myWorld Partnership

Лесниот начин како да дојдете до повеќе потрошувачи и промет!

Partnership mobile image
Android myWorld App
myWorld Plug-in
  • Добијте пристап до милиони myWorld Потрошувачи и платетете само мал процент доколку пазаруваат

  • Регистрирајте потрошувачи и добивајте провизија од нивните купувања

  • Направете Cashback Deals да го подобрите вашиот промет

И најдобриот дел за вас: Нема дополнителен напор за вас, потрошувачите едноствано ќе ја скенираат сметката и ќе ги добијат своите Benefits.

Partnership mobile image

myWorld Потрошувачки Benefits

Низ целиот свет - пари назад со секое купување!

 Scan & Go

Потрошувачите скенираат сметки преку myWorld App

  • Cashback и Shopping Points за секоја трансакција

  • Користете Shopping Points за Cashback Deals

Илјадници бизниси низ светот ја дадоа својата доверба на myWorld

Компании од секаква големина низ светот ги знаат и ценат предностите од соработката со myWorld. Успехот на нашите потрошувачи потврдува дека нашата myWorld Partnership може да помогне во растот на вашиот бизнис.

 

Диме Тилев

Автосервис и продажба на авто делови

Ние имаме соработка со myWorld веќе неколку години, почнувајќи од 2015 година. Тоа беше една од најдобрите одлуки кои сме ги донеле во нашиот бизнис.
 

Matthias Gassner

Хотели и Угостителство

Успешно работам со myWorld веќе неколку години. Иновативните технологии што ги воведува myWorld Partner и специјалистичката експертиза обезбедена од нивните вработени, ме поддржуваат во мојата секојдневна работа.
 

Светислав Стефановиќ

Аудио и видео продукција

Во минатото нашиот бизнис се соочуваше со застој во привлекувањето на нови клиенти. Нашата цел беше да ја прошириме мрежата на клиенти, со што и да го зголемиме обемот на работа и да го прошириме нашиот бизнис.