Контакт

Контактирајте нѐ и со задоволство ќе Ви помогнеме!

Адреса

МАЈВОРЛД Македонија ДООЕЛ Скопје
Партизански Одреди бр.14
Аура Бизнис Центар
Скопје 1000, Македонија

Работно време

Работно време на канцеларијата:
Понеделник - Четврток
08:30 – 17:00
Петок
08:30 - 14:30
Отворено

Телефонски може да го добиете myWorld Service Team:
Понеделник - Четврток
08:30 – 17:00
Петок
08:30 - 14:30
Отворено

Телефон и е-пошта

Tel: +389 (0)2 3090067
Mail: partner.mk spam@gohere.go myworld.com

Нашите локации

myWorld е застапен во 55 држави во светот. На мапата ќе ја најдете локацијата на претпријатието во државата во која во моментот се наоѓате.

Формулар за контакт

Име
Презиме
Име на компанија
E-mail
Телефонски број (опционално):
Интернет страница (опционално)
myWorld Partner

Настана грешка. Ве молиме подоцна обидете се повторно.

myWorld Partner

Формуларот е испратен успешно!