Over ons

Al 17 jaar lang ondersteunen wij bedrijven in het werven van nieuwe en vaste klanten en bieden wij een duurzame oplossing om hun omzet te verhogen. Onze uitgebreide ervaring op het gebied van klantenrelaties, zorgt ervoor dat je jouw bedrijf op weg naar succes kunt krijgen. Hierin stellen we Cashback beschikbaar voor het bedrijf.

Onze ervaring voor jouw succes

Of je nu een klein of middelgroot bedrijf runt, betrokken bent bij e-commerce, al een groot bedrijf hebt of fans, supporters en werknemers specifieke shopvoordelen wilt aanbieden; je zult altijd worden ondersteund door onze specialisten. Gebruik deze kans om deel uit te maken van een Shopping Community waarin Loyalty Partners en shoppers beiden genieten bij het winkelen en zo dichter bij elkaar komen.

Onze vele jaren van ervaring en lokale expertise voor jouw succes

Groei voor de KMO

Het versterken van plaatselijke klein- en middelgrote ondernemingen is enorm belangrijk voor ons. Om die reden hebben we een getrouwheidsprogramma ontwikkeld dat overeenkomt met de grootte en wensen van jouw bedrijf. Met de Cashback World Partner Program en de Cashback World Premium Partner Program krijgen KMO’s de kans om hun netwerk duurzaam te laten groeien.

Trek meer klanten aan door klanten loyaliteit

Zorg voor jouw klanten. Wij zorgen wel voor het milieu.

Het succes en de welvaart van onze klanten, partners en medewerkers zijn twee dingen die erg belangrijk voor ons zijn. Als internationaal bedrijf willen wij iets terugdoen voor het milieu en onze samenleving. Dit is waarom wij twee goede doelen ondersteunen in hun wereldwijde projecten.

De Child & Family Foundation helpt kinderen, tieners en families in nood door internationale educatieve projecten op te zetten. Ze bieden hen onderwijs en hiermee de kans op een betere toekomst! De Greenfinity Foundation strijdt wereldwijd voor het milieu en klimaatbescherming met projecten voor een groenere toekomst.

Steun twee goede doelen met projecten die het onderwijs en het milieu steunen.

Contact

Start nu

  • Trek nieuwe en vaste klanten aan
  • Breid jouw klantenbestand uit
  • Verhoog jouw omzet en winst

Word nu een Partner

of

Neem contact met ons op