaca pokazuje nam da naša ponuda donosi željeni uspeh.

 

Miroslav Radojičić

Efficient Computers

Efficient Computers se kao lokalni brend kroz saradnju sa myWorld-om proširio na gradove pa čak i na okruženje.
Pročitajte više
 

PerSu

Veoma smo zadovoljni saradnjom sa myWorld-om uz čiju pomoć godinama unazad gradimo mrežu lojalnih kupaca i time utičemo na dodatno jačanje brenda.
Pročitajte više
 

Peter Affenzeller

Destilerija viskija

Naši kupci očekuju mnogo od našeg viskija. Sama činjenica da možemo da ispunimo njihove zahteve i da im u isto vreme ponudimo pogodnosti prilikom kupovine stvara snažnu lojalnost kupaca. Ponosni smo što smo partner myWorld-a.
Pročitajte više

Kontakt

Počnite već sada

  • Steknite nove lojalne kupce
  • Proširite svoj krug klijenata
  • Povećajte prodaju i profit

Postanite sada partner

ili

nas kontaktirajte
*Cene bez PDV-a