O nama

Više od 17 godina podržavamo firme u uspešnom pridobijanju novih i zadržavanju stalnih kupaca, čime održivo povećavamo njihov promet. Naše sveobuhvatno iskustvo u sektoru odnosa sa kupcima putem Cashback-a stavljamo Vama kao firmi na raspolaganje, kako bismo Vas podržali na putu do uspeha.

Naše iskustvo za Vaš uspeh

Bez obzira da li vodite malo ili srednje preduzeće, uključeni ste u e-Commerce, već vodite veliku kompaniju ili želite da ponudite posebne kupovne pogodnosti Vašim fanovima, sledbenicima ili Vašim zaposlenim, iskusni stručnjaci u našim specijalizovanim timovima pobrinuće se za to. Iskoristite priliku da postanete deo kupovne zajednice, u kojoj partnerske firme i kupci imaju kupovne pogodnosti i na taj način zajedno rastu i od toga profitiraju.

Naše dugogodišnje iskustvo i lokalna ekspertiza za vaš uspeh

Rast za MSP

Jačanje regionalnih malih i srednjih preduzeća je vrlo važno za nas. Iz tog razloga razvili smo program lojalnosti kupaca, koji odgovara njihovim zahtevima. Sa myWorld Partner Programom i myWorld Premium Partner Programom, mala i srednja preduzeća imaju priliku kao partnerska firma myWorld-a da prošire svoju bazu kupaca i rastu na održiv način.

Kroz lojalnost kupaca ka rastu

Vodite računa o svojim kupcima. Staramo se za bolji svet.

Uspeh i dobrobit naših kupaca, partnera i zaposlenih nam je vrlo važan. Međutim, kao međunarodno uspešna kompanija, svjesni smo i naše odgovornosti prema društvu i okolini. Zato podržavamo dvije dobrotvorne fondacije u njihovom dobrotvornom radu širom svijeta.

Child & Family fondacija pomaže siromašnoj djeci, adolescentima i porodicama kroz međunarodne obrazovne projekte, da završe školovanje i tako sami sebi da oblikuju budućnost. Greenfinity fondacija je posvećena projektima zaštite životne sredine i klime širom svijeta, pomažući nam da živimo u zelenijoj budućnosti.

Podrška dvama dobrotvornim udruženjima za projekte pomoći u oblasti obrazovanja i životne sredine

Kontakt

Počnite već sada

  • Steknite nove lojalne kupce
  • Proširite svoj krug klijenata
  • Povećajte prodaju i profit

Postanite sada partner

ili

nas kontaktirajte