Σχετικά με εμάς

Για περισσότερα από 17 χρόνια, υποστηρίζουμε με επιτυχία επιχειρήσεις στην απόκτηση νέων και πιστών πελατών και μέσα από αυτό στην μακροπρόθεσμη αύξηση του κύκλου εργασιών τους. Αυτή την εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα της δημιουργίας πιστών πελατών μέσω Cashback την προσφέρουμε και στη δική σας επιχείρηση, προκειμένου να σας ενθαρρύνουμε στον δρόμο προς την επιτυχία.

Η εμπειρία μας για την επιτυχία σας

Είτε διευθύνετε μια μικρομεσαία επιχείρηση, ασχολείστε με το ηλεκτρονικό εμπόριο (ECG), διευθύνετε ήδη μια μεγάλη επιχείρηση ή θέλετε να προσφέρετε σε οπαδούς, υποστηρικτές ή συνεργάτες ειδικά προνόμια αγορών, στις εξειδικευμένες ομάδες μας θα βρείτε ειδικούς με εμπειρία να σας υποστηρίξουν. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα να γίνετε μέλος ενός Shopping Community στο οποίο οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις και οι αγοραστές επωφελούνται από τα προνόμια αγορών και έτσι αναπτύσσονται από κοινού.

Ανάπτυξη για SME

Η ενίσχυση των περιφερειακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι πολύ σημαντική για εμάς. Για τον λόγο αυτό, αναπτύξαμε Προγράμματα Αφοσίωσης Πιστών Πελατών, τα οποία ανταποκρίνονται στο μέγεθος και τις απαιτήσεις τους. Με το Cashback World Partner Program και το Cashback World Premium Partner Program, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους έχουν τη δυνατότητα ως Cashback World συμβεβλημένες επιχειρήσεις να επεκτείνουν την πελατεία τους και να αναπτυχθούν μακροπρόθεσμα.

Φροντίστε τους πελάτες σας. Εμείς φροντίζουμε για έναν καλύτερο κόσμο.

Η επιτυχία και η ευημερία των πελατών, των συνεργατών και των υπαλλήλων μας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ωστόσο, ως διεθνώς επιτυχημένη επιχείρηση, γνωρίζουμε και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό, υποστηρίζουμε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις στα προγράμματα βοήθειας τους σε όλο τον κόσμο.

Το Child & Family Foundation βοηθά μέσω διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων παιδιά, εφήβους και οικογένειες που έχουν ανάγκη, να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους και έτσι να διαμορφώσουν οι ίδιοι το μέλλον τους. Το Greenfinity Foundation αναλαμβάνει δράση με έργα προστασίας του περιβάλλοντος και του κλίματος σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας έτσι να δημιουργήσουμε ένα μέλλον με περισσότερο πράσινο για όλους μας.

Επικοινωνία

Ξεκινήστε τώρα

  • Αποκτήστε νέους και πιστούς πελάτες
  • Διευρύνετε το πελατολόγιό σας
  • Αυξήστε τις πωλήσεις και τα έσοδά σας

Γίνετε συμβεβλημένη επιχείρηση τώρα

ή

επικοινωνήστε μαζί μας