За нас

Повеќе од 17 години ги поддржуваме претпријатијата во успешно стекнување на нови и лојални потрошувачи и долгорочно зголемување на прометот. Ова долгогодишно искуство во областа на лојалност на потрошувачите преку Cashback Ви го ставаме на располагање и Вам и на Вашето претпријатие, сѐ со цел да зачекорите на патот кон успехот.

Нашето искуство за Ваш успех

Без разлика дали управувате со мало или средно претпријатие, дали сте активни во E-Commerce, дали сте одговорни за големо претпријатие или сакате на Вашите фанови, поддржувачи или вработени да им понудите предности при нивното купување, обратете се до нашите стручни тимови, каде искусните специјалисти ќе Ви го дадат најдобриот совет. Искористете ја можноста, да станете дел од Shopping Community, во која Трговските партнери и купувачите заедно профитираат од предностите и заедно растат и се развиваат.

Нашето долгогодишно искуство и локална експертиза за вашиот успех

Раст за МСП

Јакнењето на регионалните мали и средни претпријатие е од големо значење за нас. Затоа развивме специјални лојални програми за нив, кои се прилагодени на нивните големини и барања. Со Cashback World Partner Program и со Cashback World Premium Partner Program, МСПа од сите величини имаат можност како Cashback World Partner да го прошират кругот на потрошувачи и со тоа да си обезбдат долгорочен раст.

Зголемување на купувачите преку лојалност на купувачите

Погрижете се за Вашите потрошувачи. Ние се грижиме за подобар свет.

Особено ни се важни успехот и добросостојбата на нашите потршувачи, партнери и вработени. Но, како меѓународно успешно претпријатие, свесни сме дека имаме и општествена и еколошка одговорност. Затоа поддржуваме две хуманитарни организации кои работат на проекти за помош во целиот свет.

Child & Family Foundation им помага на маргинализираните деца, младинци и семејства преку меѓународни образовни проекти и им помага да се стекнат со образование и самите да си ја креираат иднината. Greenfinity Foundation се ангажира за заштита на животната околина и климата и придонесува кон позелена иднина за сите нас.

Поддржи две добротворни организации со нивните проекти за едукација и помош во животната средина.

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стани Партнер сега

или

Стапи во контакт