Соберете ги потребните алатки за успех на вашиот бизнис

Благодарение на вашата нарачана myWorld Partner Programme, можете полесно да привлекувате нови клиенти и да го зголемите прометот на одржлив начин - и сето тоа по ниска цена. Добивате вредни алатки од нас за да ги зголемите бројките на продажба, да привлечете нови клиенти и да обезбедите задоволство од клиентите заедно со прилагодената комуникација со клиентите.

 

Покрај тоа, станувате Partner на myWorld и затоа сте дел од меѓународната Benefit Program, во која 15 милиони купувачи добиваат Cashback и Shopping Points при набавките од деловните учесници. Затоа тие купуваат со својата myWorld Card кај Partners како вас. Дали сакате да дознаете повеќе? Потоа, погледнете ги нашите производи или стапете во контакт со нас.

Попривлечно со придобивките за купување

Програмите за myWorld Partner ја отвораат вратата кон меѓународната Benefit Program од myWorld и, со тоа, до 15 милиони купувачи. Таму, ќе бидете истакнати како Партнер каде што купувачите можат да добиваат Cashback и Shopping Points на своите набавки.

Овие придобивки привлекуваат и други клиенти до вас кои сакаат да станат купувачи на myWorld преку вашата компанија. Заедно со другите можности вклучени во вашата програма за myWorld Partner, ќе добиете бројни алатки за зголемување на прометот.

Придобивките од купувањето што може да ги понудите како партнер на myWorld ќе ве направат уште попривлечни
Како бизнис во рамките на myWorld, исто така имате корист

Користете ги придобивките за себе

Освен можноста да привлечете нови клиенти и да ја зголемите лојалноста на клиентите, вие сте и во предност како деловна активност заради придобивките од myWorld Benefit Program. Благодарение на специјалните понуди за вашите деловни набавки во рамките на myWorld, соработката со нас станува уште попривлечна.

myWorld Partner програмите

Пронајдете ја посакуваната програма за да обезбедите поголем успех за вашиот бизнис, како дел од myWorld Benefit Program.

Partner Program

Partner Program

Благодарение на Partner Program, им овозможувате на купувачите на myWorld да собираат придобивки кога купуваат со вас користејќи ја нивната myWorld Card. Со тоа, вашата деловна активност станува привлечна дестинација за купување за купувачи од целиот свет.

MKD 15 900*
eднократно
ИзберетеПовеќе информации
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Работете со програма за лојалност на клиенти на професионално ниво. Како и можностите што ги дава Partner Program, можете да регистрирате купувачи и редовни клиенти и да добиете, на барање, комплет свои myWorld Cards и вредни алатки за односи со клиенти.

MKD 89 500*
eднократно
ИзберетеПовеќе информации

Нашата понуда за е-трговија и големи бизниси


е-трговијата

Доколку сакате да се вклучите во нови групи клиенти или пазари со вашата Интернет продавница и да го проширите вашиот дострел, ние би биле среќни да работиме со вас. Контактирајте не и со задоволство ќе разговараме за нашите заеднички опции.

Компании со повеќе од 10 експозитури

Дали веќе имате неколку подружници или мрежа на подружници? Доколку да, тогаш си на право место да дознаеш повеќе за добивање на нови потрошувачи, лојалност на потрошувачи и ширење на пазарот. Контактирајте не сега и со задоволство ќе ви понудиме индивидуална понуда.

Сеопфатните карактеристики на програмите за партнери на myWorld зголемете го успехот на вашата деловна активност

Сплет на алатки во добро обмислена програма


Со програмите за myWorld Partner, ќе имате пристап до многу одлики кои ви нудат мноштво можности за одржлив раст на бизнисот.

 

Повеќе информации

Совршено решение и за вашиот сектор

Секоја индустрија има свои барања, но можностите што ги нудат нашите програми ќе одговараат на сите. Нашето долгогодишно искуство во сите сектори нè прави совршен партнер за вас.

Програми за лојалност на клиентите за електричари

Eлектричар

Програми за лојалност на клиентите за електричари

Eлектричар

Eлектричар

Како електричар, многу ќе профитирате и од препораки - ретко ваквите услуги се потребни секојдневно Затоа е уште поважно, Вашите потрошувачи да се сеќаваат на Вас. Со помош на редовниот Newsletter со совети за заштеда на струја или нови предлози од областа на електрониката или честитки за среќен роденден, ќе се осигурате дека Вашите потрошувачи ќе Ве запомнат и дека ќе Ве препорачаат на своите познаници.

Стекнување на клиенти и лојалност на клиентите за фризери

Фризер

Стекнување на клиенти и лојалност на клиентите за фризери

Фризер

Фризер

Во секторот на фризери, личниот однос со муштериите игра најголема улога. Тие секогаш мора да се негуваат, а грешките многу брзо ќе направат да Ве заменат со конкуренцијата во соседството. Затоа, управувањето на односите со клиентите е на прво место. Особени понуди за лојални потрошувачи, Deals за новите потрошувачи, мали вниманија за роденден и сопствена лојална картичка - сѐ ова се совршени помагала за да ја зацврстите врската меѓу клиентот и неговиот фризер.

Решенија за пекари

Пекара

Решенија за пекари

Пекара

Пекара

Вообичаено е истите потрошувачи да пазаруваат кај истиот пекар неколку пати во неделата. Но, честопати супермаркетите и дисконтите во близина претставуваат силна конкуренција, бидејќи и најлојалните потрошувачи може да бидат заведени да купуваат кај нив. Со лојална картичка, која нуди и дополнителни предности надвор од сопствената пекара, како на пример Cashback во другите продавници во околината, ќе се зајакне довербата меѓу купувачот и продавачот. Со анкети за задоволство на потрошувачите и со анализата на прометот од потрошувачите, ќе биде многу едноставно да ги исполните желбите на клиентите и да понудите соодветни сезонски понуди.

Решенија за лојалност на клиенти за цвеќари

Цвеќара

Решенија за лојалност на клиенти за цвеќари

Цвеќара

Цвеќара

Растенијата, цвеќињата и потребните додатоци не се артикли што им се потребни на клиентите секојдневно, но сепак, тие сочинуваат некои од најубавите работи во животот. Цвеќарницата треба да биде извор на радост - специјалните понуди како што е Cashback, обезбедени од цвеќарницата и другите партнери кои учествуваат, се вистинскиот поттик за купување за редовните клиенти и треба да ги охрабруваат да купуваат почесто со вас. Редовните потсетници во форма на билтени, исто така, помагаат да се охрабрат клиентите да се третираат себеси и другите со цветен аранжман или почесто два. Ова може да биде заразно - исто како и специјалните зделки за нови клиенти.

Cashback World за ресторани

Ресторант

Cashback World за ресторани

Ресторант

Ресторант

Јадењето и пиењето служат пред сѐ, да ги задоволат основните човекови потреби. Но, да се седне некаде на ручек или да се ужива во вечера во ресторан, тоа веќе се смета за луксуз, којшто не си го дозволуваме често. Но, не мора да биде така - со неделните понуди, кои ќе ги нудите на деновите кога немате многу гости како и со специјалните Deals за славеници на роденден, лесно ќе ги анимирате постоечките и новите потрошувачи да дојдат и да го посетат Вашиот ресторан. Со добро обмислена лојална програма, секој ден ќе Ви биде полно во ресторан.

Лојалност на потрошувачите на највисоко ниво за бутци

Бутик

Лојалност на потрошувачите на највисоко ниво за бутци

Бутик

Бутик

Има многу бутици за гардероба, конкуренцијата е навистина голема. Затоа е многу важно да се диференцира и издвои бутикот и да преживее и покрај купувањето онлајн. Со сопствена лојална картичка, која нуди предности како и сезонски понуди или повеќе Cashback за старата колекција, лесно ќе се издвоите од масата на други бутици. А ако Вашите клиенти и покрај сѐ, одат да купуваат на друго место, но во myWorld? За Вас тоа не е никаков проблем, бидејќи и Вие профитирате од прометот, што ќе го направат членовите, што Вие сте ги регистрирале.

Можности за лојалност на клиентите за фитнес центри

Фитнес центар

Можности за лојалност на клиентите за фитнес центри

Фитнес центар

Фитнес центар

На почетокот на годината е најлесно да се добијат нови членови во фитнес центарот, бидејќи претходно сите си направиле новогодишни ветувања. Но, тешко е да се биде истраен и потоа. Со добро обмислено управување на односите со клиентите, имате можност тековно да ги мотивирате лојалните потрошувачи. Редовни Newsletters со совети за фитнес и исхрана, понуди за суплементи во исхраната или приватен тренер, како и дополнителен Cashback при склучување на годишна претплата се само неколку опции за да ја одржувате мотивираноста и бројот на вежбачите.

Програми за лојалност на клиентите за автомеханичарски работилници

Автомаханичарска работилница

Програми за лојалност на клиентите за автомеханичарски работилници

Автомаханичарска работилница

Автомаханичарска работилница

Посетата на механичарот е често нужно зло. На крајот значи дека некој дел од автомобилот треба да се поправи и тоа чини пари. Посетата на вашите клиенти ќе ја биде далеку попријатна ако им понудите картичка за клиент што им обезбедува дополнителна вредност и можност за собирање придобивки, не само во вашата гаража, туку и од други даватели на услуги и продавници на myWorld. Потсетете ги вашите клиенти да дојдат за нивната следна услуга користејќи автоматски билтен, и со создавање зделки на резервни делови, ќе обезбедите дополнителна продажба. Ако сакате да им покажете на вашите клиенти дека ги цените нивните мислења, испратете им истражување за задоволството на клиентите и реагирајте на најчесто поставуваните прашања. Дури и вие добивате додадена вредност: Имате корист секогаш кога купувачите регистрирани од вас ќе купат со myWorld. Значи, тоа е исто така во ваша корист кога клиент ќе го остави својот автомобил со вас и ќе тргне да купува во меѓувреме.

Илјадници бизниси ширум светот ја ставаат својата доверба во Програмите на myWorld Partner

Бизнисите од сите големини ширум светот ги ценат придобивките од соработката со myWorld. Позитивните повратни информации дадени од нашите клиенти ни покажуваат дека нашите понуди го сигнализираат успехот што луѓето го бараат.

 

Диме Тилев

Автосервис и продажба на авто делови

Ние имаме соработка со myWorld веќе неколку години, почнувајќи од 2015 година. Тоа беше една од најдобрите одлуки кои сме ги донеле во нашиот бизнис.
Прочитајте повеќе
 

Matthias Gassner

Хотели и Угостителство

Успешно работам со myWorld веќе неколку години. Иновативните технологии што ги воведува myWorld Partner и специјалистичката експертиза обезбедена од нивните вработени, ме поддржуваат во мојата секојдневна работа.
Прочитајте повеќе
 

Светислав Стефановиќ

Аудио и видео продукција

Во минатото нашиот бизнис се соочуваше со застој во привлекувањето на нови клиенти. Нашата цел беше да ја прошириме мрежата на клиенти, со што и да го зголемиме обемот на работа и да го прошириме нашиот бизнис.
Прочитајте повеќе

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стани Партнер сега

или

Стапи во контакт
*Цени без ДДВ