myWorld Partnership

Mënyrë e lehtë për të përfituar më shumë konsumator dhe më shumë qarkullim!

Partnership mobile image
Android myWorld App
myWorld Plug-in
  • Lidhuni me miliona myWorld klientë dhe paguani një përqindje të vogël vetëm nëse ata shpenzojnë tek biznesi juaj

  • Regjistroni konsumatorë dhe fitoni komision nga blerjet e tyre

  • Krijoni Cashback Deals për të rritur qarkullimin tuaj

Dhe pjesa më e mirë: E gjithë kjo pa asnjë përpjekje shtesë nga ana juaj, klientët thjesht skanojnë faturat e tyre dhe marrin përfitimet.

Partnership mobile image

myWorld Customer Benefits

Në gjithë botën - kthim parash për çdo blerje!

 Scan & Go

Konsumatorët skanojnë faturat me myWorld App

  • Cashback dhe Shopping points për çdo blerje

  • Përdorni Shopping Points për Cashback Deals

Mijëra biznese në gjithë botën e kanë besimin tek myWorld

Bizneset e të gjitha madhësive nga e gjithë bota i njohin dhe vlerësojnë avantazhet e bashkëpunimit me myWorld. Suksesi i klientëve tanë konfirmon se myWorld Partnership mund të ndihmojë biznesin tuaj të rritet.

 

Flamur Smajli

Shpija e Vjeter Restaurant

Me myWorld, ne kemi parë potencialin e rritjes dhe kemi rënë dakord të punojmë së bashku me kënaqësi. Që nga janari i vitit 2023, si partner në rrjetin MyWorld, ne kemi regjistruar një numër prej 70 deri në 100 konsumatorë të rinj në muaj. Besoj se zhvillimi ynë do të jetë një histori suksesi për myWorld në Kosovë!
 

Nuredin Bajrami

Living Caffe

Duhet ta pranoj se jemi të lumtur me vendimin për të qenë pjesë e rrjetit myWorld. Siç kemi parashikuar, Living Caffe që nga Dhjetori i vitit 2022 pas pranimit të platformës myWorld ka regjistruar një rritje mesatare prej 100 deri në 150 konsumatorë të rinj në muaj. Një nga arsyet pse ne si biznes vendosim të bëhemi pjesë e myWorld është besimi dhe platforma që sjell kjo kompani.
 

Veton Zeqiraj

Riga Pharm

Disa nga arsyet pse ne si kompani vendosëm të jemi pjesë e myWorld janë, besimi që myWorld krijon për partnerët dhe konsumatorin, raportimin e transaksioneve në baza ditore, javore, mujore. Marketingu në një platformë ndërkombëtare për të cilën ne si kompani në Kosovë e kemi më se të nevojshme. Besoj se suksesi do të jetë dy palësh sepse së bashku jemi më të fortë.
 

Patrick dhe Willi Köck

Shërbimi dhe Tregtia e Automjeteve

Ne jemi duke punuar me myWorld që nga viti 2007 dhe kurrë nuk jemi penduar për vendimin. Ne kemi marrë partnerë B2B nga e gjithë Austria falë tyre dhe ne kemi zgjeruar ndjeshëm rrjetin tonë të klientëve.
 

Matthias Gassner

Hotel & Gastronomy

"Unë kam punuar me sukses me myWorld për vite me radhë. Teknologjitë inovative që prezanton myWorld Partner dhe ekspertiza e specializuar e ofruar nga punonjësit e tyre më mbështesin në punën time të përditshme.
 

Peter Affenzeller

Distileri uiski (Whisky Distillery)

Klientët tanë kanë standarde të larta dhe presin shumë nga uiski ynë. Vetë fakti që ne jemi në gjendje t'u përgjigjemi dëshirave të klientëve tanë dhe, në të njëjtën kohë, t'u ofrojmë atyre përfitime nga blerjet, krijon një lojalitet të pakrahasueshëm të klientit. Ne jemi krenar që jemi partner i myWorld.