Blog

23-11-2023
 

Partner Suite

23-11-2023

Uppdatera din företagsprofil

För att du ska kunna presentera dig på bästa sätt rekommenderar vi att du fyller i din företagsprofil. Med en professionell framtoning vinner du inte bara dina kunders förtroende, utan ökar också deras köpkraft.
Detta kan du enkelt göra i din Partner Suite, oavsett om du är på resande fot eller sitter vid datorn. Partner Suite är grunden för din framgång. Här kan du:

  • Ladda upp din logga och dina bilder
  • Skapa din företagssida
  • Hantera dina personuppgifter
  • Aktivera B2B-funktionen
  • Hämta kontraktsdokument
  • Visa fakturor
  • Ladda ner vårt kostnadsfria marknadsföringsmaterial

Fyll i din företagsprofil - steg för steg
Ta några minuter och uppdatera din företagssida nu - vi visar dig hur! Klicka på menyposten Min presentation i Partner Suite och sätt igång!


1. Ladda upp logga
I det första steget kan du ladda upp din företagslogga. Se till att din logotyp har rätt storlek, filformat och är av god kvalitet. Tillåtna filformat och storlekar för logotypen är: JPG, PNG; min 600px.

2. Bildgalleri
På din offentliga myWorld-företagsprofil visas bildgalleriet som du har sammanställt. Genom att dra och släppa kan du enkelt ladda upp de bästa bilderna av ditt företag/din tjänst. Ju mer tilltalande bilderna är, desto mer uppmärksamhet kommer du att få från dina Shoppers.

3. Sökkriterier
På våra onlineplattformar kan myWorld Shoppers använda nyckelord för att hitta rätt Partners för dem. För att säkerställa att ditt företag visas i rätt kategorier och för de relevanta sökorden vid denna sökning har vi redan sparat några vanliga sökposter som är anpassade för dig. Dessutom har du möjlighet att ange dina egna nyckelord.

4. Kort beskrivning
Den korta beskrivningen av ditt företag visas i sökresultaten i sökningen efter Partner. Förklara på mindre än 250 tecken vilka produkter/tjänster som gör ditt företag unikt. Se till att hålla denna beskrivning så enkel och tydlig som möjligt för att övertyga dina kunder vid första anblicken.

5. Beskrivning
Här kan du skriva en längre text utöver den korta beskrivningen och gå in mer i detalj på fördelarna med ditt företag. Denna beskrivning kommer att visas på din Partner-informationssida. Vänligen inkludera inte öppettider eller Cashback- och Shopping Point-värden i denna beskrivning.

6. Viktig information
Om ditt företag t.ex. endast beviljar shoppingförmåner för vissa tjänster, eller om det finns omständigheter under vilka ingen shoppingförmåner beviljas, vänligen ange detta här. Om du inte behöver ange några särskilda uppgifter för ditt företag kan du också lämna fältet tomt.

7. Platser och mina uppgifter
Här kan du lägga till adress och öppettider för ditt företags fysiska butik/lokal (om du har flera företagsadresser kan du förstås ange separata uppgifter för var och en av dem: klicka på "Lägg till ny plats" och ange de individuella uppgifterna för dina ytterligare platser här). Under "Mina uppgifter" kan du spara länkar till din webbplats och sociala medier så att dina kunder enkelt kan hitta dig även på dessa plattformar. Dessutom kan Google Maps implementeras här. Sök efter ditt företags läge på Google Maps och klicka på "Dela". Då får du en länk som du nu kan kopiera till motsvarande inmatningsfält.

8. Leveransservice
Om ditt företag erbjuder en leveransservice, låt dina Shoppers få veta det! Aktivera detta alternativ här för att göra denna information synlig på din myWorld-företagssida. Här kan du också lägga till oberoende öppettider och externa Partners för din leveransservice.

9. Reklambanner
Dra ytterligare uppmärksamhet till dig själv och ladda upp en reklambanner. Ladda upp den under rubriken "Reklambanner" så visas den på din Partner-informationssida. Var noga med att ange rätt filformat och storlek (max. 730x400 pixlar). Redan uppladdade banners kan tas bort och uppdateras när som helst - så du har möjlighet att byta ut dina banners som du vill.

10. Mina dokument
I det här avsnittet kan du dela särskilda tillkännagivanden med dina kunder. Du kan t.ex. ladda upp prislistor, evenemangskalendrar eller liknande information. Giltiga filtyper är: PDF, DOC, DOCX, JPG. Du kan också när som helst ta bort dina uppladdade dokument, t.ex. om de är inte längre är aktuella eller giltiga.

11. Källkod till logotyp-paket
Här hittar du myWorld-logotyper som du kan använda för olika marknadsföringsändamål. Dels har vi skapat en källkod åt dig som du kan implementera på din hemsida med hjälp av HTML-kod. Och dels hittar du logotypen i ett högupplöst format för utskrift på försäljningsstället liksom myWorlds officiella e-postsignatur för nedladdning för din företagskommunikation.

Kom igång nu och uppdatera in företagspresentation!
Fyll i din företagsprofil nu


För övrigt: I nedladdningsområdet i din Partner Suite hittar du gratis reklammaterial för din närvaro online och offline. På så sätt ser dina kunder redan vid första anblicken att de kan samla Cashback och Shopping Points när de handlar hos ditt företag.