Blog

30-11-2023
 

Partner App

30-11-2023

Alt til din succes i én app

Som virksomhedsejer ved du, at tid og effektivitet er altafgørende. Med myWorld PartnerApp har vi udviklet det rette værktøj til dig for at kunne administrere og drive din virksomhed endnu mere succesfuldt - alt sammen i en enkelt applikation.

Uanset om du er på farten eller på din computer

Partner App giver dig adgang til vigtige oplysninger og værktøjer når som helst og hvor som helst, uanset om det er på din computer, smartphone eller tablet. Med blot et par klik kan du få adgang til Partner Suite og Partner App via login-området på myWorld Partner-websitet. Vil du også gerne registrere salg, tilmelde kunder og se statistikker på dine mobile enheder? Så download Partner App fra App Store eller Google Play Store og hold øje med din virksomhed, mens du er på farten. Er du nysgerrig? Tag med os på en lille rundtur i Partner App!




Dashboard og hovedfunktioner

Når du åbner din Partner App, får du ikke kun et indledende overblik over dine salg på dit dashboard, men du kan også få direkte adgang til de vigtigste funktioner for at øge dine salg. Her kan du hurtigt og nemt oprette "Cashback Deals" og "Registrere kunder". Derudover kan du se dine seneste transaktioner for at få et bedre overblik over dine forretningsaktiviteter.

Oprettelse af Cashback Deals

Opret en Cashback Deal i Partner App med blot nogle få klik for at generere flere salg. Du kan få adgang til funktionen direkte fra dashboardet eller fra sidemenuen. Du kan også finde instruktioner om, hvordan du opretter din Deal her. Med Cashback Deals kan du belønne kunderne med mere Cashback og Shopping Points og tiltrække deres opmærksomhed.




Andre funktioner og fordele

Vi arbejder konstant på at forbedre og udvide Partner App og tilbyde dig endnu flere Benefits som myWorld Partner. Vores mål er at gøre dit liv som virksomhedsejer lettere, så du kan bruge mere tid og energi på at gøre dine kunder glade og drive din virksomhed med succes.

Med myWorld Partner App har du altid alle de værktøjer, du har brug for, lige ved hånden. Her er et overblik over de vigtigste funktioner:

  • Manuel og automatiseret indtægtsrapportering
  • Kunderegistrering og -håndtering
  • Forenklet kunderegistrering via QR-kode og personligt henvisningslink
  • Scan & Go-funktion inkl. automatiseret godkendelsesproces
  • Oprettelse af Cashback Deals for maksimale salg
  • Statistik og analyse

Derudover finder du et overblik over de anmeldelser, som dine kunder har skrevet i din Partner App. Du kan også  hurtigt og nemt administrere dine kundedata, identificere dine bedste kunder med et hurtigt blik, tilføje kunder eller importere kundedata som en Excel-liste. Med et enkelt klik på "Kundedatabase" kan du endda se dine kunders kommende fødselsdage.
I afsnittet Statistik finder du talrige muligheder for at analysere dine kunder, salg, dine tredjepartssalg og din Marketing Bonus. Bestem selv, hvad du vil se, og indstil perioden for dine statistiske analyser selv. På denne måde får du vigtig information for din virksomheds succes.

Download eller opdater nu

Opnå hurtigere succes! Brug den nyeste version af myWorld Partner App nu. Få gavn af alle tilgængelige funktioner og tag din virksomhed til det næste niveau. Du skal blot downloade eller opdatere appen, og det vigtigste værktøj til din forretningssucces vil være tilgængeligt for dig når som helst og hvor som helst.
Til Partner App