Σχετικά με εμάς

Για περισσότερα από 17 χρόνια, υποστηρίζουμε με επιτυχία επιχειρήσεις στην απόκτηση νέων και πιστών πελατών, αυξάνοντας έτσι με βιώσιμο τρόπο τον κύκλο εργασιών τους. Αυτή την εκτεταμένη εμπειρία στην δημιουργία πιστών πελατών μέσω Cashback την προσφέρουμε και στη δική σας επιχείρηση, προκειμένου να σας υποστηρίξουμε στον δρόμο προς την επιτυχία.

Η εμπειρία μας για την επιτυχία σας

Είτε διευθύνετε μια μικρομεσαία είτε μια μεγάλη επιχείρηση, ασχολείστε με το E-Commerce ή θέλετε να προσφέρετε σε φιλάθλους, υποστηρικτές και συνεργάτες ειδικά προνόμια αγορών, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας παρέχει με την εμπειρία του όλη την απαραίτητη υποστήριξη. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα να γίνετε μέρος ενός Benefit Program στο οποίο οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις και οι πελάτες επωφελούνται από τα προνόμια αγορών και αναπτύσσουν σχέσεις μεταξύ τους.

Ένας συνεργάτης, πολλοί τομείς

Το myWorld Partner προσφέρει έναν κόσμο αγορών που παρέχει προνόμια αγορών στις επιχειρήσεις και τους πελάτες - και όλο αυτό για όλους τους σύγχρονους τρόπους αγορών.

Ανάπτυξη για SME

Η ενίσχυση των τοπικών και περιφερειακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι πολύ σημαντική για εμάς. Για τον λόγο αυτό, αναπτύξαμε Προγράμματα Αφοσίωσης Πιστών Πελατών, τα οποία ανταποκρίνονται στο μέγεθος και τις απαιτήσεις τους. Με το myWorld Partner Program και το myWorld Premium Partner Program, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους έχουν τη δυνατότητα ως myWorld συμβεβλημένες επιχειρήσεις να διευρύνουν την πελατεία τους και να αναπτυχθούν μακροπρόθεσμα.

Προνόμια στο E-Commerce

Μια καλή ιδέα ή η σωστή θέση στην αγορά για ένα Online Shop δεν σημαίνει ταυτόχρονα και μεγάλη εμβέλεια. Το myWorld Partner προσφέρει την κατάλληλη λύση για E-Commerce. Με τη σύνδεση μέσω affiliate network (δίκτυο συνεργατών), οι online συμβεβλημένες επιχειρήσεις έχουν άμεση πρόσβαση σε 15 εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες, στους οποίους και διαφημίζονται συνεχώς. Χρήσιμες αναφορές και ειδικές καμπάνιες παρέχουν επιπλέον υποστήριξη για την ανάπτυξη των συνεργατών μας.

Μεγάλες επιχειρήσεις, μεγάλες λύσεις

Ακόμη και οι μεγάλες επιχειρήσεις αναζητούν συνεχώς νέους διαύλους πωλήσεων και ομάδες πελατών. Οι ειδικοί μας στον τομέα των επιχειρήσεων βρίσκουν τις σωστές λύσεις, ώστε να προσφέρουν σε γνωστές μάρκες αυτές τις δυνατότητες. Συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με μεγάλες επιχειρήσεις και έτσι μπορούμε να ανταποκριθούμε μεμονωμένα σε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Αυτό μας καθιστά επιχειρηματικό συνεργάτη που φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Προνόμια για τους οπαδούς, Υποστηρικτές και συνεργάτες

Σύλλογοι και οργανισμοί με μεγάλο αριθμό μελών και μεγάλες εταιρείες ευδοκιμούν από μεγάλη εσωτερική συνοχή. Με τις White Label λύσεις του myWorld Partner ενισχύουμε αυτή τη συνοχή. Οι φίλαθλοι, οι υποστηρικτές και οι συνεργάτες επωφελούνται από τις αγορές τους και ταυτόχρονα υποστηρίζουν τον σύλλογό τους και έτσι δημιουργείται μια Win-Win κατάσταση και για τις δύο πλευρές. Πολλές επιτυχημένες συνεργασίες σε πολλές χώρες δείχνουν ότι αυτή η κοινή θετική εμπειρία ενισχύει το συλλογικό πνεύμα σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό.

Φροντίστε τους πελάτες σας. Εμείς φροντίζουμε για έναν καλύτερο κόσμο.

Η επιτυχία και η ευημερία των πελατών, των συνεργατών και των υπαλλήλων μας είναι σημαντική για εμάς. Ωστόσο, ως επιτυχημένη διεθνής επιχείρηση, επωμιζόμαστε και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό, υποστηρίζουμε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις στο έργο τους σε όλο τον κόσμο.

Το Child & Family Foundation βοηθά μέσω διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων παιδιά, εφήβους και οικογένειες που έχουν ανάγκη, να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους και έτσι να διαμορφώσουν οι ίδιοι το μέλλον τους. Το Greenfinity Foundation αναλαμβάνει δράση με έργα προστασίας του περιβάλλοντος και του κλίματος σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας έτσι να δημιουργήσουμε ένα μέλλον με περισσότερο πράσινο για όλους μας.

Επικοινωνία

Ξεκινήστε τώρα

  • Αποκτήστε νέους και πιστούς πελάτες
  • Διευρύνετε το πελατολόγιό σας
  • Αυξήστε τις πωλήσεις και τα έσοδά σας

Γίνετε συμβεβλημένη επιχείρηση τώρα

ή

επικοινωνήστε μαζί μας