Zajedno ste jaki

Snažnu zajednicu karakteriše vrlo bliska povezanost. Uz Cashback World White Label dajemo Vam mogućnost da dodatno osnažite ovu vezu. Kao klub, udruženje ili kompanija pružate svojim fanovima, pristalicama i saradnicima mogućnost da kupuju po posebnim uslovima a na taj način ostvareni prometi doprinose i Vašem sopstvenom radu.

Prednosti uz Cashback World White Label

Vaš Cashback Program u željenom dizajnu

Vaš sopstveni Cashback Program

Sa Vašim prilagođenim Cashback Programom koji obezbeđuje Cashback World White Label dobijate sve što je potrebno da povećate lojalnost fanova, kupaca ili saradnika: brendirani šoping portal u dizajnu Vaše kompanije odnosno kluba, verzija Cashback App u Vašim bojama, kao i Cashback Cards sa Vašim logotipom.

Win-win situacija za obe strane kroz prednosti iz kupovina

Prednosti iz kupovina za obe strane

Ono što je posebno u saradnji sa Cashback World White Label-om je to da članovi Vašeg Cashback Programa pri svakoj kupovini u partnerskim firmama sakupljaju Cashback i Shopping Points dok Vi dobijate do 1% od ovih kupovina kao podršku za svoj rad.

Posebni zahtevi traže posebna rešenja - uz Cashback World White Label sve je moguće

Potpuno uvažavanje Vaših zahteva

Kako bismo izašli u susret Vašim željama i zahtevima, uz Cashback World White Label nudimo rešenja različitog obima koja svakako mogu dodatno da se prilagode.

Vaši zahtevi naša rešenja

Kako bismo izašli u susret Vašim željama i zahtevima, nudimo Vam White Label rešenja različitog obima koja svakako mogu dodatno da se prilagode. U light varijanti dobijate Cashback Cards, flajere za registraciju i stranicu za registraciju koja je brendirana za Vas u Cashback App i na Cashback World veb-sajtu.

Takođe dobijate pristup našoj aplikaciji za registraciju putem koje možete sami da registrujete članove u Vaš Cashback Program. Članovi koje ste registrovali zatim mogu da iskoriste mogućnosti za kupovine sa Cashback karticom i na Cashback World veb-sajtu kako bi obezbedili prednosti iz kupovina i istovremeno Vas podržali.

White Label rešenja različitih formata
White Label kompletan paket - vaš potpuni Cashback Program

Kompletan program za Vašu zajednicu

Vaš kompletni Cashback Program Vam otvara sve mogućnosti Cashback World White Label-a. On sadrži flajere za registraciju i Cashback Cards sa Vašim logom, po želji kartice mogu da se opreme NFC čipom za beskontaktno plaćanje ili pametne sisteme kontrole pristupa. Pored toga, dobijate sopstveni šoping portal i sopstvenu verziju Cashback App koja je kreirana u dizajnu Vašeg kluba odnosno kompanije i na raspolaganju je članovima Vašeg Cashback Programa. Takođe je moguće izostaviti određene partnerske firme kako bi se ispoštovali sporazumi sa postojećim sponzorima i partnerima.

Da biste informisali učesnike svog Cashback Programa o novostima ili specijalnim akcijama i događajima, tu je opcija slanja newsletter-a. Nudimo Vam kompletan paket zahvaljujući kojem svojim fanovima, pristalicama ili saradnicima otvarate jednostavnu mogućnost da kupuju uz prednosti i istovremeno Vas podržavaju svojim kupovinama.

Naši proizvodi za Vaš Cashback Program

Cashback World White Label sa Cashback Programom stavlja na raspolaganje Vama i Vašim kupcima veliki broj proizvoda koji donose prednosti.

Šoping portal u bojama kluba
Veb-sajt

Kupovina preko šoping portala ili Cashback World veb-sajta

Cashback Card sa logom kluba
Cashback Card

Jedna kartica, mnogo prednosti za Vaše članove

Flajer za registraciju sa logom kluba
Flajeri za registraciju

Registrujte nove članove putem flajera koji je dizajniran za Vas

Cashback App u bojama kluba
Cashback App

Kupovina bilo gde i bilo kada

Specijalne ponude za vaše fanove putem newsletter-a
Newsletter

Najbolje ponude u prijemnom sandučetu Vaših članova

Društveni mediji - multiplikator vaših poruka
Društvene mreže

Vaša organizacija je predstavljena našim fanovima

Cashback Helper - online šoping alat za još više prednosti
Cashback Helper

Naš praktični alat za online šoping

Vaš zahtev - naša usluga!
Servis & podrška

Mi brinemo o Vašim zahtevima

Cashback World

Više od 17 godina podržavamo preduzeća u uspešnom pridobijanju novih i stalnih kupaca čime se održivo povećava njihov promet. Ovo sveobuhvatno iskustvo u oblasti programa lojalnosti uz Cashback stavljamo na raspolaganje i Vašoj organizaciji kako biste ojačali svoje zajedništvo i istovremeno profitirali od prednosti iz kupovina zajedno sa svojim pristalicama.

više informacija >

Kontakt

Počnite već sada

  • Steknite nove lojalne kupce
  • Proširite svoj krug klijenata
  • Povećajte prodaju i profit

nas kontaktirajte