Заедно сте силни

Посилните заедници се држат меѓу себе и се поддржуваат Со Cashback World White Label Ви нудиме можност уште повеќе да ја зајакнете оваа врска. Како клуб, здружение или претпријатие им нудите на Вашите фанови, поддржувачи или вработени можност да купуваат по специјални услови, а притоа така креираниот промет ќе оди во полза и на Вашата работа.

Предностите со Cashback World White Label

Вашата Cashback Program во дизајн по Ваш избор

Ваша сопствена Cashback Program

Со Вашата персонализирана Cashback програма на Cashback World White Label добивате сѐ што е потребно за уште поблиску да ги врзете Вашите фанови, потрошувачи или вработени: шопинг портал брендиран за Вас во изглед и осет на Вашето претпријатие или клуб, верзија на Cashback App во Вашите бои како и Cashback Cards со Вашето лого.

Придобивките од шопинг создаваат победоносна ситуација за обете страни

Предности од купувањето за двете страни.

Она што е особено за соработката со Cashback World White Label е тоа што членовите на Вашата Cashback Program собираат Cashback и Shopping Points со секое купување кај Трговските партнери, а Вие добивате до 1% од овој промет како поддршка за Вашата работа.

На посебни барања им се потребни посебни решенија - со Cashback World White Label, сè е можно.

Вашите барања целосно се земаат предвид.

За да ги исполниме Вашите желби и барања, нудиме Cashback World White Label Решенија во различни големини, кои секако дека мое дополнително да се адаптираат.

Вашите барања нашите решенија

За да ги исполниме Вашите желби и барања, нудиме White Label Решенија во различни големини, кои секако дека мое дополнително да се адаптираат. Со Light варијантата, добивате Cashback Cards како и флаери за регистрација и брендирана страница за регистрација во Cashback App и во Cashback World.

Дополнително, добивате пристап до нашата App за регистрација, со која можете лично да регистрирате членови за Вашата Cashback Programm. Членовите кои Вие сте ги регистрирале, ги користат можностите за купување со Cashback Card и на веб страницата Cashback World, за да си обезбедат предности од купувањето, а истовремено Ве поддржуваат и Вас.

White Label решенија во различен обем
White Label целосниот пакет - Ваша комплетна Cashback Програма

Целосен опсег за Вашата Community

Сите опции на Cashback World White Label Ви обезбедуваат сопствен, целосен Cashback Program. Тој вклучува флаери за регистрација и Cashback Cards со Вашето лого, а ако сакате картичките може да имаат и NFC чип за безконтактно плаќање или за паметни системи на пристап. Освен тоа, добивате и сопствен шопинг портал и сопствена верзија на Cashback App, која изгледа и потсеќа на Вашиот клуб или претпријатие и се обезбдува на членовите на Вашата Cashback програма. Тука можете да направите и црни листи на забранети трговски партнери, ако тоа е потребно за да ги испочитувате договорите со постоечките спонзори или партнери.

За да ги информирате учесниците во Вашата Cashback програма за новините или посебните акции и настани, достапно Ви е и препраќањето на Newsletters. На овој начин, добивате целосен пакет, со кој им давате можност на Вашите фанови, поддржувачи или вработени, да купуваат со предности, а притоа и Вас да Ве поддржуваат.

Нашите производи за Вашиот Cashback Program

Со Вашиот Cashback Program, Cashback World White Label Ви обезбедува многу производи, кои ќе Ви донесат Вам и на Вашите купувачи многу предности.

Портал за купување во клупски бои
Веб страница

Купувајте преку Вашиот Shopping Портал или веб страницата Cashback World

Cashback Card со клубско лого
Cashback Card

Една картичка, многу предности за Вашите членови

Флаер за регистрација со клубско лого
Пријателски флаер

Одушевете ги новите членови со флаер дизајниран само за Вас

Cashback App во клубски бои
Cashback App

Шопинг насекаде и во секое време

Специјални понуди за Вашите фанови во Билтенот
Newsletter

Најдобрите понуди по пошта до Вашите членови

Социјални Медиуми - Ваш мултипликатор на пораки
Социјални медиуми

Вашата организација кај нашите фанови

Cashback Helper- онлајн алатка за купување за уште повеќе придобивки
Cashback Helper

Нашата практична алатка за Online Shopping

Вашата загриженост - наша услуга!
Сервис за потрошувачи & поддршка

Ние се грижиме за Вашите потреби

Cashback World

Повеќе од 17 години ги поддржуваме претпријатијата во успешно стекнување на нови и лојални потрошувачи и долгорочно зголемување на прометот. Оваа огромно искуство со лојалност на потрошувачи преку Cashback ќе ѝ го обезбедиме и на Вашата организација, за да ја заајкнете Вашата заедница, а во исто време ќе профитирате и Вие и Вашите поддржувачи од предностите од купувањето.

Претплатете се на билтенот

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стапи во контакт