Mblidhni veglat e nevojshme për suksesin e biznesit tuaj

Falë programit tuaj të porositur Cashback World, tani mund të tërheqni klientë të rinj më lehtë dhe të rrisni qarkullimin tuaj në një mënyrë të qëndrueshme - dhe të gjitha këto me një kosto të ulët. Ju merrni vegla të vlefshme nga ne për të rritur shifrat e shitjeve, për të tërhequr klientë të rinj, për të siguruar kënaqësinë e klientëve dhe për komunikimet e personalizuara me klientët.

 

Bëhuni një Kompani Partnere e Cashback World dhe pjesë e Shopping Community-t Ndërkombëtar, në të cilin 15 milion Anëtarë marrin Cashback dhe Shopping Points me blerjet e tyre nga bizneset pjesëmarrëse. Kjo është arsyeja pse ata blejnë me Cashback Card tek Kompanitë Partnere si ju. A dëshironi të zbuloni më shumë? Atëherë hidhni një shikim te produktet tona ose Na kontakton.

Bëni veten më tërheqës duke përdorur Përfitimet e blerjeve

Cashback World Programet hapin derën për Shopping Community-n ndërkombëtar të Cashback World dhe, duke bërë kështu për 15 milion Anëtarët. Përbrenda programit, ju do të shënoheni si një Kompani Partnere ku Anëtarët mund të marrin Cashback dhe Shoping Points për blerjet e tyre.

Këto përfitime nga blerjet ju bëjnë tërheqës për klientët e tjerë që dëshirojnë të bëhen Anëtar të Cashback World përmes jush dhe kompanisë suaj. Këtë si dhe mundësi të tjera tërheqëse që ofrohen me Cashback World Programin tuaj, ju do të merrni vegla të shumta me qëllim të rritjes së xhiros tuaj.

Придобивките од купувањето што може да ги понудите како партнер на Cashback World ќе ве направат уште попривлечни
Како бизнис во рамките на Cashback World, исто така имате корист

Përfitimet nga blerja që ju ti përdorni

Ashtu si mundësinë për të tërhequr klientë të rinj dhe për të rritur lojaltetin e klientit, ju gjithashtu përfitoni nga përfitimet e blerjeve brenda Shopping Community si biznes. Falë ofertave speciale për blerjet e biznesit tuaj përbrenda Cashback World, bashkëpunimi me ne bëhet edhe më tërheqës.

Cashback World Programi

Gjeni programin tuaj të dëshiruar për të siguruar sukses më të madh për kompaninë tuaj si pjesë e Cashback World Shoping Community.

Partner Program

Partner Program

Falë Partner Programit, ju bëni të mundur që Anëtarët të mbledhin përfitimet nga blerjet kur bëjnë blerje te ju duke përdorur kartën e tyre Cashback. Duke vepruar kështu, ju dhe biznesi juaj bëheni një destinacion tërheqës blerjeje për blerësit nga e gjithë bota.

ALL 37 390*
Tani 125 ALL*
*e kufizuar për 100 regjistrimet e para.
zgjedhMë shumë informacion
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Drejtoni një Program të Lojalitetit të Klientit në një nivel profesional. Si dhe mundësitë e ofruara nga Partner Programi, regjistroni Anëtarët dhe klientët e rregullt, merrni një set të Cashback Cards tuaja dhe një grumbull me vegla të vlefshme për marrëdhëniet me klientët.

ALL 186 250*
unike
zgjedhMë shumë informacion

Karakteristikat gjithëpërfshirëse të siguruara nga Cashback World Programi rrisni suksesin e biznesit tuaj

Mundësi të ndryshme veglash si pjesë e një programi i cili është i menduar mirë e thellë


Falë Cashback World Programit, ju do të keni qasje në shumë funksione që ju ofrojnë shumë mundësi të cilat do të kontribuojnë në rritjen e qëndrueshme të ndërmarrjes.

 

Informacione të mëtejshme

Zgjidhja perfekte edhe për sektorin tuaj

Çdo sektor ka sfidat dhe kërkesat e veta, por mundësitë e ofruara nga programet tona do t'i përshtaten të gjithëve. Përvoja jonë e gjerë, në të gjithë sektorët, na bën partnerin perfekt për ju.

Програми за лојалност на клиентите за електричари

Elektriçist

Програми за лојалност на клиентите за електричари

Elektriçist

Elektriçist

Si elektriçist, ju përfitoni shumë nga rekomandimet - shërbime të tilla rrallë kërkohen në biznesin e përditshëm. Kështu që ia vlen shumë nëse ngeleni në memorjen e klientëve tuaj. Me ndihmën e një buletini të rregullt, duke përfshirë këshillat për kursimin e energjisë, risitë brenda sektorit elektronik ose urimet për ditëlindje, sigurisht që do të ngeleni në mendjet e klientëve dhe se këta klientë do t'ju rekomandojnë më pas tek të njohurit e tyre.

Стекнување на клиенти и лојалност на клиентите за фризери

Parukeria

Стекнување на клиенти и лојалност на клиентите за фризери

Parukeria

Parukeria

Brenda sektorit të parukerisë, ndërtimi i marrëdhënieve personale me klientët luan një rol kryesor. Këto marrëdhënie duhet të mirëmbahen pasi gabimet e bëra shpesh mund të çojnë shpejt tek humbja e klientit që kalon te konkurenca. Prandaj, menaxhimi i marrëdhënies me klientin është i një rëndësie parësore. Ofertat specifike për klientët e rregullt, oferta për klientët e rinj, kujtimi i ditëlindjes së klientit dhe krijimi i kartës suaj të klientit janë ndihmat perfekte të cilat do të forcojnë marrëdhëniet midis floktarit dhe klientit.

Решенија за пекари

Furra

Решенија за пекари

Furra

Furra

Nuk është e pabesueshme që një klient mund të vizitojë një furrë buke disa herë në javë. Supermarketet dhe Diskontet që mund të gjenden afër janë shpesh një burim shqetësues i konkurrencës që mund të bëjë që klientët të vendosin të blejnë produktet e tyre të pjekura diku tjetër. Një kartë konsumatori, e cila u ofron klientëve përfitime të tjera të tilla si Cashback nga dyqanet pjesëmarrëse në zonën përreth mund të ndihmojë në forcimin e ndjenjës së besimit dhe frymës së komunitetit që ekziston midis shitësit dhe blerësit. Përdorimi i një studimi të kënaqësisë së klientit dhe analizimi i qarkullimit të klientit e bën edhe më të lehtë plotësimin e dëshirave të klientëve në mënyrë të caktuar dhe shërbimin ndaj tyre me ofertat e duhura sezonale.

Решенија за лојалност на клиенти за цвеќари

Lulishte

Решенија за лојалност на клиенти за цвеќари

Lulishte

Lulishte

Bimët, lulet dhe aksesorët e nevojshëm nuk janë llojet e mallrave që klientët kërkojnë çdo ditë, por ato megjithatë përbëjnë disa nga gjërat më të dashura në jetë. Një luleshitës duhet të jetë një burim kënaqësie - oferta të veçanta të tilla si Cashback, të ofruara nga luleshitës dhe biznese të tjera pjesëmarrëse janë nxitja e duhur për blerje për klientët e rregullt dhe duhet t'i inkurajojë ata të blejnë më shpesh tek ju. Rikujtimet e rregullta në formën e Buletinit gjithashtu ndihmojnë për të inkurajuar klientët të trajtojnë veten dhe të tjerët me një aranzhim lulesh ose me dy sa më shpesh. Kjo është infektuese - ashtu si ofertat speciale për klientët e rinj.

Cashback World за ресторани

Restorantet

Cashback World за ресторани

Restorantet

Restorantet

Ushqimi dhe pirja shërbejnë kryesisht për të përmbushur nevojat themelore të njerëzve. Sidoqoftë, të dalësh për të ngrënë është një luks të cilin shumë njerëz nuk e praktikojnë shumë shpesh. Nuk duhet patjetër të jetë kështu - bërja e ofertave javore të caktuara për ato ditë kur nuk keni shumë vizitorë, si dhe ofertat speciale për vajzën apo djalin që ka ditëlindjen mund të joshin klientë të rinj dhe të rregullt në restorantin tuaj. Përdorimi i një Programi të menduar mirë për Lojalitetin e Klientëve dhe numri i vizitorëve nuk është më një problem.

Лојалност на потрошувачите на највисоко ниво за бутци

Butiku

Лојалност на потрошувачите на највисоко ниво за бутци

Butiku

Butiku

Dyqanet e veshjeve mund të gjenden rreth çdo cepi, kështu që konkurrenca është e lartë. Diferencimi është i rëndësishëm për një butik, veçanërisht sepse jeni duke konkurruar me tregun online. Me kartën tuaj të klientit, ofrimi i përfitimeve të blerjeve, si dhe oferta sezonale ose rritja e Cashback-ut kur bëni një ndryshim të stokut është një mënyrë e thjeshtë për t'ju bërë të dalloheni nga turma. Po sikur klientët tuaj të dëshirojnë të blejnë diku tjetër brenda Botës Cashback? Ju prapë përfitoni nga qarkullimi i blerjeve i krijuar nga Anëtarët që ju i keni regjistruar!

Можности за лојалност на клиентите за фитнес центри

Palestra

Можности за лојалност на клиентите за фитнес центри

Palestra

Palestra

Falë vendimeve të Vitit të Ri, është dukshëm më e lehtë të joshësh anëtarët e rinj në fillim të vitit sesa në fund. Është e ndërlikuar të mbash klientët. Sidoqoftë, me një sistem të mirëmenduar të Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin, ju keni mënyra të pafundme për të vazhduar të motivoni klientët tuaj të rregullt. Buletinet e rregullta, duke përfshirë këshillat e fitnesit dhe të ushqyerit, ofertat për shtesa dietike ose stërvitje, si dhe Cashback shtesë kur anëtarët vendosin të bëjnë një anëtarësim për një vit, janë vetëm disa nga opsionet e përdorura për të mbajtur klientët të motivuar dhe numrin e klientëve më të lartë se asnjëherë më parë.

Програми за лојалност на клиентите за автомеханичарски работилници

Mekaniku

Програми за лојалност на клиентите за автомеханичарски работилници

Mekaniku

Mekaniku

Një vizitë tek mekaniku shpesh është një e keqe e domosdoshme. Në fund të fundit do të thotë që një pjesë e makinës kërkon punë riparimi dhe kjo kushton para. Ju do ta bëni vizitën e klientëve tuaj shumë më të këndshme nëse u ofroni atyre një kartë klientësh e cila u siguron atyre vlerë të shtuar dhe mundësinë për të mbledhur përfitime, jo vetëm në garazhin tuaj, por edhe nga ofruesit e tjerë të shërbimeve dhe partnerët e Cashback World. Rikujtojini klientët tuaj që të vijnë për shërbimin e tyre të ardhshëm përmes buletinit të automatizuar dhe duke dhënë oferta për pjesë rezervë, ju do të siguroni shitje shtesë. Nëse dëshironi t'u tregoni klientëve tuaj se vlerësoni mendimin e tyre, dërgojuni atyre një pyetësor rreth kënaqësisë së klientit dhe reagoni ndaj pyetjeve të bëra shpesh. Edhe ju merrni vlerë të shtuar: Ju përfitoni sa herë që një Anëtar që ju e regjistroni bën një blerje në Cashback World. Kështu që ju gjithashtu përfitoni kur klienti juaj dëshiron të lërë makinën e tij me ju dhe të dalë të bëj blerje tjera gjatë kësaj kohe.

Mijëra biznese në të gjithë botën vendosin besimin e tyre në Cashback World Programet

Bizneset e të gjitha madhësive në të gjithë botën janë të vetëdijshëm dhe vlerësojnë përfitimet e bashkëpunimit me Cashback World. Reagimet pozitive të dhëna nga klientët tanë na tregojnë se ofertat tona sinjalizojnë suksesin që njerëzit po kërkojnë.

 

Patrick dhe Willi Köck

Shërbimi dhe Tregtia e Automjeteve

Ne jemi duke punuar me Cashback World që nga viti 2007 dhe kurrë nuk jemi penduar për vendimin. Ne kemi marrë partnerë B2B nga e gjithë Austria falë tyre dhe ne kemi zgjeruar ndjeshëm rrjetin tonë të klientëve.
Vazhdoni të lexoni
 

Matthias Gassner

Hotel & Gastronomy

"Unë kam punuar me sukses me Cashback World për vite me radhë. Teknologjitë inovative që prezanton Cashback World Retail dhe ekspertiza e specializuar e ofruar nga punonjësit e tyre më mbështesin në punën time të përditshme.
Vazhdoni të lexoni
 

Peter Affenzeller

Distileri uiski (Whisky Distillery)

Klientët tanë kanë standarde të larta dhe presin shumë nga uiski ynë. Vetë fakti që ne jemi në gjendje t'u përgjigjemi dëshirave të klientëve tanë dhe, në të njëjtën kohë, t'u ofrojmë atyre përfitime nga blerjet, krijon një lojalitet të pakrahasueshëm të klientit. Ne jemi krenar që jemi partner i Cashback World.
Vazhdoni të lexoni

Kontakt

Filloni tani

  • Fitoni klientë të rinj dhe besnikë
  • Zgjeroni klientelën tuaj
  • Rritni shitjet dhe fitimet tuaja

Bëhuni Partner tani

ose

Na kontaktoni
* Çmimet nuk përfshijnë TVSH