Împreună sunteți puternici

O comunitate puternică se remarcă printr-o unitate strânsă. Cu ajutorul Cashback World White Label vă oferim posibilitatea de a întări și mai mult această unitate. Ca și asociație, organizație sau întreprindere oferiți astfel fanilor, suporterilor sau angajaților posibilitatea, de a face cumpărături în condiții deosebite, în timp ce rulajele rezultate din cumpărături vin de asemenea și în beneficiul muncii dumneavoastră.

Avantajele Cashback World White Label

Cashback Program

Datorită programului dvs. personalizat Cashback Program de la Cashback World White Label primiți tot ce este necesar pentru a fideliza și mai bine fanii, clienții sau angajații: Un portal propriu și personalizat de cumpărături, o versiune de aplicație Cashback într-un design special creat pentru dvs. cât și carduri Cashback în design-ul dorit de dvs. cu logo-ul dvs.

Avantaje pentru cumpărături pentru ambele părți

Colaborarea cu Cashback World White Label este cu atât mai deosebită prin faptul că membrii programului dvs. Cashback acumulează Cashback și Shopping Points pentru fiecare cumpărătură efectuată la partenerii comerciali iar dvs. primiți din volumul acestor cumpărături până la 1% ca și susținere a muncii dvs..

Respectarea deplină a solicitărilor dvs.

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor și solicitărilor dvs., oferim în cadrul Cashback World White Label soluții cu un grad diferit de amploare, ce pot fi bineînțeles adaptate ulterior.

Cerințele dvs. soluțiile noastre

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor și solicitărilor dvs., oferim în cadrul Cashback World White Label soluții cu un grad diferit de amploare, ce pot fi bineînțeles adaptate ulterior. În varianta Light, primiți atât carduri Cashback cât și flyere de înregistrare precum și o pagină personalizată de înregistrare în aplicația Cashback și în Cashback World.

În plus primiți și acces la aplicația noastră de înregistrare, prin care puteți înregistra membri personal pentru programul dvs. Cashback Program. Membrii înregistrați de dvs. utilizează apoi posibilitățile pentru cumpărături cu cardul Cashback și Cashback World Website, pentru a-și asigura avantaje pentru cumpărături și pentru a vă sprijini în același timp.

Cu tot angajamentul pentru comunitatea dvs.

Programul dvs. complet și personal Cashback Program vă aduce toate posibilitățile cu Cashback World White Label Acesta cuprinde flyere de înregistrare și carduri Cashback cu logo-ul dvs., dacă doriți, cardurile pot fi prevăzute cu NFC pentru plata contactless sau sisteme de acces smart. În plus intrați în posesia unui portal propriu de cumpărături și a unei versiuni proprii de aplicație Cashback, care vor fi concepute în design-ul look&feel al clubului sau companiei dvs. și vor sta la dispoziția membrilor programului dvs. Cashback Program. Acolo aveți de asemenea posibilitatea de a trece pe lista neagră anumiți parteneri, pentru a respecta astfel diferitele convenții cu sponsorii sau partenerii existenți.

Pentru a putea informa participanții la programul dvs. Cashback Program despre noutăți sau promoții speciale și evenimente, vă stă la dispoziție și funcția de expediere de newslettere. Dumneavoastră vă este astfel oferit un pachet total, cu ajutorul căruia acordați fanilor, suporterilor sau angajaților posibilitatea simplă de a face cumpărături beneficiind de avantaje iar dvs. vă bucurați de susținere financiară prin cumpărăturile acestora.

Produsele noastre pentru programul dvs. Cashback

Prin intermediul Cashback Program, Cashback World White Label vă pune la dispoziție numeroase produse care vă oferă avantaje atât dumnevoastră cât și clienților dvs..

Website

Cumpărături prin portalul dvs. de cumpărături sau site-ul Cashback World

Cardul Cashback

Un card, numeroase avantaje pentru membrii dvs.

Flyer de înregistrare

Convingeți noi membri cu un card special creat pentru dvs.

Aplicația Cashback

Cumpărături oriunde și oricând

Newsletter

Cele mai bune oferte în căsuța poștală a membrilor dvs.

Social Media

Organizația dvs. la fanii noștri

Cashback Helper

Tool-ul nostru practic pentru cumpărături online

Servicii pentru clienți & Asistență

Ne preocupă solicitările dvs.

Cashback World

De peste 17 ani noi sprijinim comercianții să atragă cu succes clienți noi și fideli și astfel să-și crească în mod durabil cifrele de vânzări. Această vastă experiență în domeniul fidelizării clienților prin intermediul Cashback o punem și la dispoziția organizației dvs., pentru a vă putea întări mai bine comunitatea și în același timp să beneficiați atât dvs. cât și susținătorii dvs. de avantaje pentru cumpărături.

Mai multe informații >

Contact

Dați startul acum

  • Atrageți clienți noi și fideli
  • Extindeți-vă baza de clienți
  • Creșteți-vă vânzările și profiturile

Contactați-ne