Programet, të cilat janë plotësisht bindëse

Çdo biznes ka kërkesa të ndryshme, Programet tona Cashback World ju mundësojnë që të përfitoni pikërisht nga ato karakteristika që mund të kërkoni për biznesin tuaj.

Për të shikuar video!

Partner Program

Bëhuni një pikë e pranimit për Cashback World dhe ktheni biznesin tuaj në një destinacion tërheqës për shoping.

Cashback World Partner Програма
ALL 37 390*
Tani 125 ALL*
*e kufizuar për 100 regjistrimet e para.
Përzgjidh

Prezentimi juaj i thjeshtë në botën e lojalitetit të klientit

Si një Cashback World Partner, ju bëni të mundur që Anëtarët e Cashback World të mbledhin përfitimet nga blerjet kur bëjnë blerje te ju duke përdorur Cashback Card-ën e tyre. Kjo ju bën një destinacion tërheqës për blerje për 15 milion anëtarë. Si një Kompani Partnere e listuar në Shopping Community, ju bëheni më e lehtë për tu gjetur dhe, duke vepruar kështu, i bëni njerëzit më të informuar për ju.

Premium Partner Program

Përfitoni nga mundësia për të përdorur një Program gjithpërfshirës të Lojalitetit të Klientit dhe për të rritur suksesin e biznesit tuaj në një mënyrë të qëndrueshme.

Nëse dëshironi të drejtoni marrëdhëniet me klientët në një nivel profesional, atëherë Premium Partner Programi është ai duhuri për ju.

Jo vetëm kjo, Partner Premium Programi ju lejon të regjistroni Anëtarët e rinj të Cashback World dhe klientët e rregullt. Ju do të merrni setin tuaj të Cashback Cards dhe fletëpalosjet e regjistrimit, si dhe qasjen në modulin për Menaxhimin e Marrëdhënieve me Klientët dhe statistikat e qarkullimit. Për më tepër, ju përfitoni deri në 1% Marketing Bonus në çmimin e blerjes së të gjitha blerjeve të bëra nga Anëtarët, të cilët ju i regjistruat, përbrenda Cashback World.

Modul shtesë për Programin tuaj të Lojalitetit të Klientitа лојална програма

Ju keni mundësinë të azhurnoni Programin tuaj të Premium Partner Programit në çdo kohë me veçori shtesë dhe kështu të fitoni klientë aktivë të rinj dhe të rregullt dhe të rrisni qarkullimin tuaj në një mënyrë të qëndrueshme. Modulet e mëposhtme shtesë janë në dispozicion:

Card & Flyer Design Pako

Nëse dëshironi të shtoni një prekje personale në Cashback Cards-at tuaja (kartat e klientit) dhe fletëpalosjet e regjistrimit, atëherë porositni një Card & Flyer Design Pako si shtesë të Premium Partner Programit tuaj . Kjo do të thotë që ju merrni 250 Karta Cashback me logon e biznesit tuaj dhe 250 fletëpalosje regjistrimi me një ilustrim të kartës suaj në faqen e titullit, si shtesë ndaj 200 kartave dhe fletëpalosjeve në modelin me dizajn standard.

Falë kartave të porositura, ju dhe logo e biznesit tuaj jeni gjithmonë pranë dhe krijoni një prani të paharrueshme në mendjet e klientëve tuaj të rregullt. Kjo forcon marrëdhëniet me klientët dhe ju bën ju dhe biznesin tuaj gjithnjë e më të dukshëm në syrin e publikut.

ALL 49 900*
një pagesë e vetme

Online Shop Konektimi

Bëni edhe dyqanin tuaj online një pjesë të Komunitetit të Cashback World Shopping. Në këtë mënyrë ju nuk jeni tërheqës vetëm për klientët që me kënaqësi blejnë dyqane por edhe për Blerësit tanë të shumtë në Internet.

Ju mund ta lidhni biznesin tuaj pa ndonjë pengesë teknike me Cashback World përmes rrjetit partner tonë in-house. Kështu, biznesi juaj online është në dispozicion për Blerësit Cashback World në çdo moment. Në një ndërfaqe (interface) të veçantë për menaxhim, ju gjithmonë mund të mbani një sy mbi të dhënat më të rëndësishme të performancës dhe kështu të dini se ku të bëni përmirësime. Sillni në bord tani online biznesit tuaj.

* Çmimet nuk përfshijnë TVSH

Një përmbledhje e Cashback Partner Programit

Mundësitë gjithëpërfshirëse të ofruara nga Pakot e Produkteve të Cashback World Retail të krahasuara. Vendosni vetë cili program ju përshtatet.

Partner ProgramPremium Partner Program
Shërbimet për Kompanitë Partnere
Renditur si një anëtar i Komunitetit Ndërkombëtar të Blerjeve··
Mund të gjenden në faqet e internetit të Komunitetit të Blerjeve në 49 vende+++
Në Cashback App, i disponueshëm në të gjithë botën+++
Në web portalet individuale të partnerëve tanë+++
Në Apps të partnerëve tanë+++
Renditur si anëtar i komunitetit ndërkombëtar të partnerëve··
Shitjet te partnerët e tjerë (shitjet B2B)+++
Materiale promovuese
POS-materiale··
Cashback
Cashback individual për blerjet e kompanisë (blerjet B2B)··
Deri në 1% marketing bonus në blerjet nga partnerë të tjerë të bërë nga klientë të regjistruar-·
Menaxhimi i profilit dhe llogaria e klientit
Merchant Lounge··
Menaxhimi i të dhënave të klientit
Regjistrimi i shitjeve··
Regjistrimi i Cashback Card shitjeve duke përdorur një bar kod, QR kodin··
Pasqyrë e shitjeve / -vlerësim··
Moduli i Shopping Point Deal··
Super Cashback··
Regjistrimi i klientit-·
Regjistrimi i klientit të ri në UTERM ose në aplikacionin UTERM-·
Regjistrimi i klientit të ri duke përdorur një fletushkë regjistrimi-·
Regjistrimi i klientit të ri në UTERM ose në aplikacionin UTERM-·
Gamë e madhe e përfitimeve për klientët e regjistruar-·
Moduli i Statistikave-·
Moduli i Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin (CRM)-·
Moduli i Komunikimit me Klientin (newsletters & sondazhet e klientëve)-·
Lidhja e dyqanit në internet··
Kartat e konsumatorëve
Cashback Cards për klientët e rinj dhe të rregullt-200 copë.
Fletushka të regjistrimit në vend-200 copë.
Pako e Dizajnimit të Kartave & Fletushkave (Cashback Cards me markë të plotë dhe fletushkat e regjistrimit)-·
Mirëmbajtja dhe mbështetja
Mbështetje për zbatimin dhe aplikimin··
Mirëmbajtja dhe azhurnimet për modulet dhe veçoritë··
·   Përfshirë në pako
·   Përfshirë në pako (me një kosto shtesë)
- Nuk përfshihet në pako
200 copë. Përfshirë me çdo pako. Renditja e mundshme
+, ++ , Numri i plus simboleve të paraqitura ilustron ndikimin që produkti i zgjedhur ka në rendin në kërkimin e kompanisë.
Më shumë plus simbole barazohet me renditjen e përmirësuar.

Kontakt

Filloni tani

  • Fitoni klientë të rinj dhe besnikë
  • Zgjeroni klientelën tuaj
  • Rritni shitjet dhe fitimet tuaja

Bëhuni Partner tani

ose

Na kontaktoni