Obțineți creșterea cifrei de afaceri și mărirea veniturilor

Fie că agreem cumpărarea unui mare număr de vouchere digitale (eVouchere), fie că dvs., ca partener comercial al Cashback World, doriți să accesați o bază de milioane de potențiali clienți, devenind punct de acceptare a cardului Cashback sau doriți să promovați soluții B2B pe scară largă, cu noi, toate acestea sunt posibile. Astfel, vă veți asigura de o creștere a cifrei de afaceri, a numărului de clienți și a venitului.

Ein Programm - Viele starke Funktionen

Cashback World Enterprise Avantaje

Avantajele la cumpărături – un magnet pentru clienți

Fiind o companie de prestigiu, sunteți deja un punct de contact ce atrage clienții, dar deveniți și mai irezistibili când oferiți clienților Cashback și Shopping Points la fiecare cumpărătură. Peste 15 milioane de cumpărători din Cashback World își planifică achizițiile în funcție de aceste avantaje și, prin urmare, fac cu plăcere cumpărături la dvs.

Înregistrare fără modificări de sistem

Nu e nevoie ca afacerea dvs. să-și modifice sistemele pe care le folosiți în mod curent, pentru a intra în comunitatea de cumpărători Cashback World. Puteți accepta eVouchere la fel ca pe voucherele obișnuite și vă oferim o soluție tehnică simplă și elegantă pentru vânzările cu Cashback Card.

Extindeți-vă baza de clienți

Listarea pe site-ul Cashback World și pe site-urile partenere, precum și în aplicația Cashback, va atrage și mai mult atenția potențialilor clienți asupra dvs. și a companiei dvs. Datorită Shopping Point Deals, veți fi și mai vizibil și compania dvs. va fi promovată în newsletterele noastre și pe canalele noastre din platformele de socializare.

Produsele noastre

Ca partener al Cashback World Enterprise, vă sunt puse la dispoziție numeroase produse, care vor aduce companiei dvs. Mai mulți clienți, o cifră de afaceri mai mare și venituri mai mari.

Cashback Card

Luați contact cu clienții ca punct de vânzare care acceptă Cardul Cashback

eVoucher

Voucherele dvs. digitale, ca beneficiu oferit cumpărătorilor noștri

Cashback World Website

15 million de cumpărători

Aplicația Cashback

Cumpărături, oricând, oriunde

Cashback World Newsletter

Vă vom pune în valoare ofertele

Social Media

Promovați-vă brandul în rândul membrilor noștri

Servicii de suport clienți

Vă stăm la dospoziție

Servicii B2B

Câștigați companii drept clienți în rețeaua noastră B2B

Cashback World

De peste 17 ani, sprijinim companiile să atragă cu succes clienți noi și fideli, sporindu-și astfel veniturile în mod durabil. Punem această experiență cuprinzătoare în materie de fidelizare a clienților și la dispoziția companiei dumneavoastră, asigurându-ne că afacerea dvs. E pe calea cea bună către succes.

Mai multe informații >

Contact

Dați startul acum

  • Atrageți clienți noi și fideli
  • Extindeți-vă baza de clienți
  • Creșteți-vă vânzările și profiturile

Contactați-ne