myWorld Partnership

Mënyrë e lehtë për të përfituar më shumë konsumator dhe më shumë qarkullim!

Partnership mobile image
Android myWorld App
myWorld Plug-in
  • Lidhuni me miliona myWorld klientë dhe paguani një përqindje të vogël vetëm nëse ata shpenzojnë tek biznesi juaj

  • Regjistroni konsumatorë dhe fitoni komision nga blerjet e tyre

  • Krijoni Cashback Deals për të rritur qarkullimin tuaj

Dhe pjesa më e mirë: E gjithë kjo pa asnjë përpjekje shtesë nga ana juaj, klientët thjesht skanojnë faturat e tyre dhe marrin përfitimet.

Partnership mobile image

myWorld Customer Benefits

Në gjithë botën - kthim parash për çdo blerje!

 Scan & Go

Konsumatorët skanojnë faturat me myWorld App

  • Cashback dhe Shopping points për çdo blerje

  • Përdorni Shopping Points për Cashback Deals

Mijëra biznese në gjithë botën e kanë besimin tek myWorld

Bizneset e të gjitha madhësive nga e gjithë bota i njohin dhe vlerësojnë avantazhet e bashkëpunimit me myWorld. Suksesi i klientëve tanë konfirmon se myWorld Partnership mund të ndihmojë biznesin tuaj të rritet.

 

Patrick dhe Willi Köck

Shërbimi dhe Tregtia e Automjeteve

Ne jemi duke punuar me myWorld që nga viti 2007 dhe kurrë nuk jemi penduar për vendimin. Ne kemi marrë partnerë B2B nga e gjithë Austria falë tyre dhe ne kemi zgjeruar ndjeshëm rrjetin tonë të klientëve.
 

Matthias Gassner

Hotel & Gastronomy

"Unë kam punuar me sukses me myWorld për vite me radhë. Teknologjitë inovative që prezanton myWorld Partner dhe ekspertiza e specializuar e ofruar nga punonjësit e tyre më mbështesin në punën time të përditshme.
 

Peter Affenzeller

Distileri uiski (Whisky Distillery)

Klientët tanë kanë standarde të larta dhe presin shumë nga uiski ynë. Vetë fakti që ne jemi në gjendje t'u përgjigjemi dëshirave të klientëve tanë dhe, në të njëjtën kohë, t'u ofrojmë atyre përfitime nga blerjet, krijon një lojalitet të pakrahasueshëm të klientit. Ne jemi krenar që jemi partner i myWorld.