Om oss

Sedan över 17 år tillbaka stödjer vi företag i deras arbete med att attrahera nya och behålla befintliga kunder, för att hjälpa dem att kunna växa på ett hållbart sätt. Genom att ge dig tillgång till vår mångåriga erfarenhet inom området kundlojalitet med Cashback , så kan du lyfta ditt företag till framgång.

Vår erfarenhet för din framgång

Oavsett om du driver ett litet eller ett större företag, ägnar dig åt e-handel eller vill belöna fans, supportrar eller anställda med specifika shoppingförmåner, kommer du alltid att stöttas efter bästa förmåga av de specialister som utgör vårt erfarna team. Ta chansen att bli en del av ett Benefit Program där både Partners och shoppers gynnas och knyts närmare varandra av de generösa shoppingförmånerna.

En partner, många branscher

myWorld Partner erbjuder en shoppingvärld som ger såväl företag som kunder tillgång till förmåner och shoppingmetoder.

Tillväxt för små och medelstora företag

Att stärka regionala små och medelstora företag ligger oss varmt om hjärtat. Därför har vi utvecklat ett särskilt Kundlojalitetsprogram för dig, som är anpassat efter din storlek och dina krav. Cashback World Partner Program och Cashback World Premium Program ger små och medelstora företag oavsett storlek möjlighet att expandera sina nätverk som Lojalitetsföretag och därmed växa uthålligt.

Fördelar med E-Commerce

Att komma på en bra idé eller hitta en marknadsnisch för en online-shop betyder inte automatiskt stor räckvidd. myWorld Partner erbjuder den perfekta E-Commerce-lösningen för detta. Med hjälp av en enkel anslutning till affiliate-nätverk får Online-Partners tillgång till 15 miljoner potentiella kunder och kan använda det här nätverket för att marknadsföra sig själva. Informativa rapporterar och specialkampanjer ger ytterligare stöd till våra partners tillväxt.

Stora företag, stora lösningar

Stora företag är också ständigt på jakt efter nya distributionskanaler och kundgrupper. Våra experter inom enterprise-sektorn skapar passande lösningar för att förse välkända varumärken med nya möjligheter. Vi arbetar sedan många år tillsammans med stora partners och kan därför svara på kraven med skräddarsydda lösningar. Det gör oss till en affärspartner som levererar de önskade resultaten.

Fördelar för fans, supportrar och kollegor

Medlemsorganisationer och stora koncerner drivs framåt av en inre sammanhållning. Med White Label-lösningar från myWorld Partner stärker vi den här sammanhållningen. När fans, supportrar och anställda gynnas när de handlar och samtidigt stödjer sin organisation, uppstår en win-win-situation som gynnar bägge parter. Otaliga framgångsrika samarbeten i en rad olika länder visar att positiva erfarenheter stärker gemenskapen och samhörighetskänslan.

Ta hand om dina kunder. Vi tar hand om miljön.

Kundernas-, partners- och anställdas framgång och välbefinnnade ligger oss varmt om hjärtat. Som internationellt framgångsrikt företag är vi också mycket väl medvetna om våra skyldigheter gentemot miljön och samhället i stort. Det är därför som vi stödjer två globala välgörenhetsorganisationer och deras biståndsprojekt.

Child & Family Foundations våra utbildningsprojekt hjälper utsatta barn, ungdomar och familjer att skaffa sig en bättre utbildning och därmed också en möjlöighet till att kunna påverka sin egen framtid. Greenfinity Foundation ägnar sig åt miljö- och klimatskyddsprojekt över hela världen och bidrar därmed till att skapa en grönare framtid åt alla.

Kontakt

Start now

  • Acquire new and loyal customers
  • Expand your clientele
  • Increase your sales and profits

Bli partner redan idag

or

Contact us