Blog

22.11.2023
 

Partner Suite

22.11.2023

Actualizați profilul companiei dvs.

Pentru a vă prezenta perfect, vă recomandăm să vă completați profilul companiei. Cu un aspect profesional nu numai că vă veți asigura încrederea clienților dumneavoastră, dar și creșterea puterii de cumpărare a acestora.
Puteți face acest lucru cu ușurință în Partner Suite, fie că sunteți pe drum sau la birou. Partner Suite este fundamentul succesului dumneavoastră. Aici puteți:

  • Încărca logo-ul și imaginile
  • Configura pagina companiei dvs.
  • Gestiona datele dvs. principale
  • Activa funcția B2B
  • Recupera documentele contractuale
  • Vizualiza facturile
  • Descărca materiale publicitare gratuite

Completați profilul companiei dumneavoastră - Pas cu pas
Acordați-vă câteva minute și actualizați-vă acum site-ul web al companiei. Vă vom arăta cum se face! Faceți clic în Partner Suite pe elementul de meniu "Prezentarea mea" și începeți!

1. Încărcarea logo-ului
În primul pas, puteți încărca logo-ul companiei dumneavoastră. Vă rugăm să vă asigurați că logo-ul are dimensiunea potrivită, în formatul de fișier potrivit și de bună calitate. Formatele de fișier și dimensiunile permise pentru logo sunt: JPG, PNG; min. 600px.

2. Galeria de imagini
O galerie de imagini realizată de dvs. este afișată pe profilul dvs. public myWorld. Via trageți și plasați puteți încărca cu ușurință cele mai bune fotografii ale companiei/serviciului dumneavoastră. Cu cât imaginile sunt mai atrăgătoare, cu atât mai multă atenție veți primi din partea cumpărătorilor.

3. Termeni de căutare
Cumpărătorii myWorld au posibilitatea, pe platformele noastre online, de a găsi partenerii pe care îi doresc cu ajutorul interogărilor de căutare. Pentru a ne asigura că firma dvs. apare în categoriile corecte și pentru termenii de căutare relevanți în această căutare, am stocat deja câteva intrări de căutare comune care sunt potrivite pentru dvs. În plus, aveți și opțiunea de a introduce propriile cuvinte cheie aici.

4. Scurtă descriere
Scurta descriere a companiei dvs. este afișată în rezultatele căutării în cadrul căutării comercianților. Explicați, în mai puțin de 250 caractere care sunt produsele/serviciile care disting în mod deosebit compania dumneavoastră. Asigurați-vă că această descriere este cât se poate de simplă pentru a vă convinge clienții la prima vedere.

5. Descriere
Aici puteți scrie un text mai lung în plus față de descrierea scurtă și puteți detalia avantajele companiei dumneavoastră. Această descriere este afișată pe pagina dvs. de detalii a comerciantului. Vă rugăm să nu includeți orele de deschidere în această descriere și nici valorile de Cashback și Shopping Point.

6. Note speciale
De exemplu, dacă societatea dumneavoastră acordă beneficii de achiziție numai în anumite circumstanțe sau dacă există circumstanțe în care nu se acordă beneficii de achiziție, vă rugăm să indicați acest lucru aici. Dacă nu este necesar să afișați notificări speciale pentru firma dvs., atunci câmpul respectiv poate rămâne necompletat.

7. Locații și datele mele
Aici puteți adăuga adresa și orele de funcționare ale locației companiei dumneavoastră (dacă aveți mai multe locații, acestea pot fi, desigur, diferite: faceți clic pe "Adăugați o nouă locație" și introduceți aici datele individuale ale locațiilor dumneavoastră suplimentare). În "Datele mele" puteți stoca linkurile către site-ul dvs. web și către rețelele de socializare, astfel încât clienții dvs. să vă poată găsi cu ușurință și pe aceste platforme. În plus, Google Maps poate fi implementat aici. Găsiți locația companiei dvs. pe Google Maps și faceți clic pe Share. Veți primi apoi un link, pe care îl puteți copia în câmpul de introducere corespunzător.

8. Livrare/serviciu de livrare
Dacă afacerea ta oferă un serviciu de livrare, anunță-ți cumpărătorii despre acest lucru! Activați această opțiune aici pentru a face aceste informații vizibile pe pagina companiei dvs. de pe myWorld. Aici puteți adăuga, de asemenea, orele de deschidere independente și partenerii externi pentru serviciul dvs. de livrare.

9. Banner publicitar
Atrageți o atenție suplimentară asupra dumneavoastră și încărcați un banner publicitar. Încărcați-l la rubrica "Banner publicitar" și va apărea pe pagina de detalii a dealerului dumneavoastră. Vă rugăm să vă asigurați că furnizați formatul și dimensiunea corectă a fișierului (max. 730x400). Bannerele deja încărcate pot fi eliminate și reînnoite în orice moment - astfel încât aveți posibilitatea de a schimba bannerele în orice moment.

10.Documentele mele
În această secțiune puteți împărtăși anunțuri speciale cu clienții dumneavoastră. De exemplu, puteți încărca liste de prețuri, calendare de evenimente sau informații similare. Tipurile de fișiere valide sunt: PDF, DOC, DOCX, JPG. Puteți șterge oricând documentele încărcate, de exemplu dacă acestea nu mai sunt de actualitate.

11.Pachet de cod sursă și logo
Aici veți găsi logo-uri myWorld, pe care le puteți folosi în diverse scopuri promoționale. Pe de o parte, am creat un cod sursă pentru dumneavoastră, pe care îl puteți implementa în pagina dumneavoastră de start folosind codul HTML. În plus, veți găsi logo-ul într-un format de înaltă rezoluție pentru a fi imprimat și amplasat în punctul dumneavoastră de vânzare și veți putea descărca semnătura oficială de e-mail myWorld pentru comunicările dumneavoastră corporative.

Începeți acum și îmbunătățiți-vă imaginea corporativă!
Completați-vă acum profilul de comerciant

ALTELE:În Zona de descărcare veți găsi și alte materiale promoționale pentru a face vizibil myWorld Partnership la punctul de vânzare. În acest fel, clienții dvs. vor vedea de la prima vedere că achizițiile făcute în magazinul dvs. le aduc Cashback și Shopping Points.