Om oss

Sedan över 17 år stödjer vi företag i dras arbete med att attrahera nya och behålla befintliga kunder, för att därmed kunna växa på ett uthålligt sätt. Genom att ge dig tillgång till vår mångåriga erfarenhet inom området kundrelationer samt Cashback ser vi till så du kan lyfta ditt företag till framgång.

Vår erfarenhet för din framgång

Oavsett om du driver ett litet företag eller ett medelstort företag, ägnar dig åt e-handel, redan driver ett stort företag eller vill belöna fans, supportrar och anställda med specifika shoppingförmåner, kommer du alltid att servas efter bästa förmåga av de specialister som utgör vårt erfarna team. Ta chansen att bli en del av vår Shopping Community där såväl Lojalitetsföretagen som Medlemmarna gynnas av shoppingförmåner och därmed kommer närmare varandra.

En partner, många branscher

Cashback World Partner erbjuder en shoppngvärld som ger såväl företag som kunder tillgång till förmåner och hypermoderna shoppingmetoder.

Tillväxt för små och medelstora företag

Att stärka regionala små och medelstora företag ligger oss varmt om hjärtat. Därför har vi utvecklat ett särskilt Kundlojalitetsprogram för dig, som är anpassat efter din storlek och dina krav. Cashback World Partner Program och Cashback World Premium Program ger små och medelstora företag oavsett storlek möjlighet att expandera sina nätverk som Lojalitetsföretag och därmed växa uthålligt.

Fördelar med E-Commerce

Att komma på en bra idé eller hitta en marknadsnisch är inte samma sak som att lyckas nå ut till sina tilltänkta kunder. Cashback World E-Commerce erbjuder en lämplig lösning för att uppnå detta. Med hjälp av en enkel anslutning till affiliate-nätverk får Online-Lojalitetsföretag tillgång till 15 miljoner potentiella kunder och kan använda det här nätverket för att marknadsföra sig själva. Informativa rapporterar och specialkampanjer ger ytterligare stöd till våra partners tillväxt.

Stora företag, stora lösningar

Stora företag är också ständigt på jakt efter nya distributionskanaler och kundgrupper. Våra experter inom enterprise-sektorn skapar passande lösningar för att förse välkända varumärken med nya möjligheter. Vi arbetar sedan många år tillsammas med stora partners och kan därför svara på kraven med skräddarsydda lösningar. Det gör oss till en affärspartner som levererar de önskade resultaten.

Fördelar för fans, supportrar och kollegor

Medlemsorganisationer, föreningar och stora koncerner drivs framåt av en inre sammanhållningen. Med hjälp av Cashback World White Label stärker vi den sammanhållningen. När fans, supportrar och anställda gynnas när de handlar och samtidigt stödjer sin organisation, uppstår en win-win-situation som gynnar båda parter. Otaliga framgångsrika White Label-partnerskap i en rad olika länder visar att positiva erfarenheter stärker gemenskapen och samhörighetskänslan.

Ta hand om dina kunder. Vi tar hand om miljön.

Kunders, partners och anställdas framgång och välbefinnnade ligger hos varmt om hjärtat. Som internationellt framgångsrikt företag är vi också mycket väl medvetna om våra skyldigheter gentemot miljön och samhället i stort. Det är därför som vi stödjer två globala välgörenhetsorganisationer och och deras biståndsprojekt.

Child & Family Foundations våra utbildningsprojekt hjälper utsatta barn, ungdomar och familjer att skaffa sig en bättre utbildning och därmed också en möjlöighet till att kunna påverka sin egen framtid. Greenfinity Foundation ägnar sig åt miljö- och klimatskyddsprojekt över hela världen och bidrar därmed till att skapa en grönare framtid åt alla.

Tillväxt för små och medelstora företag

Att stärka regionala små och medelstora företag ligger oss varmt om hjärtat. Därför har vi utvecklat ett särskilt Kundlojalitetsprogram för dig, som är anpassat efter din storlek och dina krav. Cashback World Partner Program och Cashback World Premium Program ger små och medelstora företag oavsett storlek möjlighet att expandera sina nätverk som Lojalitetsföretag och därmed växa uthålligt. deco

Kontakt

Start now

  • Acquire new and loyal customers
  • Expand your clientele
  • Increase your sales and profits

Bli partner redan idag

or

Contact us