Tillsammans är vi starka

En stark gemenskap kännetecknas av medlemmarnas förmåga att hålla ihop. Med hjälp av Cashback World White Label ger vi dig möjlighet att stärka den här sammanhållningen. Oavsett om du är en organisation, en förening eller ett företag kan du erbjuda fans, supportrar eller anställda möjligheten att shoppa förmånligt samtidigt som inköpsvolymen gynnar också ditt hårda arbete.

Fördelarna med Cashback World White Label

Ditt eget Cashback Program

Med hjälp av ditt skräddarsydda Cachback Program från Cashback World White Label får du allt du behöver för att stärka samhörigheten med och mellan fans, kunder eller anställda: en egen shoppingportal som utformats i enlighet med ditt företags eller din klubbs grafiska profil, en skräddarsydd Cashback App liksom din egen uppsättning Cashback Cards med din logotyp.

Shoppingförmåner för båda sidor

Det unika med samarbetet med Cashback World White Label är att medlemmarna i ditt Cashback Program får möjlighet att samla Cashback och Shopping Points vid alla inköp som de gör hos våra Lojalitetsföretag samtidigt som du får upp till 1 % av den här shoppingvolymen för att stödja det arbete du utför.

Dina krav beaktas fullt ut

För att kunna uppfylla dina önskemål och krav, erbjuder vi Cashback World White Label-lösningar med olika omfattning som förstås kan skräddarsys efter dina behov.

Dina krav våra lösningar

För att kunna uppfylla dina önskemål och krav, erbjuder vi White Label-lösningar med olika omfattning som förstås kan skräddarsys efter dina behov. Med Light-varianten får du Cashback Cards liksom Registreringsflyers samt en skräddarsydd Registreringssida i Cashback App och Cashback World.

Dessutom får du tillgång till vår Registreringsapp, som du kan använda för att registrera Medlemmar till ditt Cashback Program. Medlemmarna som du registrerar kan sedan använda shoppingmöjligheterna som Cashback Card och Cashback World erbjuder för att samla shoppingförmåner samtidigt som de stödjer dig.

Allt som du behöver för din community

Med ditt eget omfattande Cashback program får du tillgång till Cashback World White Labels alla möjligheter. Detta inkluderar Registreringsflyers och Cashback Cards med din logotyp. På begäran kan korten utrusras med NFC för kontaktlös betalning och smarta åtkomstsystem. Dessutom får du din egen Shopping Portal och din egen version av Cashback App som båda utformas i enlighet med ditt företags grafiska profil och som du kan göra tillgängliga för medlemmarna i ditt Cashback Program. Utöver det går det att svartlista specifika Lojalitetsöfretag för att inte stöta sig med befintliga sponsorer eller partners.

Du kan också informera deltagarna i ditt Cashback Program om nyheter och specialerbjudanden och evenemang genom att skicka ut nyhetsbrev. Vi ger dig med andra ord tillgång till allting som du behöver för att ge dina fans, supportrar eller anställda möjligheten att enkelt och bekvämt shoppa förmånligt samtidigt som de stödjer dig med sina inköp.

Våra produkter för ditt eget Cashback Program

Genom sina Cashback Program erbjuder Cashback World White Label en rad produkter som du och dina shoppare kan gynnas av.

Webbplats

Shopping via din Shopping Portal eller Cashback Worlds webbplats.

Cashback Card

Ett kort med många fördelar för dina medlemmar.

Registreringsflyer

Värva nya medlemmar med en specialdesignad flyer.

Cashback App

Shoppa när du vill, överallt

Nyhetsbrev

De bästa erbjudanden direkt i dina medlemmars inkorg.

Sociala medier

Din organisation presenterad för våra fans

Cashback Helper

Vårt praktiska verktyg för onlineshopping

Kundservice & support

Vi bryr oss om det som är viktigt för dig

Cashback World

Sedan över 17 år tillbaka stödjer vi företag i deras arbete med att attrahera nya och behålla befintliga kunder, för att dem ska därmed kunna växa på ett hållbart sätt. Vi erbjuder vår omfattande erfarenhet av kundlojalitet genom Cashback till din organisation för att starka sammanhållningen och samtidigt låta dig och dina supportrar gynnas av shoppingförmåner.

Mer information >

Kontakt

Start now

  • Acquire new and loyal customers
  • Expand your clientele
  • Increase your sales and profits

Contact us