Rreth nesh

Për më shumë se 17 vjet, ne kemi mbështetur bizneset për të fituar me sukses klientë të rinj dhe lojal, duke mundësuar kështu një rritje afatgjatë të të ardhurave. Ne ndajmë përvojën tonë të gjerë të përdorimit të Cashback për të siguruar lojalitetin e klientit, në mënyrë që t'ju avancojmë në rrugën tuaj drejt suksesit.

Eksperienca jonë për suksesin tuaj

Nëse menaxhoni një ndërmarrje të vogël apo të mesme, jeni aktiv në tregtinë elektronike (online), menaxhoni një ndërmarrje të madhe ose dëshironi t'u ofroni fansave, mbështetësve ose punonjësve përfitime speciale nga blerjet, ne kemi ekipet tona të ekspertëve të përbëra nga specialistë me përvojë që ju nevojiten për të arritur qëllimet tuaja. Shfrytëzoni mundësinë për t'u bërë pjesë e një Shopping Community, ku partnerët dhe blerësit të gjithë gëzojnë përfitimet e blerjeve gjë që i afron ata së bashku.

Можете да имате придобивки од тоа да бидете дел од Cashback World Shopping Заедницата.

Një partner, shumë fusha

Cashback World Partner ofron një botë të blerjeve nga e cila bizneset dhe blerësit mund të përfitojnë nga çdo lloj përvoje moderne e blerjes.

Rritje për NVM (SME)

Forcimi i Bizneseve të Vogla dhe të Mesme rajonale është tepër i rëndësishëm për ne. Pikërisht për këtë arsye, ne kemi zhvilluar një Program të Lojalitetit të Klientit (Customer Loyalty Program) posaçërisht për ju i cili korrespondon me madhësinë dhe kërkesat tuaja. Me Cashback World Partner Programin dhe me Cashback World Premium Partner Programin, NVM-të e të gjitha madhësive kanë mundësinë të zgjerojnë rrjetin e tyre si Cashback World Kompani Partnere dhe të rriten në mënyrë të qëndrueshme.

deco

Përfitimet e tregëtisë elektronike

Gjetja e një ideje të mirë ose një degëz tregu për një biznes në internet nuk është e njëjta gjë sikurse të jesh në gjendje të kontaktosh me klientët e tu. Cashback World e-commerce ofron zgjidhjen perfekte për këtë. Duke përdorur lidhje të thjeshtë përmes një rrjeti partnerësh, online Kompanitë Partnere fitojnë qasje të drejtpërdrejtë në një grup prej 13 milion klientësh potencialë dhe e përdorin këtë rrjet për të promovuar veten e tyre në mënyrë aktive. Raportet informuese dhe fushatat speciale japin mbështetje shtesë për të ndihmuar rritjen e partnerëve tanë.

deco

Biznes i madh, zgjidhje të mëdha

Kompanitë më të mëdha janë gjithashtu vazhdimisht në kërkim të kanaleve të reja të shpërndarjes dhe grupeve të konsumatorëve. Ekspertët tanë në sektorin e ndërmarrjeve krijojnë zgjidhje të përshtatshme për të siguruar mundësi për brendet të njohura. Ne tani më kemi punuar me partnerë të mëdhenj për disa vite dhe kështu që mund t'u përgjigjemi kërkesave me zgjidhje të personalizuara. Kjo na bën ne një partner biznesi i cili siguron rezultatet e dëshiruara.

deco

Përfitime për fansat, mbështetësit dhe koleagët

Organizatat me një numër të madh anëtarësh dhe shqetësime të mëdha biznesi lulëzojnë në kohezion thelbësor të brendshëm. Duke përdorur Cashback World White Label, ne po e forcojmë këtë kohezion. Deri sa tifozët, mbështetësit dhe punonjësit përfitojnë kur bëjnë blerje dhe në të njëjtën kohë, mbështesin organizatën e tyre, shfaqet një situatë fitimprurëse (win-win) për të dy palët. Partneritete të shumta të suksesshme të White Label në disa shtete na tregojnë se kjo përvojë kolektive pozitive e forcon frymën e komunitetit në mënyrë eksponenciale.

deco

Ju kujdeseni për klientët tuaj. Ne do të kujdesemi për mjedisin.

Suksesi dhe prosperiteti i klientëve, partnerëve dhe punonjësve tanë është një çështje afër zemrave tona. Si një kompani e suksesshme ndërkombëtare, ne jemi gjithashtu shumë të vetëdijshëm për detyrën tonë ndaj mjedisit dhe shoqërisë sonë. Kjo është arsyeja pse ne mbështesim dy fondacione bamirësie dhe projektet e tyre globale për ndihma. Si një Cashback World Partner, ju mund të merrni pjesë automatikisht edhe në programin tonë të qëndrueshëm, pa ndonjë kosto shtesë.

Child & Family Foundation i ndihmon fëmijët, adoleshentët dhe familjet në nevojë duke ngritur projekte arsimore ndërkombëtare. Kjo ju mundëson atyre të përfundojnë arsimimin dhe të formojnë vetë të ardhmen e tyre.

Me projektet e tij, Greenfinity Foundation bën fushata për mjedisin dhe mbrojtjen e klimës në të gjithë botën dhe punon drejt krijimit të një të ardhme më të gjelbër për të gjithë ne.

Ние ги поддржуваме децата, младите и семејствата кои имаат потреба, како и заштитата на животната средина и климата.

Kontakt

Filloni tani

  • Fitoni klientë të rinj dhe besnikë
  • Zgjeroni klientelën tuaj
  • Rritni shitjet dhe fitimet tuaja

Bëhuni Partner tani

ose

Na kontaktoni