O nama

Više od 17 godina podržavamo preduzeća u uspešnom pridobijanju novih i stalnih kupaca čime se održivo povećava njihov promet. Svoje opsežno iskustvo iz oblasti lojalnosti kupaca uz Cashback stavljamo na raspolaganje i vašoj kompaniji kako bismo ubrzali vaš put ka uspehu.

Naše iskustvo za Vaš uspeh

Bez obzira na to da li ste vlasnik malog ili srednjeg preduzeća, bavite se e-trgovinom, vodite veliku kompaniju ili želite da ponudite posebne pogodnosti prilikom kupovina svojim fanovima, pristalicama ili saradnicima, naši iskusni stručni timovi pružiće vam najbolju podršku. Iskoristite i vi priliku da postanete deo Benefit Programa u kojem partneri i kupci zajedno profitiraju zahvaljujući pogodnostima iz kupovina i na taj način se zbližavaju.

Profitirajte i vi tako što ćete postati deo šoping zajednice myWorld.

Jedan partner, mnogo područja

myWorld Partner otvara vrata u svet kupovine koji donosi pogodnosti preduzećima i kupcima - i to u svim vrstama moderne kupovine.

Rast za MSP

Jačanje regionalnih malih i srednjih preduzeća je za nas od velike važnosti. Iz tog razloga posebno za njih smo razvili programe lojalnosti kupaca koji odgovaraju njihovom formatu i zahtevima. Uz myWorld Partner Program i myWorld Premium Partner Program mala i srednja preduzeća svih formata imaju priliku da kao myWorld Partner prošire svoj krug kupaca i održivo se razvijaju.

Pogodnosti u E-Commerce

Pronalaženje dobre ideje odnosno tržišne niše za online prodavnicu ne znači i veliki doseg. myWorld Partner nudi odgovarajuće rešenje upravo za e-trgovinu. Jednostavnim povezivanjem putem affiliate mreže online partneri direktno pristupaju bazi od 15 miliona potencijalnih kupaca i aktivno se promovišu. Sadržajni izveštaji i specijalne kampanje pružaju dodatnu podršku razvoju naših partnera.

Velike kompanije, velika rešenja

Čak i velike kompanije neprestano tragaju za novim kanalima prodaje i grupama kupaca. Naši stručnjaci u Enterprise oblasti kreiraju odgovarajuća rešenja kako bismo ove mogućnosti pružili i poznatim brendovima. Godinama sarađujemo sa velikim partnerima tako da možemo sasvim individualno da odgovorimo na specifične zahteve. To nas čini poslovnim partnerom koji donosi željene rezultate.

Pogodnosti za fanove, pratioce i zaposlene

Timski duh je od vitalnog značaja za klubove sa velikim brojem članova i velike korporacije. White Label rešenjima myWorld Partnera jačamo ovu vezu. Zahvaljujući tome što fanovi, pristalice i saradnici profitiraju pri kupovini i istovremeno podržavaju vaš klub, stvara se dobitna situacija za obe strane. Mnogobrojne uspešne kooperacije u više zemalja pokazuju da ovo zajedničko pozitivno iskustvo značajno ojačava duh zajedništva.

Vodite računa o svojim kupcima. Staramo se za bolji svet.

Uspeh i napredak naših kupaca, partnera i saradnika su nam veoma važni. Kao kompanija sa internacionalnim uspehom svesni smo svoje odgovornosti prema društvu i životnoj sredini. Iz tog razloga podržavamo dva humanitarna udruženja u njihovim projektima pomoći na celom svetu.

Child & Family fondacija pomaže siromašnoj djeci, adolescentima i porodicama kroz međunarodne obrazovne projekte, da završe školovanje i tako sami sebi da oblikuju budućnost. Greenfinity fondacija je posvećena projektima zaštite životne sredine i klime širom svijeta, pomažući nam da živimo u zelenijoj budućnosti.

Mi podržavamo ugroženu decu, mlade i porodice, kao i zaštitu životne sredine i klime.

Kontakt

Počnite već sada

  • Steknite nove lojalne kupce
  • Proširite svoj krug klijenata
  • Povećajte prodaju i profit

Postanite sada partner

ili

nas kontaktirajte