Blog

23.11.2023.
 

Partner Suite

23.11.2023.

Ažurirajte profil Vaše kompanije

Kako biste se savršeno predstavili, preporučujemo da upotpunite profil Vaše firme. Profesionalnim izgledom ne samo da ćete osigurati povjerenje Vaših kupaca, već ćete povećati i njihovu kupovnu moć.
To možete jednostavno učiniti u svom Partner Suite bez obzira da li ste u pokretu ili na desktopu. Partner Suite je temelj Vašeg uspjeha. Ovdje možete:

  • Učitajte logotip i slike
  • Podesite Vašu poslovnu stranicu
  • Upravljajte svojim osnovnim podacima
  • Aktivirajte B2B funkciju
  • Preuzmite ugovornu dokumentaciju
  • Pogledajte račune
  • Preuzmite besplatni reklamni materijal

Upotpunite profil firme – korak po korak
Odvojite nekoliko minuta i ažurirajte poslovnu stranicu Vaše firme sada - mi ćemo Vam pokazati kako! U Partner Suite kliknite na stavku menija Moja  prezentacija i počnite!

1. Upload logotipa
U prvom koraku možete postaviti logotip Vaše firme. Provjerite, je li logotip Vaše firme u odgovarajućoj veličini, u odgovarajućem formatu i dobrog kvaliteta. Odobreni formati i veličine logotipa su: JPG, PNG; minimalno 600px.

2. Galerija slika
Galerija slika koju ste postavili, prikazana je na Vašem javnom myWorld profilu firme. Koristeći povlačenje i ispuštanje, možete jednostavno učitati najbolje fotografije Vaše firme/usluge. Što su slike privlačnije, to ćete više pažnje privući od svojih kupaca.

3. Pojmovi za pretragu
Na svim našim online platformama myWorld shopper-i imaju mogućnost pretraživanja željenih Partnera, unosom ključnih riječi za pretraživanje. Kako bi se Vaša firma kod pretrage uvrstila u odgovarajuću kategoriju i povezala sa relevantnim pojmovima za pretragu, za Vas smo unaprijed pohranili uobičajene pojmove pretraživanja najbolje odgovaraju Vašoj firmi. Osim toga, imate i mogućnost da unesete svoje ključne riječi.

4. Kratak opis
Kratak opis Vaše firme biće vidljiv u pretrazi partnerskih firmi/trgovaca pod rezultatima pretrage. Objasnite u manje od 250 znakova koji proizvodi/usluge posebno izdvajaju Vašu firmu. Pobrinite se da ovaj opis bude što jednostavniji kako biste svoje kupce uvjerili na prvi pogled.

5. Opis
Ovdje možete pored kratkog opisa, napisati duži tekst i detaljnije opisati pogodnosti Vaše firme. Ovaj opis će biti prikazan na Vašoj stranici s detaljima o partnerskoj firmi/trgovcu. Molimo Vas da u ovom opisu ne navodite radno vrijeme niti bilo koje Cashback- i Shopping Pointvrijednosti.

6. Posebne napomene
Na primjer, ukoliko Vaša firma odobrava kupovne pogodnosti uz određene uslove ili ako postoje uslovi pod kojima se ne odobravaju kupovne pogodnosti, molimo Vas da to navedete ovdje. U slučaju da za Vašu firmu nema posebnih napomena, ovo polje možete ostaviti prazno.

7. Lokacije i Moji podaci 
Ovdje možete dodati adresu i radno vrijeme lokacije Vaše firme (ukoliko imate više lokacija, one se naravno mogu razlikovati: kliknite na "Dodaj novu lokaciju" i ovdje unesite pojedinačne podatke Vaših drugih lokacija). Pod „Moji podaci“ možete pohraniti Vašu web-stranicu i linkove na društvenim mrežama kako bi Vas Vaši kupci mogli lako pronaći na ovim platformama. Osim toga, ovdje se mogu implementirati Google Maps. Potražite lokaciju Vaše firme na Google Maps i kliknite na Podijeli. Dobićete link, koji sada možete kopirati u odgovarajuće polje za unos.

8. Dostava/usluga dostave
Ukoliko Vaša firma nudi uslugu dostave, obavijestite svoje kupce o tome! Aktivirajte ovu opciju ovdje kako bi ove informacije bile vidljive na stranici Vaše firme u myWorld-u. Ovdje također možete unijeti nezavisno radno vrijeme i eksterne Partnere za Vašu uslugu dostave.

9. Reklamni baner
Skrenite dodatnu pažnju na sebe i postavite reklamni baner. Učitajte isti pod stavkom „Reklamni baner“ i on će se pojaviti na Vašoj stranici sa detaljima o partnerskoj firmi. Obavezno navedite ispravan format i veličinu datoteke (maks. 730x400). Već postavljeni banneri mogu se ukloniti i obnoviti u bilo kojem trenutku - tako da imate mogućnost mijenjati svoje bannere kako želite.

10. Moji dokumenti
U ovom području možete dijeliti posebne najave za Vaše kupce. Na primjer, možete učitati cjenovnike, kalendare događaja ili slične informacije. Dozvoljene vrste datoteka su: PDF, DOC, DOCX, JPG. Vaše učitane dokumente možete u bilo koje vrijeme ukloniti ukoliko oni npr. više nisu aktuelni.

11. Izvorni kôd i paket logotipa
Ovdje ćete pronaći myWorld logotipe koje možete koristiti u razne reklamne svrhe. S jedne strane, kreirali smo izvorni kôd za Vas, koji možete implementirati na svoju početnu stranicu koristeći HTML kôd. Osim toga, za Vaše prodajno mjesto, ovdje možete pronaći logotip u formatu visoke rezolucije za štampanje kao i službeni myWorld e-mail potpis za Vašu poslovnu komunikaciju koji možete preuzeti.

Započnite sada i dovedite Vaš poslovni imidž u formu!
Upotpunite profil Vaše firme sada

IZMEĐU OSTALOG: U Vašem Područje za preuzimanje  pronađite više promotivnih materijala koji će učiniti Vaš myWorld Partnershipvidljivim na prodajnom mjestu. Na ovaj način će Vaši kupci na prvi pogled vidjeti da mogu ostvariti Cashback i Shopping Points kada kupuju u Vašoj firmi.