Kontakti

Nuk mund të gjeni përgjigje për pyetjen tuaj në FAQs? Na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë!

Adresa

myWorld Albania Shpk
Bulevardi Bajram Curri, Galeria ETC Business Centre, Kati 13-te
Tirana 1000, Albania

Orari i punës

E hënë-e enjte: 08: 30-17: 00
E premte: 08: 30-14: 30

Lokacioni ynë

Cashback World aktualisht është aktive në 54 shtete. Ju do të gjeni vendndodhjen e kompanisë për shtetin tuaj të shënuar në hartë.

Mënyra e Kontaktit

Emri
Mbiemri
Emri i Kompanisë
E-mail
Numri i telefonit (opsional):
Faqe e internetit (opsional)
Një gabim ka ndodhur. Ju lutemi provoni përsëri më vonë.
Formulari u dërgua me sukses!