Nabavite alate za Vaš poslovni uspjeh

Sa svojim individualnim Cashback World Partner Program jednostavnije ćete pridobiti nove kupce i dugoročnije povećati promet - i to uz niske troškove. Od nas ćete dobiti dragocjene "alate" za povećanje prometa, privlačenje novih kupaca, zadržavanje zadovoljnih kupaca i individualnu komunikaciju sa kupcima.

 

Uz to postajete Cashback World partnerska firma i time dio svjetske kupovne zajednice u kojoj više od 15 miliona članova ostvaruje Cashback i Shopping Points pri svakoj evidentiranoj kupovini kod dotičnih partnerskih firmi. Iz tog razloga članovi sa svojom Cashback Card karticom ciljano kupuju kod partnerskih firmi poput Vaše. Želite li da znate više? Onda bacite pogled na naše proizvode ili Kontaktirajte nas.

Postanite atraktivni kroz kupovne pogodnosti

Cashback World Partner Programi Vam otvaraju vrata u uzbudljiv svijet Cashback World kupovne zajednice s više od 15 miliona članova. Tamo ćete biti široko promovisani kao partnerska firma, kod koje članovi dobivaju Cashback i Shopping Points za svoje evidentirane kupovine.

Ove kupovne pogodnosti Vas čine atraktivnim i za druge kupce koji žele da postanu Cashback World članovi. Zajedno sa ostalim opcijama Cashback World Partner Programa dobit ćete brojne alate kako bi povećali Vaš promet.

Kupovne pogodnosti iskoristite i Vi sami

Pored mogućnosti za sticanje novih kupaca kao i lojalnih stalnih članova, i Vi kao partnerska firma imate pogodnosti od kupovne zajednice. Zahvaljujući specijalnim ponudama za Vaše poslovne kupovine unutar Cashback World-a, Vaša saradnja sa nama će biti još atraktivnija.

Cashback World Partner Program

Pronađite sada željeni program kako biste kao dio svjetske kupovne zajednice Cashback World svom poslovanju osigurali još veći uspjeh.

Partner Program

Partner Program

Pomoću Partner Programa omogućavate, Cashback World članovima, kupovne pogodnosti sa Cashback Card karticom. Tako postajete atraktivna shopping destinacija za kupce iz cijelog svijeta.

590* BAM
jednokratno
OdabratiViše informacija
Partner Program Premium

Premium Partner Program

Održavajte vezu sa lojalnim kupacima, na profesionalnom nivou. Ovaj program sadrži sve mogućnosti Partner Programa i dodatno Vam nudi mogućnost registracije članova i stalnih kupaca, vlastite Cashback Card kartice i vrijedne alate za upravljanje odnosima s kupcima.

2 990* BAM
OdabratiViše informacija

Opširne funkcije Cashback World Programa jačaju uspjeh vašeg poslovanja

Mnoštvo alata u jednom osmišljenom programu


Cashback World Partner Programi Vam nude brojne funkcije s kojima možete postići dugoročan rast svog poslovanja.

 

Više informacija

Savršeno rješenje i za Vašu branšu

Svaka branša ima svoje zahtjeve, ali mogućnosti naših programa ispunjavaju sve zahtjeve. Naše dugogodišnje iskustvo u svim branšama čini nas savršenim partnerom za Vas.

Električar

Električar

Električar

Vi kao električar živite od preporuka jer Vaše usluge ljudima nisu svakodnevno potrebne. Stoga je jako važno da svojim kupcima ostanete dugoročno u sjećanju. Pomoću redovnih newsletter-a sa savjetima o uštedi energije ili predstavljanjem novih električnih proizvoda kao i čestitkama za rođendan možete biti sigurni da ćete svojim kupcima ostati u dobrom sjećanju te da će Vas oni preporučiti svojim poznanicima.

Frizer

Frizer

Frizer

Kod frizerskih salona lični odnos prema klijenticama i klijentima igra veliku ulogu. Taj odnos morate stalno njegovati. Greške dovode do prelaska klijentele kod konkurencije. Stoga bi vam, kao frizerskom salonu, upravljanje odnosima s klijentima/kupcima trebalo biti na prvom mjestu. Posebne ponude za stalne kupce, Deals ponude za pridobivanje novih kupaca, čestitke za rođendan kao i vlastite kartice za kupce savršeni su alati za jačanje Vašeg odnosa s kupcima.

Pekara

Pekara

Pekara

Kupovine istih kupaca više puta sedmično nije ništa neobično za pekare. Supermarketi i male prodavnice u blizini često predstavljaju jaku konkurenciju koja Vam može oteti i najlojalnije kupce. Karticom za kupce, koja pored pogodnosti u Vašoj pekari nudi i dodatne pogodnosti - naime Cashback u svim drugim radnjama Cashback World-a - jača se povjerenje i veza između kupca i prodavača. S anketama o zadovoljstvu kupaca i analizom kupovina, lakše je ciljano ispuniti želje Vaših kupaca i kreirati odgovarajuće sezonske ponude.

Cvjećara

Cvjećara

Cvjećara

Biljke, cvijeće i baštenski pribor ne kupujemo svakodnevno, ali ipak ih ubrajamo u one ljepše stvari u životu. Cvjećare žele obradovati svoje kupce šarenilom boja - posebne ponude kao i Cashback u cvjećari kao i u drugim Cashback World radnjama je za stalne kupce dodatna motivacija da kod Vas češće kupuju. Također redovni podsjetnici u obliku newsletter-a motiviraju Vaše kupce da češće obraduju sebe ili druge lijepim buketom cvijeća. I to je zarazno - kao i posebne Deals ponude za stalne kupce.

Restoran

Restoran

Restoran

Hrana i piće služe primarno za zadovoljavanje osnovnih ljudskih potreba. Kulinarski užitak van vlastite kuće je luksuz koji sebi mnogi mogu samo rijetko priuštiti. Ali to ne mora biti tako - s sedmičnim ponudama, koje ste pripremili za dane s manje prometa kao i s posebnim Deals ponudama za slavljenike na dan njihovog rođendana, možete jednostavno animirati nove i stalne kupce da posjete Vaš restoran. S promišljenim programom lojalnosti možete kompenzovati dane sa slabijim prometom.

Butik

Butik

Butik

Prodavnica odjeće ima mnogo, konkurencija je velika. Stoga je za butik, jako važno da se ističe kako bi opstao pored brojnih online shops (radnji). S vlastitom karticom lojalnosti koja nudi kupovne pogodnosti, sezonskim ponudama ili s većim Cashback-om kod promjene kolekcija lako se možete istaknuti iz mase. A šta ako Vaši kupci ponekad odu u kupovinu negdje drugo unutar Cashback World-a? Za Vas to nije nikakav minus jer Vi profitirate od svake kupovine članova koje ste Vi registrovali!

Fitness centar

Fitness centar

Fitness centar

Na početku godine lako je pridobiti nove članove jer svi se drže svojih novogodišnjih odluka. Teško ih je zadržati. S promišljenim programom lojalnosti imate brojne mogućnosti za dodatnu motivaciju stalnih kupaca. Redoviti newsletter-i s fitnes i prehrambenim savjetima, ponude za dodatke prehrani, savjeti trenera uz dodatan Cashback kod sklapanja godišnje članarine su samo od nekih opcija kako biste zadržali članove u svom fitnes centru.

Automehaničarska radionica

Automehaničarska radionica

Automehaničarska radionica

Rijetko se tko raduje odlasku automehaničaru. To uglavnom znači da se nešto mora popraviti na automobilu i to naravno košta. Kupcima će posjet Vašoj radionici odmah biti ugodniji ako im ponudite dodatnu vrijednost kroz svoju karticu lojalnosti s kojom ne ostvaruju samo kod Vas kupovne pogodnosti, veći i kod brojnih drugih partnerskih firmi Cashback World-a. Podsjetite svoje kupce na sljedeći servis putem newsletter-a ili ih potaknite na kupovinu opreme s Deals ponudama. Ako želite svojim kupcima pokazati da cijenite njihovo mišljenje, pošaljite im upitnik o zadovoljstvu i reagujte na najčešće iskazane želje svojih kupaca. Vi dodatno profitirate od svake kupovine koje, članovi koje ste Vi registrovali, obave unutar Cashback World-a. Tako da i Vi imate nešto od toga kada automobili Vaših kupaca ne moraju u Vašu radionicu i kupci s njima mogu u kupovinu (shopping).

Hiljade partnerskih firmi širom svijeta pouzdaju se u Cashback World Partner Program

Firme širom svijeta cijene prednosti koje im nudi saradnja s Cashback World-om. Pozitivna mišljenja naših kupaca samo pokazuju da naša ponuda donosi željeni uspjeh.

 

Patrick i Willi Köck

Auto servis za tehnički pregled i zamjenske dijelove

Mi sarađujemo od 2007. godine sa Cashback World-om i nikad se nismo pokajali zbog te odluke. Kroz tu saradnju dobili smo mnogobrojne B2B partnere širom Austrije i naš krug kupaca se je enormno proširio.
Nastaviti čitati
 

Matthias Gassner

Hotel i Gastronomija

Godinama uspješno radim sa Cashback World-om. Inovativne tehnologije Cashback World prodaje i stručnost zaposlenih, podržavaju me u svakodnevnom radu.
Nastaviti čitati
 

Peter Affenzeller

Whisky Destilerija

Naši kupci imaju visoka očekivanja od našeg Whisky-ja. Činjenica da možemo ispuniti ove zahtjeve i istovremeno ponuditi pogodnosti za kupovinu, stvara jaku lojalnost kupaca. Ponosni smo, što smo partner Cashback World-a.
Nastaviti čitati

Kontakt

Počnite sada

  • Pridobijte nove i stalne kupce
  • Proširite Vašu bazu kupaca
  • Povećajte svoj promet i dobit

Postanite sada partner

ili

nas kontaktirajte
*Cijene bez PDV-a