O nama

Više od 17 godina podržavamo firme u uspješnom pridobijanju novih i zadržavanju stalnih kupaca, čime održivo povećavamo njihov promet. Naše sveobuhvatno iskustvo u sektoru odnosa sa kupcima putem Cashback-a stavljamo Vama kao firmi na raspolaganje, kako bismo Vas podržali na putu do uspjeha.

Naše iskustvo za Vaš uspjeh

Bez obzira da li vodite malo ili srednje preduzeće, uključeni ste u e-Commerce, već vodite veliku kompaniju ili želite da ponudite posebne kupovne pogodnosti Vašim fanovima, sljedbenicima ili Vašim zaposlenim, iskusni stručnjaci u našim specijalizovanim timovima pobrinuće se za to. Iskoristite priliku da postanete dio kupovne zajednice, u kojoj partnerske firme i kupci imaju kupovne pogodnosti i na taj način zajedno rastu i od toga profitiraju.

Rast za MSP

Jačanje regionalnih malih i srednjih preduzeća je vrlo važno za nas. Iz tog razloga razvili smo program lojalnosti kupaca, koji odgovara njihovim zahtjevima. Sa Cashback World Partner Programom i Cashback World Premium Partner Programom, mala i srednja preduzeća imaju priliku kao partnerska firma Cashback World-a da prošire svoju bazu kupaca i rastu na održiv način.

Pazite na svoje kupce. Brinemo se za bolji svijet.

Uspjeh i dobrobit naših kupaca, partnera i zaposlenih nam je vrlo važan. Međutim, kao međunarodno uspješna kompanija, svjesni smo i naše odgovornosti prema društvu i okolini. Zato podržavamo dvije dobrotvorne fondacije u njihovom dobrotvornom radu širom svijeta.

Child & Family fondacija pomaže siromašnoj djeci, adolescentima i porodicama kroz međunarodne obrazovne projekte, da završe školovanje i tako sami sebi da oblikuju budućnost. Greenfinity fondacija je posvećena projektima zaštite životne sredine i klime širom svijeta, pomažući nam da živimo u zelenijoj budućnosti.

Kontakt

Počnite sada

  • Pridobijte nove i stalne kupce
  • Proširite Vašu bazu kupaca
  • Povećajte svoj promet i dobit

Postanite sada partner

ili

nas kontaktirajte