Програми, кои се крајно убедливи

Секој бизнис има различни побарувања. Нашите myWorld Partner програми ви овозможуваат да ги користите прецизно карактеристиките што ви се потребни за вашиот бизнис.


Partner Program

Станете дел од myWorld и претворете го вашиот бизнис во привлечна дестинација за купување.

Вашето едноставно запознавање со светот на лојалноста на клиентите.

Како myWorld Partner им овозможувате на купувачите на myWorld да собираат придобивки со вас користејќи ја нивната myWorld Card. Ова ве прави привлечна дестинација за шопинг за 15 милиони купувачи. Како наведен партнер на myWorld Benefit Program, лесно може да ве најдат, а исто така да го зголемите нивото на присутност.

Premium Partner Program

Искористете ја можноста да ја искористите сеопфатната програма за лојалност на клиентите и да го зголемите успехот на вашиот бизнис на одржлив начин.

Ако сакате да ги подигнете односите со клиентите на професионално ниво, тогаш Premium Partner Program е вистинското место за вас.

Покрај карактеристиките на Partner Program, можете да регистрирате нови купувачи на myWorld и редовни клиенти. Ќе добиете свои информативни флаери, како и пристап до модулот за управување со врски со клиенти и статистика за прометот. Дополнително, имате придобивка до 1% Marketing Bonus на вкупната набавка за сите купувања направени од вашите регистрирани купувачи во рамките на myWorld Benefit Program.

Дополнителни модули за вашата програма за лојалност на клиентите

Имате можност да ја проширите вашата myWorld Partner Programme во секое време со дополнителни функции и како резултат на тоа активно да стекнувате нови и редовни клиенти и да го зголемувате вашиот обрт на одржлив начин. Следниве дополнителни модули се достапни:

Card & Flyer Design пакет

Доколку сакате да добиете свои myWorld Cards (картички за клиенти) и индивидуални Информативни флаери, тогаш нарачајте го Пакетот за дизајнирање картички и флаери дополнително на вашата Premium Partner Program. Ова значи дека добивате 250 myWorld картички со лого на вашиот бизнис и 250 информативни флаери со слика на вашата картичка на насловната страница, покрај 300 информативни флаери во стандарден дизајн.

Благодарение на персонализираните картички, вашето деловно лого има незаборавно присуство во умовите на вашите редовни клиенти. Ова ги зајакнува односите со клиентите и ве прави вас и вашиот бизнис уште повеќе видливи во очите на јавноста.

MKD 24 500
еднократно

Online-Shop Конекција

Како корисник на Partner Program, можете исто така да ја направите вашата Интернет продавница дел од myWorld Benefit Program. На тој начин вие не само што сте привлечни за клиентите кои со задоволство купуваат во продавницата, туку и за нашите бројни онлајн купувачи.

Можете да ја поврзете вашата продавница без никакви технички пречки со myWorld преку нашата внатрешна придружна мрежа. Затоа, вашата интернет продавница ќе биде достапна на купувачите на myWorld во секое време. Во посебен интерфејс за управување, можете да внимавате на најважните податоци за перформансите во секое време и на тој начин да знаете каде да направите подобрувања. Приклучете ја вашата Интернет продавница сега.

*Цени без ДДВ

Преглед на myWorld Partner програмите

Во споредба, опсежните можности што ги нудат пакетите производи на myWorld Partner. Одлучете сами која програма ви одговара.

Partner ProgramPremium Partner Program
Услуги за партнери
Вашиот бизнис наведен во меѓународната Benefit Program··
На веб-порталите на Benefit Program во повеќе од 50 земји+++
Во myWorld App, достапно ширум светот+++
На индивидуалните интернет портали на партнерите+++
На апликациите на партнерите+++
Наведен како член на меѓународна заедница на партнери··
Продажби кон други Партнери - B2B продажби+++
Промотивни материјали
POS-Материјали··
Cashback
Индивидуален Cashback на купувања од компанијата (B2B купувања)··
До 1% Marketing Bonus на купувања направени од вашите регистрирани клиенти кај други партнери-·
Управување со профил и профил за потрошувачи
Partner Suite··
Управување со податоци на потрошувачи
Евиденција на продажби··
Снимање на продажбата на картичката myWorld со помош на баркод, QR-код или Брз код··
Преглед на продажби/-евалуација··
Модул за правење на Deal··
Super Cashback··
Регистрирање потрошувачи -·
Регистрација на нов клиент во режим на клиент во Partner App-·
Регистрација на лојален клиент во Partner App, поточно Partner Suite-·
Голем опсег на придобивки за регистрираните потрошувачи-·
Модул за Статистика-·
Customer Relations Management (CRM) Модул-·
Customer Communications module (newsletter dispatch, customer satisfaction surveys)-·
Online-Shop конекција··
Потрошувачка лојалност
Информативни флаери-300 парчиња
Пакет за дизајнирање картички и флаери (брендирани картички за myWorld и информативни флаери)-·
Одржување и поддршка
Поддршка за имплементација и апликација··
Одржување и надградба на модули и опции··
·   Вклучено во пакетот
·   Вклучено во пакетот (за дополнителен трошок)
- Не е вклучено во пакетот
300 парчиња Вклучено во секој пакет. Нова нарачка е возможна
+, ++ , Бројот на прикажани плус симболи го прикажува влијанието на одбраните производи во пребраувањето на трговци.
Повеќе плус симболи значи подбро рангирање.

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стани Партнер сега

или

Стапи во контакт