Skaffa verktygen som krävs för att ditt företag ska lyckas

Med ett skräddarsytt myWorld Program attraherar du lätt nya kunder och ökar omsättningen utan att det kostar särskilt mycket. Vi ger dig värdefulla verktyg för att lyfta försäljningen, attrahera nya kunder, öka kundnöjdheten hos befintliga kunder och skräddarsy din kundkommunikation.

 

Dessutomblir du Partner till myWorld och därmed en del av ett internationellt Benefit Program, där 15 miljoner shoppers får Cashback och Shopping Points för sina köp hos de anslutna företagen. Det är därför de handlar med sina myWorld Cards hos Partners som dig. Vill du veta mer? Ta en titt på våra produkter eller Kontakta oss.

Mer attraktiv med shoppingförmåner

myWorld Partner Program öppnar dörren till Benefit Program från myWorld och därmed också till 15  miljoner shoppers. Inom ramen för programmet marknadförs du som en Partner där alla shoppers får Cashback och Shopping Points för sina inköp.

Dessa förmåner gör dig dessutom intressant för andra kunder som vill bli myWorld shoppers via ditt företag. Förutom alla andra möjligheter som följer med myWorld Partner Program, får du tillgång till otaliga verktyg för att öka din omsättning.

Förmåner som gynnar dig!

Förutom möjligheten att attrahera nya och belöna befintliga kunder gynnas du också som företag av förmånerna inom myWorld Benefit Program. Tack vare specialerbjudanden för B2B-köp inom ramen för myWorld blir vårt samarbete ännu attraktivare.

myWorld Partner Program

Hitta önskat program för att lyfta ditt företag till nya höjder som en del av myWorld Benefit Program.

Partner Program

Partner Program

Med Partner Program gör du det möjligt för myWorld shoppers att samla förmåner hos dig med sina myWorld Cards. Du och ditt företag blir ett attraktivt shoppingmål för människor från hela världen.

EUR 299*
en gång
VäljMer information
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Lyft ditt kundlojalitetsprogram till en professionell nivå. Utöver möjligheterna som Partner Program ger, kan du registrera shoppers och befintliga kunder, få en uppsättning egendesignade myWorld Cards och en hel rad andra värdefulla CRM-verktyg.

EUR 1 990*
en gång
VäljMer information

myWorld Partner Programs många funktioner hjälper ditt företag att lyckas

En mängd verktyg i ett genomtänkt program


Med myWorld Partner Program får du tillgång till en mängd funktioner som erbjuder dig en mängd möjligheter att öka ditt företags tillväxt.

 

Mer information

Vårt erbjudande för e-commerce och storföretag


E-Commerce

Om du vill nå nya kunder eller marknader för din online-shop och öka din räckvidd så samarbetar vi gärna med dig. Kontakta oss så diskuterar vi gärna hur vi kan lyckas tillsammans.

Företag med fler än tio filialer

Har du redan fler filialer eller ett filialnätverk? Också då har du kommit till rätt stället för att diskutera hur du bäst attraherar nya kunder, ökar befintliga kunders lojalitet samt vinner nya marknadsandelar. Ta kontakt med oss så återkommer vi med ett skräddarsytt erbjudande.

Den perfekta lösningen också för din bransch

Varje bransch har sina egna utmaningar och krav, de möjligheter som våra program erbjuder passar alla. Vår mångåriga erfarenhet av alla branscher gör oss till den perfekta partnern för dig.

Elektriker

Elektriker

Elektriker

Som elektriker har du stor nytta av rekommendationer, eftersom det normalt inte är en tjänst som behövs dagligen. Det är därmed värt en hel del om du fastnar i kundernas minne. Med hjälp av regelbundna nyhetsbrevsutskick med energibesparingstips, nyheter inom elsektorn eller födelsedagshälsningar, kan du se till att kunderna inte glömmer bort dig och att de fortsätter att rekommendera dig och dina tjänster till vänner och bekanta.

Frisör

Frisör

Frisör

Inom frisörbranchen är det av största vikt att bygga personliga relationer med sina kunder. De här kundrelationerna måste underhållas eftersom ett misstag lätt kan leda till att en kund går till en konkurrent nästa gång den ska klippa sig. Att vårda kundrelationerna är därför av största vikt. Särskilda erbjudanden till återkommande kunder, deals för nya kunder, att komma ihåg kundernas födelsedagar och att skapa ditt eget kundkort är perfekta hjälpmedel för att stärka relationen mellan frisör och kund.

Bageri

Bageri

Bageri

Det är inte ovanligt att samma kund återkommer flera gånger i veckan till "sitt bageri". Stormarknader och rabatter i närheten är ofta oroväckande konkurrenter som kan få kunderna att köpa sina bagerivaror någon annanstans. Ett kundkort, som ger kunderna andra förmåner såsom Cashback från andra deltagande butiker i närområdet kan stärka den känsla av förtroende och samhörighet som existerar mellan säljaren och köparen. Med kundnöjdhetsundersökningar och analys av försäljningsnyckeltalen blir det ännu lättare att uppfylla kundernas önskemål på ett målinriktat sätt och förse dem med skräddarsydda, säsongsanpassade erbjudanden.

Florist

Florist

Florist

Växter, blommor och tillbehör är inte det slags varor som kunderna behöver på daglig basis, men de förgyller ändå tillvaron. En blomsterbutik ska vara en glädjespridare och specialerbjudanden såsom Cashback, som ges från blomsterbutiken och andra deltagande Partners är det perfekta shoppingincitamentet för återkommande kunder och bör uppmuntra dem att handla oftare hos dig. Regelbundna påminnelser i form av nyhetsbrev bidrar också till att uppmuntra kunder att oftare skämma bort sig själva och andra med en blombukett eller två. Detta är nämligen smittsamt - på samma sätt som specialerbjudanden för nya kunder är.

Restaurang

Restaurang

Restaurang

Att äta och dricka, har först och främst som syfte att tillgodose ett av människans grundläggande behov. Att gå ut och äta är dock en lyx som många människor inte unnar sig särskilt ofta. Men det behöver inte vara så. Veckoerbjudanden som bara är tillgängliga under de perioder som du inte har särskilt mycket kunder liksom specialerbjudanden för alla som fyller år kan locka både nya och befintliga kunder til din restaurang. Med hjälp av ett genomtänkt kundlojalitetsprogram blir dålig beläggning ett minne blott.

Klädbutik

Klädbutik

Klädbutik

Det finns gott om klädbutiker och konkurrensen är hård. Klädbutiker behöver därför skilja sig från mängden, särskilt för att kunna möta konkurrensen från näthandeln. Ett eget kundkort, som erbjuder såväl shoppingförmåner som säsongsbaserade erbjudanden eller tillfälligt höjd Cashback när du exempelvis genomför en lagerrensning, är ett enkelt sätt att stå ut från mängden. Men vad händer om kunderna väljer att handla hos ett annat företag inom myWorld? Då gynnas du fortfarande av omsättningen som skapas av medlemmar som du har registrerat.

Gym

Gym

Gym

Tack vare alla nyårslöften, är det märkbart lättare att attrahera nya medlemmar i början av året. Det svåra är dock att behålla kunderna året ut. Med hjälp av ett välgenomtänkt CRM-system har du dock tillgång till otaliga sätt att motivera dina befintliga kunder. Regelbundna nyhetsbrev inklusive tränings- och kosttips, erbjudanden om kostillskott och personlig tränare liksom ytterligare Cashback när medlemmar bestämmer sig för att köpa årskort är bara några av alternativen som du kan använda för att hålla kvar och motivera kunderna.

Bilverkstad

Bilverkstad

Bilverkstad

Ett verkstadsbesök är ofta ett nödvändigt ont. Det betyder för det mesta att bilen behöver lagas och det kostar pengar. Du gör dina kunders besök betydligt trevligare om du erbjuder ett kundkort som tillför värde och gör det möjligt att samla förmåner, inte bara hos din verkstad, utan också från andra tjänsteleverantörer och butiker inom myWorld. Skapa merförsäljning genom att påminna dina kunder om när det är dags för nästa service via automatiserade nyhetsbrevsutskick och skapa erbjudanden på reservdelar. Om du vill visa dina kunder att du värdesätter deras åsikter, kan du skicka ut en kundundersökning och återkoppla på de svar som du får. Samtidigt skapar du mervärde åt dig själv: Du gynnas varje gång som en shopper som du har registrerat handlar inom myWorld. På sätt gynnas du dubbelt när dina kunder lämnar bilen hos dig och passar på att shoppa hos en annan myWorld Partner under väntetiden.

Tusentals Lojalitetsföretag över hela världen Förlita dig på myWorld Partner Program

Företag i alla storlekar i hela världen känner till och uppskattar fördelarna med att samarbeta med myWorld. Den positiva återkopplingen från våra kunder visar att våra myWorld Partner Program ger den önskade framgången och tillväxten.

 

Timo, Sebastian ja Patrik Pyrhönen

Pyrhösten perheyrityksen M-kaupat

Pyrhösten perheen isä Timo on perustanut Hyvinkäälle M-päivittäistavarakaupat. Sittemmin hänen kaksi poikaansa Patrick ja Sebastian ovat lähteneet mukaan kauppiaksi ja nyt M-kaupat kehittävät Cashback-toimintaansa koko perheen voimin.
Läs mer här
 

Elisa Koivumaa

Manager Tyylikoulu WellHottaret

Elisan kauneussalonki on ensimmäinen Oulun seudun Cashback-yhteistyöyritys. Pioneerina aloittaminen oli jännittävää, mutta kanta-asiakasohjelma on kuitenkin tasaisesti kehittänyt toimintaa ja sitouttanut asiakkaita palveluihin.
Läs mer här
 

Patrick och Willi Köck

Motorfordonsservice och försäljning

Vi samarbetar sedan 2007 med Cashback och har aldrig ångrat det beslutet. Tack vare det här samarbetet har vi hittat B2B-partners från hela Österrike och kraftigt expanderat vårt kundnätverk.
Läs mer här

Kontakt

Start now

  • Acquire new and loyal customers
  • Expand your clientele
  • Increase your sales and profits

Bli partner redan idag

or

Contact us
*Prices exc. VAT