Uz efikasne alate do uspešnijeg poslovanja

Sa svojim individualnim Cashback World Partner Programom jjednostavnije ćete pridobiti nove kupce i dugoročnije povećati promet – i to uz niske troškove. Od nas ćete dobiti dragocene „alate“ za povećanje prometa, privlačenje novih kupaca, zadržavanje zadovoljnih kupaca i individualnu komunikaciju sa kupcima.

 

Uz to postajete Cashback World partnerska firma i time deo svetske kupovne zajednice u kojoj više od 15 miliona članova ostvaruje Cashback i Shopping Points pri svakoj evidentiranoj kupovini u partnerskim firmama. Iz tog razloga, članovi uz Cashback Card ciljano kupuju kod partnera poput vas. Želite li da saznate više? Pogledajte naše proizvode ili nas kontaktirajte.

Privucite više klijenata uz pogodnosti iz kupovina

Cashback World Partner Program vam otvara vrata uzbudljivog sveta Cashback World zajednice, sa više od 15 miliona članova. Promovisaćemo vas kroz sve naše kanale oglašavanja kao firmu partnera, u kojoj Cashback World članovi ostvaruju Cashback i Shopping Points pri svakoj svojoj kupovini.

Upravo ove pogodnosti iz kupovina vas čine atraktivnim i za druge kupce koji žele da postanu Cashback World članovi. Pored dodatnih prednosti, uz Cashback World Program dobijate i brojne alate za povećanje vašeg prometa.

Prednosti iz kupovina koje nudite kao Cashback World Partner učiniće vas još privlačnijim
Ako poslujete u okviru Cashback World-a profitirate i sami

Prednosti iz kupovine iskoristite i vi sami

Pored mogućnosti pridobijanja novih i zadržavanja već postojećih lojalnih kupaca, i vi kao firma partner profitirate uz prednosti iz kupovina. Zahvaljujući specijalnim ponudama unutar Cashback World-a, vaša saradnja sa nama biće još atraktivnija.

Cashback World Partner Program

Pronađite sada željeni program kako biste kao deo svetske kupovne zajednice Cashback World svom poslovanju osigurali još veći uspeh.

Partner Program

Partner Program

Uz Partner Program, Cashback World članovima pružate pogodnosti iz kupovine sa Cashback Card-om. Na ovaj način postajete atraktivna shopping destinacija za kupce iz celog sveta.

RSD 29 900
+ PDV-* jednokratno
OdabratiViše informacija
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Održavajte vezu sa lojalnim kupcima, na profesionalnom nivou. Ovaj program sadrži sve mogućnosti Partner Programa i dodatno Vam nudi mogućnost registracije članova i stalnih kupaca, sopstvene Cashback Cards i vredne alate za upravljanje odnosima sa kupcima.

RSD 175 000
+ PDV-* jednokratno
OdabratiViše informacija

Dodatne funkcije Cashback World Programa

Mnoštvo alata u samo jednom programu


Cashback World Partner Program nudi vam brojne funkcije sa kojima možete postići dugoročan razvoj svog poslovanja.

 

Više informacija

Savršeno rešenje i za vašu branšu

Svaka branša ima svoje izazove, a naši programi omogućavaju vam da ih prevaziđete. Naše dugogodišnje iskustvo u svim branšama čini nas savršenim partnerom za vas.

Program lojalnosti kupaca za električare

Električar

Program lojalnosti kupaca za električare

Električar

Električar

Vi kao električar živite od preporuka jer Vaše usluge ljudima nisu svakodnevno potrebne. Stoga je jako važno da svojim kupcima ostanete dugoročno u sećanju. Pomoću redovnih newsletter-a sa savetima o uštedi energije ili predstavljanjem novih električnih proizvoda kao i čestitkama za rođendan možete biti sigurni da ćete svojim kupcima ostati u dobrom sećanju i da će Vas oni preporučiti svojim poznanicima.

Pridobijanje i zadržavanje klijenata za frizere

Frizer

Pridobijanje i zadržavanje klijenata za frizere

Frizer

Frizer

Kod frizerskih salona lični odnos prema klijentima igra veliku ulogu. Taj odnos morate stalno da negujete. Greške dovode do prelaska klijentele kod konkurencije. Stoga bi vam, kao frizerskom salonu, upravljanje odnosima s klijentima/kupcima trebalo biti na prvom mjestu. Posebne ponude za stalne kupce, Deals ponude za pridobijanje novih kupaca, čestitke za rođendan kao i vlastite kartice za kupce savršeni su alati za jačanje Vašeg odnosa s kupcima.

Rešenje za pekare

Pekara

Rešenje za pekare

Pekara

Pekara

Kupovine istih kupaca više puta sedmično nisu ništa neobično za pekare. Supermarketi i male prodavnice u blizini često predstavljaju jaku konkurenciju koja Vam može oteti i najlojalnije kupce. Karticom za kupce, koja pored pogodnosti u Vašoj pekari nudi i dodatne pogodnosti - naime Cashback u svim drugim radnjama Cashback World-a - jača se poverenje i veza između kupca i prodavača. Sa anketama o zadovoljstvu kupaca i analizom kupovina, lakše je ciljano ispuniti želje Vaših kupaca i kreirati odgovarajuće sezonske ponude.

Mere lojalnosti kupaca za cvećare

Cvećara

Mere lojalnosti kupaca za cvećare

Cvećara

Cvećara

Biljke, cvijeće i baštenski pribor ne kupujemo svakodnevno, ali ipak ih ubrajamo u one lepše stvari u životu. Cvećare žele da obraduju svoje kupce šarenilom boja - posebne ponude kao i Cashback u cvjećari kao i u drugim Cashback World radnjama su za stalne kupce dodatna motivacija da kod Vas češće kupuju. Takođe redovni podsjetnici u obliku newsletter-a motivišu Vaše kupce da češće obraduju sebe ili druge lepim buketom cvijeća. I to je zarazno - kao i posebne Deals ponude za stalne kupce.

Cashback World za restorane

Restoran

Cashback World za restorane

Restoran

Restoran

Hrana i piće služe primarno za zadovoljavanje osnovnih ljudskih potreba. Kulinarski užitak van vlastite kuće je luksuz koji sebi mnogi mogu samo retko da priušte. Ali to ne mora da bude tako - sa sedmičnim ponudama, koje ste pripremili za dane sa manje prometa kao i sa posebnim Deals ponudama za slavljenike na dan njihovog rođendana, možete jednostavno da animirate nove i stalne kupce da posete Vaš restoran. Sa promišljenim programom lojalnosti možete da kompenzujete dane sa slabijim prometom.

Program lojalnosti na najvišem nivou za butike

Butik

Program lojalnosti na najvišem nivou za butike

Butik

Butik

Prodavnica odjeće ima mnogo, konkurencija je velika. Stoga je za butik, jako važno da se ističe kako bi opstao pored brojnih online shops (radnji). Sa vlastitom karticom lojalnosti koja nudi kupovne pogodnosti, sezonskim ponudama ili sa većim Cashback-om kod promene kolekcija lako se možete istaknuti iz mase. A šta ako Vaši kupci ponekad odu u kupovinu negde drugo u okviru Cashback World-a? Za Vas to nije nikakav minus jer Vi profitirate od svake kupovine članova koje ste Vi registrovali!

Mogućnosti sticanja lojalnih klijenata za fitnes centre

Fitness centar

Mogućnosti sticanja lojalnih klijenata za fitnes centre

Fitness centar

Fitness centar

Na početku godine lako je pridobiti nove članove jer svi se drže svojih novogodišnjih odluka. Teško ih je zadržati. Sa promišljenim programom lojalnosti imate brojne mogućnosti za dodatnu motivaciju stalnih kupaca. Redovni newsletter-i sa fitnes i prehrambenim savetima, ponude za dodatke prehrani, saveti trenera uz dodatan Cashback kod sklapanja godišnje članarine su samo od nekih opcija kako biste zadržali članove u svom fitnes centru.

Programi lojalnosti kupaca za automehaničarske radionice

Automehaničarska radionica

Programi lojalnosti kupaca za automehaničarske radionice

Automehaničarska radionica

Automehaničarska radionica

Retko se ko raduje odlasku kod automehaničara. To uglavnom znači da se nešto mora popraviti na automobilu i to naravno košta. Kupcima će poseta Vašoj radionici odmah biti ugodniji ako im ponudite dodatnu vrijednost kroz svoju karticu lojalnosti sa kojom ne ostvaruju samo kod Vas kupovne pogodnosti, veći i kod brojnih drugih partnerskih firmi Cashback World-a. Podsetite svoje kupce na sledeći servis putem newsletter-a ili ih podstaknite na kupovinu opreme sa Deals ponudama. Ako želite svojim kupcima da pokažete da cenite njihovo mišljenje, pošaljite im upitnik o zadovoljstvu i reagujte na najčešće iskazane želje svojih kupaca. Vi dodatno profitirate od svake kupovine koju, članovi koje ste Vi registrovali, obave u okviru Cashback World-a. Tako da i Vi imate nešto od toga kada automobili Vaših kupaca ne moraju u Vašu radionicu i kupci sa njima mogu u kupovinu (shopping).

Hiljade partnerskih firmi širom sveta veruje u Cashback World Partner Program

Firme širom sveta cene prednosti koje im nudi saradnja sa Cashback World-om. Pozitivna mišljenja naših kupaca samo su pokazatelj da naša ponuda donosi željeni uspeh.

 

Miroslav Radojičić

Efficient Computers

Efficient Computers se kao lokalni brend kroz saradnju sa Cashback World-om proširio na čitavo okruženje. Kupci nas lakše pronalaze i koriste naše usluge.
Pročitajte više
 

PerSu

Veoma smo zadovoljni saradnjom sa Cashback World-om uz čiju pomoć godinama unazad gradimo mrežu lojalnih kupaca i time utičemo na dodatno jačanje brenda.
Pročitajte više
 

Peter Affenzeller

Destilerija viskija

Naši kupci imaju visoke standarde i očekuju mnogo od našeg viskija. Sama činjenica da možemo da ispunimo želje naših kupaca, a da im u isto vreme ponudimo pogodnosti pri kupovini obezbeđuje čvrstu lojalnost kupaca. Ponosni smo što smo partner Cashback World.
Pročitajte više

Kontakt

Počnite već sada

  • Steknite nove lojalne kupce
  • Proširite svoj krug klijenata
  • Povećajte prodaju i profit

Postanite sada partner

ili

nas kontaktirajte
*Cene bez PDV-a