Илјадници претпријатија во светот веруваат во myWorld Partner Програмите

Претпријатија од најразлични големини во целиот свет ги препознаваат предностите од соработката со myWorld. Позитивниот фидбек од нашите потрошувачи ни кажува дека нашата понуда го обезбедува посакуваниот успех.

 

Патрик и Вили Кек

Услуги и трговија со моторни возила

Ние работиме со myWorld Benefit Program од 2007 година и никогаш не жалиме за одлуката. Благодарение на нив ги собравме B2B партнерите од цела Австрија и значително ја проширивме мрежата на клиенти.
 

Matthias Gassner

Хотели и Угостителство

Успешно работам со myWorld веќе неколку години. Иновативните технологии што ги воведува myWorld Partner и специјалистичката експертиза обезбедена од нивните вработени, ме поддржуваат во мојата секојдневна работа.
 

Петер Афенцелер

Дестилерија за виски

Нашите клиенти имаат високи стандарди и очекуваат многу од нашето виски. Самиот факт дека сме во можност да одговориме на желбите на нашите клиенти и, во исто време, да им понудиме придобивки додека купуваат, прави непобедлива лојалност на клиентот. Ние сме горди што сме Партнер на myWorld.

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стани Партнер сега

или

Стапи во контакт