Bëhuni pjesë e një Shopping Community botëror

Si Kompani Partnere e Cashback World, firma juaj online menjëherë bëhet një destinacion tërheqës për më shumë se 15 milion blerës në 54 shtete. Për ju, kjo do të thotë një shtrirje më e gjerë, më shumë klientë dhe të ardhura të rritura. Kryeni tregti elektronike me ne në një nivel ndërkombëtar.

Përfitimet e Cashback World E-Commerce

Направете ја вашата онлајн продавница уште попривлечна со придобивките од шопинг

Atraktive falë përfitimeve nga blerja

Asortimenti i përsosur e bën një firmë online tërheqëse. Duke ju ofriuar klientëve të saj Cashback dhe Shopping Points me çdo blerje e bën atë edhe më tërheqës. Më shumë se 15 milion Blerës Botërore të Cashback vlerësojnë këto përfitime dhe kjo e bën dyqanin tuaj edhe më tërheqës për ta.

Поставување без технички пречки

Filloni pa ndonjë pengesë teknike

Është vërtet e thjeshtë ta bëni online firmën tuaj një pjesë të Cashback World Shopping Community. Rrjeti ynë i brendshëm i bashkëpunëtorëve do të lidhë shpejt dhe thjesht online firmën tuaj, pa ndonjë pengesë teknike, në mënyrë që të jetë në dispozicion për blerësit për një kohë fare të shkurtë.

Маркетинг мерки за зголемување на свеста за вашите понуди

Më shumë vëmendje për ofertat tuaja

Duke u renditur në ueb faqen e Cashback World dhe ato të partnerëve tonë, si dhe në Cashback app, shikushmëria e kompanisë suaj do të përmirësohet jashtëzakonisht shumë. Me Shopping Point Deals, ju do të kapni edhe më shumë vëmendje dhe do të reklamoheni në mënyrë aktive në Buletinin dhe në mediat sociale tona.

Produktet tona

Si një Cashback World E-Commerce Partner, ju do të jeni në gjendje të përfitoni nga produktet e shumta, të cilat do t'ju sjellin më shumë klientë, do të zgjerojnë shtrirjen tuaj dhe do të rrisin të ardhurat tuaja.

Купувајте секогаш, секаде со Cashback App
Cashback App

Blerje, kurdo, kudo

Cashback World Website

15 milion blerës

Презентација на Вашата понуда во Cashback World билтенот
Cashback World Buletini

Ne do të nxjerrim në pah ofertat tuaja

Промоција на вашата марка до сите фанови на социјалните мрежи на Cashback World
Mediat Sociale

Marketing- promovim i brendit tuaj te fansat tanë

Cashback Помош - практичен додаток за интернет пребарувачот
Cashback Helper

Mjeti ynë praktik i blerjeve online

Статистика за успешност како важна алатка за анализа
Inteligjenca e biznesit

Të dhëna të besueshme për performancën tuaj

Помош од Помош за клиентите и Поддршка
Shërbimi dhe mbështetja e klientit

Ne jemi këtu për ju

Histori suksesi ndërkombëtare

Ofrues të shumtë në internet, me madhësi të ndryshme, tashmë po punojnë me sukses me Cashback World E-Commerce në një nivel ndërkombëtar. Ne mezi presim që të shohim suksesin tuaj në mesin e tyre.

 

Booking.com

Bashkëpunim i suksesshëm në 54 shtete

"Ne e vlerësojmë shumë Cashback World si një partner global, strategjik. Kjo është arsyeja pse ne tashmë punojmë me sukses me ta në të 54 shtetet. Ne mezi presim të shohim një të ardhme të suksesshme në vazhdimësi me Cashback World."
Vazhdo te lexosh >
 

Groupon

Edhe më shumë vlerë të shtuar për klientët tanë

"Groupon është krenar që është një Kompani Partnere e Cashback World dhe që është në gjendje t'u ofrojë klientëve tanë edhe më shumë vlerë të shtuar. Falë partneritetit të tij me Cashback World, Groupon është në gjendje të tërheqë klientë të rinj dhe të ndërtojë mbi pozicionin e saj si një lider në treg."
Vazhdo te lexosh >
 

Julius Ewig /Fa. Artefact

Të ndërlidhura përmes strategjive të marketingut dixhital

"Në një botë të ndërlidhur, është esenciale që një Shopping Community siç është Cashback World të fitojë partneritete. Ne shpresojmë s
Vazhdo te lexosh >

Cashback World

Për më shumë se 17 vjet, ne kemi mbështetur bizneset në kërkimet e tyre të klientëve të rinj dhe të rregullt dhe për të rritur xhiron e tyre në plan afatgjatë. Përvoja jonë gjithëpërfshirëse në tërheqjen e klientëve përmes Cashback gjithashtu do të vihet në dispozicion të kompanisë tuaj, duke siguruar që ju të mund ta çoni biznesin tuaj në rrugën e suksesit.

Më shumë informacion >

Kontakt

Filloni tani

  • Fitoni klientë të rinj dhe besnikë
  • Zgjeroni klientelën tuaj
  • Rritni shitjet dhe fitimet tuaja

Na kontaktoni