Së bashku ju jeni të forte

Një marrëdhënie e ngushtë është karakteristike për një komunitet të fortë. Me Cashback World White Label, ne ju ofrojmë një mundësi për të forcuar më tej këtë marrëdhënie. Klubi, shoqata ose biznesi juaj mund t'u ofrojë tifozëve, mbështetësve ose punonjësve mundësinë për të shijuar shpërblime të veçanta kur blejnë, ndërsa ju dhe puna juaj përfitoni nga shitjet që krijohen.

Përfitimet e Cashback World White Label

Programi juaj Cashback

Me Programin tuaj Cashback të personalizuar nga Cashback World White Label, do të keni gjithçka që ju nevojitet për të rritur më tej besnikërinë e fansave, klientëve ose punonjësve tuaj; një portal blerjesh i krijuar me pamjen dhe ndjesinë e biznesit ose klubit tuaj, Cashback app në ngjyrat e markës suaj si dhe Cashback Cards me logon tuaj.

Përfitimet nga blerja për të dyja palët

Ajo që e bën kaq të veçantë një bashkëpunim me Cashback World White Label është se Anëtarët e Cashback Programit tuaj mbledhin Cashback dhe Shopping Points për çdo blerje në bizneset partnere dhe ju merrni deri në 1% të këtyre shitjeve për të mbështetur punën tuaj.

Kërkesat tuaja janë konsideruar plotësisht

Cashback World White Label ofron zgjidhje me shtrirje të ndryshme të cilat, natyrisht, mund të përshtaten për të përmbushur dëshirat dhe kërkesat tuaja.

Kërkesat tuaja zgjidhjet tona

Cashback World White Label ofron zgjidhje me shtrirje të ndryshme të cilat, natyrisht, mund të përshtaten për të përmbushur dëshirat dhe kërkesat tuaja. Në versionin lite, ju do të merrni Cashback Cards dhe fletushkat e regjistrimit, si dhe një faqe regjistrimi në dizajnin tuaj në Cashback app dhe në Cashback World.

Për më tepër, ju do të keni qasje në aplikacionin tonë të regjistrimit, kështu që ju do të jeni në gjendje të regjistroni Anëtarët personalisht për Programin tuaj të Cashback. Anëtarët që ju regjistroni do të përdorin mundësitë e blerjes me Cashback Card dhe faqen e internetit Cashback World për të marrë përfitimet e tyre nga blerjet dhe për t'ju mbështetur në të njëjtën kohë.

Program i plotë për komunitetin tuaj

Programi juaj i plotë, shterues i Cashback ju ofron të gjitha mundësitë e Cashback World White Label. Kjo përfshin fletushka regjistrimi dhe Cashback Cards me logon tuaj. Nëse kërkohet, kartat mund të pajisen edhe me NFC për pagesa pa kontakt ose sisteme të hyrjes inteligjente. Për më tepër, ju do të merrni Portalin tuaj të Blerjeve dhe një version individual të Cashback App, të dizajnuar me pamjen dhe ndjesinë e klubit ose biznesit tuaj, i cili do të jetë i disponueshëm për Anëtarët e Programit tuaj Cashback. Ju gjithashtu keni mundësinë të vendosni në listën e zezë Kompanitë Partnere të caktuara në mënyrë që të kënaqni sponsorët ose partnerët ekzistues.

Ju gjithashtu mund të informoni pjesëmarrësit në Cashback Programin tuaj në lidhje me lajmet ose ofertat speciale dhe ngjarjet duke dërguar buletine(newsleters). Pra, ju merrni një paketë të plotë që u ofron fansave, mbështetësve ose punonjësve tuaj një mundësi të thjeshtë për të blerë dhe për të marrë përfitime njëkohësisht ata ju mbështesin me blerjet e tyre.

Produktet tona për Cashback Programin tuaj

Me Cashback Programin tuaj Cashback World White Label ju ofron disa produkte që ju ofrojnë përfitime juve dhe Blerësve tuaj.

Uebfaqja

Bëni blerjet përmes Portalit tuaj të Blerjeve ose Uebfaqes të Cashback World

Cashback Card

Një kartë, shumë përfitime për Anëtarët tuaj

Fletushkë për Regjistrim

Bind Anëtarët e rinj me fletushka regjistrimi të përgatitura sipas dizajnit tuaj.

Cashback App

Bleni kudo në çdo kohë

Buletini (Newsletter)

Ofertat më të mira në mailbox të Anëtarëve tuaj

Mediat Sociale

Organizata juaj ju prezantohet fansave tanë

Cashback Helper

Mjeti ynë praktik i blerjes në online

Shërbimi dhe mbështetja ndaj klientit

Ne kujdesemi për kërkesat tuaja

Cashback World

Për më shumë se 17 vjet, ne kemi mbështetur bizneset për të fituar me sukses klientë të rinj dhe lojal, duke mundësuar kështu një rritje afatgjatë të të ardhurave. Ne sigurojmë përvojën tonë të gjerësishme në lojalitetin e klientit përmes Cashback për organizatën tuaj, në mënyrë që të forcojmë komunitetin tuaj, ndërsa gjithashtu ju lejojmë ju dhe mbështetësit tuaj të shijoni përfitimet nga blerjet.

Më shumë informacion >

Kontakt

Filloni tani

  • Fitoni klientë të rinj dhe besnikë
  • Zgjeroni klientelën tuaj
  • Rritni shitjet dhe fitimet tuaja

Na kontaktoni