Rreth Nesh

Për më shumë se 17 vjet, ne kemi mbështetur bizneset në ndjekjen e tyre të klientëve të rinj dhe të rregullt dhe për të rritur në mënyrë të qëndrueshme xhiron e tyre. Përvoja jonë gjithëpërfshirëse në sektorin e marrëdhënieve me klientët përmes së cilës ne vendosim Cashback në dispozicion të kompanisë tuaj siguron që ju të mund ta çoni biznesin tuaj në rrugën e suksesit.

Përvoja jonë për suksesin tuaj

Pavarësisht nëse drejtoni një biznes të vogël apo të mesëm, jeni të përfshirë në tregti elektronike, tashmë po drejtoni një biznes të madh ose dëshironi t'u ofroni fansave, mbështetësve ose punonjësve përfitime specifike prej blerjeve, gjithmonë do të keni mbështetjen tonë maksimale nga specialistët që përbëjnë ekipet tona me përvojë. Shfrytëzoni rastin të bëheni pjesë e Shopping Community në të cilin Kompania Partnere dhe blerësi përfitojnë të dy nga përfitimet e blerjeve dhe kështu rriten së bashku.

Нашето долгогодишно искуство и локална експертиза за вашиот успех

Rritje për NVM (SME)

Forcimi i Bizneseve të Vogla dhe të Mesme rajonale është tepër i rëndësishëm për ne. Pikërisht për këtë arsye, ne kemi zhvilluar një Program të Lojalitetit të Klientit (Customer Loyalty Program) posaçërisht për ju i cili korrespondon me madhësinë dhe kërkesat tuaja. Me Cashback World Partner Programin dhe me Cashback World Premium Partner Programin, NVM-të e të gjitha madhësive kanë mundësinë të zgjerojnë rrjetin e tyre si Cashback World Kompani Partnere dhe të rriten në mënyrë të qëndrueshme.

Зголемување на купувачите преку лојалност на купувачите

Ju kujdeseni për klientët tuaj. Ne do të kujdesemi për mjedisin.

Suksesi dhe prosperiteti i klientëve, partnerëve dhe punonjësve tanë është një çështje afër zemrave tona. Si një kompani e suksesshme ndërkombëtare, ne jemi gjithashtu shumë të vetëdijshëm për detyrën tonë ndaj mjedisit dhe shoqërisë sonë. Kjo është arsyeja pse ne mbështesim dy fondacione bamirësie dhe projektet e tyre globale për ndihma. Si një Cashback World Partner, ju mund të merrni pjesë automatikisht edhe në programin tonë të qëndrueshëm, pa ndonjë kosto shtesë.

Child & Family Foundation i ndihmon fëmijët, adoleshentët dhe familjet në nevojë duke ngritur projekte arsimore ndërkombëtare. Kjo ju mundëson atyre të përfundojnë arsimimin dhe të formojnë vetë të ardhmen e tyre.

Me projektet e tij, Greenfinity Foundation bën fushata për mjedisin dhe mbrojtjen e klimës në të gjithë botën dhe punon drejt krijimit të një të ardhme më të gjelbër për të gjithë ne.

Поддржи две добротворни организации со нивните проекти за едукација и помош во животната средина.

Kontakt

Filloni tani

  • Fitoni klientë të ri dhe lojalë
  • Zgjeroni klientelën tuaj
  • Rrisni shitjet dhe fitimet tuaja

Bëhuni një partner tani

ose

Na kontaktoni