Over ons

Al 17 jaar lang ondersteunen wij bedrijven in het werven van nieuwe en vaste klanten en bieden wij een duurzame oplossing om hun omzet te verhogen. Onze uitgebreide ervaring op het gebied van klantenrelaties zorgt ervoor dat je jouw bedrijf op weg naar succes kunt helpen. Hierin stellen we Cashback beschikbaar voor jouw bedrijf.

Onze ervaring voor jouw succes

Of je nu een klein of middelgroot bedrijf runt, betrokken bent bij e-commerce, al een groot bedrijf hebt of fans, supporters en werknemers specifieke Benefits wilt aanbieden bij het shoppen; de specialisten uit onze ervaren teams begeleiden je zo goed mogelijk. Gebruik deze kans om deel uit te maken van een Benefit Program waarin Partners en shoppers beiden profiteren van Benefits bij het shoppen en zo dichter bij elkaar komen.

Je kunt ook profiteren door deel uit te maken van de myWorld Shopping Community.

Eén Partner, vele branches

myWorld Partner biedt een shopwereld waarin bedrijven en shoppers van Benefits profiteren. Alle moderne winkelgemakken zijn hierin meegenomen.

Groei voor de KMO

Het versterken van plaatselijke kleine en middelgrote bedrijven is enorm belangrijk voor ons. Om die reden hebben we een loyaliteitsprogramma ontwikkeld dat is afgestemd op de grootte en wensen van jouw bedrijf. Met het myWorld Partner Program en het myWorld Premium Partner Program krijgen kleine en middelgrote bedrijven van elke omvang de kans om als myWorld Partners hun netwerk duurzaam uit te breiden.

Voordelen van e-commerce

Het vinden van een goed idee of de juiste markt voor een online shop is niet hetzelfde als het kunnen bereiken van jouw klanten. myWorld Partner biedt hiervoor de perfecte e-commerce-oplossing. Met een eenvoudige koppeling via een affiliate netwerk krijgen online Partners rechtstreeks toegang tot een pool van 15 miljoen potentiële klanten en gebruiken ze dit netwerk om zichzelf actief te promoten. Informatieve rapporten en speciale campagnes leveren extra ondersteuning aan de groei van onze Partners.

Grote bedrijven grote oplossingen

Vaak zijn grotere bedrijven constant op zoek naar nieuwe distributiekanalen en klantgroepen. Onze experts in de bedrijfssector creëren passende oplossingen om bekende merken kansen te bieden. We werken nu al jaren samen met grote Partners en zijn zo in staat om op hun wensen in te spelen met oplossingen op maat. Dit maakt ons een zakenpartner die de gewenste resultaten levert.

Voordelen voor fans, supporters en collega's

Organisaties met een groot aantal leden en grote zakelijke concerns profiteren sterk van interne samenhang. Met de White Label Solutions van myWorld Partner versterken we deze interne samenhang. Als fans, supporters en medewerkers profiteren van Benefits bij het shoppen en tegelijkertijd hun organisatie steunen, is er een win-win situatie voor beide partijen. Onze succesvolle partnerships in diverse landen tonen aan dat deze collectieve positieve ervaring de saamhorigheid aanzienlijk versterkt.

Zorg voor jouw klanten. Wij zorgen voor het milieu.

Het succes en de welvaart van onze klanten, Partners en medewerkers zijn erg belangrijk voor ons. Als internationaal bedrijf zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu en onze samenleving en willen we graag iets terugdoen. Daarom steunen wij twee goede doelen in hun wereldwijde projecten.

De Child & Family Foundation helpt kinderen, tieners en families in nood door internationale educatieve projecten op te zetten. Ze bieden hen onderwijs en hiermee de kans op een betere toekomst! De Greenfinity Foundation strijdt wereldwijd voor het milieu en klimaatbescherming met projecten voor een groenere toekomst.

Wij steunen kinderen, tieners en families in nood evenals milieu en klimaat bescherming.

Contact

Start nu

  • Trek nieuwe en vaste klanten aan
  • Breid jouw klantenbestand uit
  • Verhoog jouw omzet en winst

Word nu een Partner

of

Neem contact met ons op