За нас

Повеќе од 17 години ги поддржуваме бизнисите во нивната потрага по нови, лојални потрошувачи и им помагаме долгорочно да го зголемат профитот. Нашето длабинско искуство во областа на лојалност на потрошувачи ѝ го ставаме на располагање на Вашата компанија преку cashback, и на тој начин се осигуруваме дека сте на патот до успехот.

Нашето искуство за Ваш успех

Без разлика дали управувате со мало или средно претпријатие, дали работите со е-трговија, дали веќе сте сопственик на голем бизнис или сакате на Вашите фанови, поддржувачи или вработени да им понудите специфични Поволности додека купуваат, специјалистите во нашите искусни тимови ќе се погрижат за Вас најдобро што можат. Зграпчете ја шансата да станете дел од Benefit Program во која и Партнерите и Купувачите имааат полза од Benefits од купувањето и на тој начин се зближуваат.

Можете да имате придобивки од тоа да бидете дел од myWorld Shopping Заедницата.

Еден партнер, повеќе области

myWorld Partner нуди свет на купување којшто и на бизнисите и на купувачите им обезбедува предности односно Benefits заедно со сите модерни удобности на секој шопинг.

Раст за МСП

Многу ни е важно да ги зајакнеме малите и средни претпријатија. Токму поради оваа причина, развивме програма за лојалност на потрошувачи специјално за Вас, која соодветствува на Вашата големина и на Вашите барања. Со myWorld Partner Program и myWorld Premium Partner Program, сите МСПа со различна големина имаат можност да ја прошират својата прежа како myWorld Partners и да имаат одржлив раст.

Предности во E-Commerce

Да се пронајде добра идеја или маркет ниша за Онлајн Продавница не е исто како и да тоа да се има широк опфат на клиенти. myWorld Partner го нуди совршеното решение за е-трговија. Со користење на едноставна поврзаност преку мрежа на соработници, онлајн Партнерите добиваат директен пристап до 15 милиони потенцијални потрошувачи и може да ја користат оваа мрежа за активно да се постават на пазарот. Информативните извештаи и специјалните кампањи даваат дополнителна поддршка на растот на нашите Партнери.

Големи претпријатија, големи решенија

Големите компании исто така секогаш се во потрага по нови канали за дистрибуција и нови мрежи на потрошувачи. Нашите експерти во секторот за големи претпријатија креираат соодветнби решенија за да им обезбедат можности и на добропознатите брендови. Веже неколку години соработуваме со огромни партнери, па затоа можеме да одговориме на барањата со индивидуални решенија. Со ова ние сме деловниот партнер кој ги испорачува посакуваните резултати.

Предности за фановите, поддржувачите и вработените

Оние организации кои имаат многу членови и големи бизнис потфати, цветаат доколку имаат вистинска внатрешна кохезија. Со White Label Solutions од myWorld Partner, ја зајакнуваме таа кохезија Бидејќи фановите, поддржувачите и вработените имаат предности при купувањето, а во исто време и ја поддржуваат својата организација, се создава вин-вин состојба во која сите страни се добитници. Бројни успешни партнерства во неколку различни држави се доказ дека ова позитивно колективно искуство го јакне духот на заедништвото експоненцијално.

Вие грижете се за Вашите потрошувачи. Ние ќе се грижиме за животната околина.

Успехот и просперитетот на нашите клиенти, пПери и вработени се две работи што ни се при срце. Како компанија којашто ужива во меѓународен успех, свесни сме дека имаме должност кон нашата животна околина и кон општеството. Ова е причината зошто поддржуваме две добротворни фондации во нивните глобални проекти за помош.

Child & Family Foundation им помага на маргинализираните деца, младинци и семејства преку меѓународни образовни проекти и им помага да се стекнат со образование и самите да си ја креираат иднината. Greenfinity Foundation се ангажира за заштита на животната околина и климата и придонесува кон позелена иднина за сите нас.

Ние ги поддржуваме децата, младите и семејствата кои имаат потреба, како и заштитата на животната средина и климата.

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стани Партнер сега

или

Стапи во контакт