Siguroni një normë më të lartë qarkullimi dhe të ardhura më të mëdha

Pavarësisht nëse jemi dakorduar për blerjen e një numri të madh të kuponëve dixhitalë (eVouchers) apo ju, si një Kompani Partnere e Cashback World, dëshironi të shfrytëzoni një grup prej miliona klientësh të mundshëm duke u bërë një pikë e pranimit për Cashback Card ose dëshironi të tregtoni zgjidhje për produktet B2B në shkallë të gjerë, e gjithë kjo është e mundur tek ne. Duke vepruar kështu, ju do të siguroni një normë më të lartë qarkullimi, më shumë klientë dhe të ardhura më të mëdha.

Ein Programm - Viele starke Funktionen

Cashback World Përfitimet për Ndërmarjet

Повеќе купувачи преку придобивки од купување

Përfitimet nga blerjet si një magnet për klientët

Si një biznes i themeluar mirë, ju tashmë jeni një pikë kontakti tërheqëse për klientët tuaj, por bëheni edhe më tërheqës kur u jepni klientëve tuaj Cashback dhe Shopping Points për çdo blerje që ata bëjnë. Më shumë se 13 milion Blerës në Cashback World planifikojnë blerjet e tyre rreth këtyre përfitimeve dhe kështu shijojnë blerjet tek ju.

Едноставно и софистицирано дополнително техничко решение

Hyrja pa ndryshim të sistemit

Nuk është e nevojshme që biznesi juaj të bëjë ndryshime në sistemet ekzistuese që ju përdorni në mënyrë që të bëheni pjesë e Bashkësisë së Blerësve të Cashback World. Ju mund të pranoni eVouchers-ët ashtu si edhe kuponët normalë dhe ne ju ofrojmë një zgjidhje teknike të pakomplikuar dhe të sofistikuar për shitjet me Cashback Card.

Зголемена видливост кај милиони клиенти

Zgjeroni numrin e klientëve tuaj

Një listim në Cashback World dhe në faqet e internetit të partnerëve tanë, si dhe në Cashback App, do t'i bëjë klientët potencial më të vetëdijshëm për ju dhe kompaninë tuaj. Falë Shopping Point Deals, ju do të tërheqni edhe më shumë vëmendje dhe kompania juaj do të reklamohet në komunikimet për shtyp dhe në kanalet tona të mediave sociale.

Produktet tona

Si partner i Cashback World Enterprise, produkte të shumta janë në dispozicion për ju që do t'i sigurojnë kompanisë tuaj më shumë klientë, një normë më të lartë qarkullimi dhe më shumë fitime.

Лојалност на клиентот како момент на прифаќање на Cashback Картичка
Cashback Card

Lidhu me klientët si pikë e pranimit për Cashback Cards

eVoucher - дигитален ваучер
eVoucher

Kuponat tuaj dixhitalë si përfitime për Blerësit tanë

www.cashbackworld.com
Cashback World Website

15 milion Blerës

Купувајте секогаш, секаде со Cashback App
Cashback App

Blerje (Shopping), kurdo, kudo

Споделете ги вашите понуди со милиони купувачи со нашиот билтен
Cashback World Komunikimet për shtyp

Ne do ti nxjerrim në pah ofertat tuaja

Повеќе видливост преку Cashback World каналите на социјалните медиуми
Mediat Sociale

Do ti bëjmë marketing markës suaj te fansat tanë

Вашите прашања-наша грижа!
Shërbimi dhe Mbështetja ndaj Klientit

Ne jemi këtu për ju

Специјални Б2Б понуди за нови бизнис клиенти
B2B Shërbimi

Fitoni klientë biznesi në rrjetin tonë B2B

Cashback World

Për më shumë se 16 vjet tani, ne kemi mbështetur bizneset në kërkimet e tyre për klientë të rinj, lojal dhe kemi ndihmuar ata të rrisin xhiron e tyre në planin afatgjatë. Ne gjithashtu do ta bëjmë të disponueshme për kompaninë tuaj përvojën tonë gjithëpërfshirëse në sektorin e Lojalitetit të klientit, duke siguruar që ju të mund ta çoni biznesin tuaj në rrugën e suksesit.

Më shumë informacion

Kontakt

Filloni tani

  • Fitoni klientë të rinj dhe besnikë
  • Zgjeroni klientelën tuaj
  • Rritni shitjet dhe fitimet tuaja

Na kontaktoni