Një program - shumë karakteristika mbresëlënëse

Si Kompani Partnere e Cashback World, ju do të merrni një sërë karekteristikash falë Programit tuaj të Lojalitetit të Klientit të cilat forcojnë rritjen e biznesit tuaj në mënyrë të qëndrueshme.

Ein Programm - Viele starke Funktionen

B2B servisie

Si Kompani Partnere brenda një Komuniteti Ndërkombëtar të Blerjeve, Cashback World, ju do të promovoheni përmes kanaleve të mëposhtme te më shumë se 15 milion Anëtarë:

Për më tepër, biznesi juaj renditet në komunitetin ndërkombëtar të Kompanive Partnere (Rrjeti i Tregtar). Këtu, ju mund të përpunoni blerjet dhe shitjet B2B duke përdorur përfitimet e blerjeve të rëna dakord individualisht.

 • Në ueb faqet e Cashback World në 54 shtete
 • Në Cashback App, në dispozicion në të gjithë botën pa pagesë
 • Në faqet e internetit të partnerëve tanë të Programit Cashback
 • Në versionet e Cashback app të partnerëve tanë
deco-bogerl-br-small.png

Materialet Reklamuese

Për ta bërë klientin të vetëdijshëm për statusin tuaj të ri të Kompanisë Partnere, që do të thotë se ata mund të marrin përfitime nga blerjet kur zgjedhin të blejnë te ju, ju do të merrni material reklamues gjithëpërfshirës *

Налепница за идентификација на бизнис
Ngjitëse për pjesën përpara të biznesit tuaj
Cashback World постер
Poster
A4 сталажа од плексиглас
Mbjtëse Posteri A4
Подлога за пари со заменлив поклопец
Pjatë për kusurin
Cashback world пенкала
Stilolapsa
Cashback world флаери за регистрација
Fletushka për regjistrim të menjëhershëm
A6 сталажа од плексиглас
Mbajtëse A6 (stand)
Cashback Картички - Кориснички Картички
Cashback Cards (Karta për Klientët tuaj)
* Me përjashtim të ngjitseve për pjesën e përparme të biznesit tuaj që mund të merren vetëm si pjesë e Premium Partner Programit

Cashback & Përfitimet

Përfitimet e blerjeve të negociueshme

Ju do të merrni Cashback dhe Shopping Points individuale për blerjet e biznesit tuaj me B2B Companitë Partnere dhe do të keni mundësinë të dakordoheni mbi përfitimet e blerjeve të porositura.

Marketing Bonus*:

Ju do të merrni deri në 1% Bonus Marketingu në blerjet e kryera nga Anëtarët, të cilët kompania juaj i regjistroi, te të gjithë Kompanitë Partnere të Cashback World.

* i disponueshëm vetëm me Premium Partner Programin

Gama e madhe e përfitimeve për klientët e regjistruar*:

Ju merrni një gamë specifike përfitimesh për blerjet e bëra nga Anëtarët e regjistruar nga ju në kompaninë tuaj. Për këto blerje, zbritet vetëm Cashback-u, si dhe kontributi i marketingut deri në maksimum 1%. Marzhet për Shoping Points dhe Bonusin e Marketingut janë hequr për ju.

Karta e Klientit

 Cashback Картичка како алатка за лојални клиенти

Si një Kompani Partnere, ju keni mundësinë si pjesë e Premium Partner Programit të regjistroni klientë të rinj dhe të rregullt dhe t'u siguroni atyre karta klientësh (Cashback Cards) *. Për t'u regjistruar, përdorni kompjuterin, aplikacionin ose fletushkën e regjistrimit.

Përndryshe, ju keni mundësinë vetëm të regjistroni shitjet e bëra tek klientët me Cashback Cards duke përdorur Partner Programin, pa ofruar kartat e klientëve vetë.

* në dispozicion me Premium Partner Program

Statistikat, të dhënat dhe CRM

Duke përdorur të dhënat tuaja të qasjes, ju keni qasje në Profilin e Tregtarëve me menaxhim të profilit, si dhe ndërfaqen e internetit UTERM, ku do të gjeni të gjitha modulet e rëndësishme që lidhen me Cashback World Programin.

Profilii i tregtarëve: Kjo zonë është përbërësi kryesor i profilit tuaj si Kompanisë Partnere ku mund të menaxhoni të gjitha detajet e rëndësishme të kontratës, faturat, opsionet e pagesës ose porositë e produkteve.

UTERM: Këtu do të gjeni të gjitha karakteristikat përmes shfletuesit ose aplikacionit të cilat ju ofron Cashback World Programi. Kjo përfshin (nvarësisht nga programi):

 • Regjistrimin i shitjeve
 • Krijimin dhe menaxhimin e përdoruesve
 • Modulin për krijimin e Shopping Point Deals
 • Regjistrimin e Antarëve dhe klientëve të rregullt
 • Manaxhimin e Cashback Cards tuaja
 • Moduli për vlerësimin e Statistikave
 • Moduli i Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin (CRM)
 • Moduli i Komunikimit me Klientin për buletinin dhe sondazhet e kënaqësisë së klientit *
deco-bogerl-br-small.png

Mirë se vini në një epokë të re të lojalitetit të klientit me UTERM.

Mirë se vini në një epokë të re të lojalitetit të klientit me UTERM. Tani mund të tërheqni dhe menaxhoni klientë të rinj dhe lojal në mënyrë më efikase, të zbuloni shpejt dëshirat e klientëve tuaj dhe gjithashtu mund të shpejtoni procesin e regjistrimit dhe vendosjes së shitjeve, marrëveshjeve dhe buletinit. Regjistrohuni sot për të mësuar rreth gjithçkaje që mund të arrini me mjetet tona universale të lojalitetit të klientit.

Снимање на продажба во UTERM

Regjistroni shijet tuaja ne sekondë

Duke përdorur sistemin e regjistrimit të shitjeve në UTERM, të gjitha shitjet tuaja i keni në dispozicion për t'i parë me një shikim dhe mund t'i vlerësoni ato në përputhje me rrethanat. Kjo ju jep një pasqyrë optimale të të gjitha shitjeve ditore dhe të klientëve. Ju gjithashtu mund të regjistroni qarkullimin e Cashback Card lehtësisht duke përdorur një barkod ose një kod QR.

Направете Shopping Point Deals во UTERM

Oferta tërheqëse për klientë të rinj dhe të rregullt

Vetëm me disa klikime, mund të krijoni oferta Shopping Point Deals ekskluzive në UTERM. Duke vepruar kështu, ju do të kontaktoni Anëtarët e Cashback World në të gjithë botën dhe do të përfitoni klientë të rinj për biznesin tuaj. Ju mund të caktoni paraprakisht kur dhe për sa kohë duhet të zgjasë oferta.

Регистрација на клиенти преку UTERM

Regjistrimi i klientëve – shpejt dhe lehtë

Regjistroni Anëtarët e rinj në Cashback World ose Anëtarët ekzistues si klientë të rregullt. Regjistrimi është i shpejtë dhe i pakomplikuar përmes UTERM, duke përdorur Aplikacionin UTERM ose një fletushkë regjistrimi. Për anëtarët tuaj të regjistruar poashtu vlen një komsion ndërmjetësues i veçantë.

UTERM нуди CRM

Të gjithë klientët në një përmbledhje

Falë modulit të Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin - CRM me pak fjalë - ju mund të mbani të gjithë bazën e të dhënave tuaja të klientëve në një vend. Në atë mënyrë, ju mund të menaxhoni në mënyrë të besueshme detajet e klientëve të rregullt, qarkullimin e klientëve, takimet dhe Cashback Cards, me një përmbledhje të shkëlqyeshme dhe, mbi të gjitha, në një mënyrë të pakomplikuar.

UTERM Ви нуди битни статистики

Analiza e të gjithë sektorëve të biznesit tuaj

Përdorni këto analiza statistikore për të gjithë xhiron dhe transaksionet tuaja. Me ndihmën e grafikëve dhe listave të mira, ju do të merrni një prezentim të qartë të shpërndarjes sipas industrisë, grupmoshave, ditëve të javës ose rajoneve. Në këtë mënyrë, ju keni mundësinë të krijoni një pasqyrë të industrive të biznesit tuaj të cilat janë të rëndësishme për xhirot tuaja.

Активирајте Super Cashback во UTERM

Kontaktoni edhe me më shumë klientë

Duke përdorur funksionin SUPER Cashback, ju keni një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të përfituar më shumë klientë. Jepni Anëtareve të Komunitetit Cashback World një Cashback të ngritur për një periudhë specifike kohore dhe përfitoni klientë të rinj për biznesin tuaj.

Брзо и лесно направете билтен во UTERM

Bëni ‘lustrimin’ mënyrës së sjelljes tuaj me klientiët

Moduli i Komunikimit me Klientit ju ofron funksione shtesë si 'Buletinin informativ (Newsletter)' dhe 'Sondazhe të Konsumatorëve', me të cilat ju mund të kontaktoni me klientët tuaj në mënyrë edhe më efektive. Duke përdorur modelet e Buletinit (newsletter), ju mund t'i mbani klientët tuaj të rregullt të informuar për fushatat tuaja. Jo vetëm kaq, ju mund të mësoni më shumë rreth dëshirave të klientëve tuaj duke përdorur sondazhet të cilat janë të shpejta dhe të lehta për t'u vendosur dhe për t'i përdorur pastaj këto për të rritur kënaqësinë e klientëve.

UTERM App

Asnjëherë nuk ka qenë më e lehtë për të drejtuar biznesin tuaj nga telefoni juaj derisa jeni në lëvizje.

UTERM app
App Store
Google Play Store

Me UTERM App tani mund t'ju japim më shumë liri dhe mbështetje në rrugën tuaj drejt suksesit.

Falë aplikacionit UTERM, tani mund të përfitoni nga mundësitë si kurrë më parë - shkarkoni menjëherë aplikacionin në smartphone ose tabletin tuaj.

 • Të gjitha opcionet e UTERM tani të dispozicion duke lëvizjur në smartphone ose tabletin tuaj
 • Evidentoni shitjet dhe regjistroni klientët më shpejt se kurrë më parë, thjesht duke përdorur aplikacionin e kamerës në celularin tuaj
 • Regjistroni klientët dhe evidentoni blerjet e tyre, në çdo kohë, në çdo vend
 • Modifiko Shopping Point Deals në lëvizje
 • Të gjitha statistikat në një shikim
Ju lutemi të keni parasysh se këto karakteristika varen nga Programi juaj Cashback World Partner dhe modulet shtesë që keni zgjedhur.

Mirëmbajtja dhe mbështetja

Është veçanërisht e rëndësishme për ne që klientët tanë jo vetëm të jenë të kënaqur me programet e tyre por edhe të përdorin potencialin e tyre të plotë. Prandaj, ne jemi të lumtur t'ju këshillojmë dhe mbështesim në çdo kohë dhe t'ju ofrojmë ndihma të shumta në formën e FAQ-ve tona. (pyetje të shpeshta)

Pavarësisht nga kjo, ne dëshirojmë të ju sigurojmë që të gjitha aspektet teknike funksionojnë normalisht. Ne ofrojmë azhurnime të vazhdueshme për funksionet tona dhe mirëmbajmë të gjitha shërbimet me qëllim që të sigurojmë që Cashback World Programi juaj të plotësojë kërkesat tuaja.

Kontakt

Filloni tani

 • Fitoni klientë të rinj dhe besnikë
 • Zgjeroni klientelën tuaj
 • Rritni shitjet dhe fitimet tuaja

Bëhuni Partner tani

ose

Na kontaktoni