Една програма - многу импресивни карактеристики

Како партнер на myWorld Benefit Program, ќе добиете низа карактеристики благодарение на програмата за лојалност на клиентите, што одржливо го зајакнува вашиот бизнис.

Ein Programm - Viele starke Funktionen

B2B Услуга

Како партнер на меѓународната myWorld Benefit Program, ќе бидете претставени на следниве канали пред повеќе од 15 милиони купувачи:

Дополнително, вашиот бизнис е наведен во меѓународната заедница на партнери (трговска мрежа). Тука, можете да ги обработувате купувањата и продажбите на B2B со индивидуално договорените придобивки.

 • На веб-страниците на myWorld во 55 држави
 • Во myWorld App, достапна во целиот свет бесплатно
 • На веб-страниците на програмата Cashback на нашите партнери
 • Во верзиите на myWorld App на нашите партнери
deco-bogerl-br-small.png

Репрезентација

За да се претставите како Партнер каде што клиентите можат да добиваат придобивки, ние ќе ви обезбедиме сеопфатен рекламен материјал *

Налепница за идентификација на бизнис
Налепница за влезот
myWorld постер
Постер
A4 сталажа од плексиглас
Сталак за постер А4
Подлога за пари со заменлив поклопец
Тацна за наплата
myWorld пенкала
Пенкало
Информативни флаери
Информативни флаери
A6 сталажа од плексиглас
Држач за плакат А6
*Со исклучок на налепниците за влезот, достапни само во Premium Partner Program

Cashback & Бонуси

Договорни придобивки:

Ќе добиете индивидуални Cashback и Shopping Points за вашите деловни набавки со B2B партнери и ќе имате можност да се договорите за нарачаните придобивки.

Маркетинг Бонус*:

Ќе добиете до 1% Marketing Bonus при купување на сите Партнери на myWorld направени од Купувачите регистрирани во вашата компанија.

*достапно само со Premium Partner Program

Опсег на поволности за регистрирани купувачи*:

Добивате специфичен спектар на придобивки за купувања во вашата компанија направени од Купувачи регистрирани од вас. За овие набавки ќе се одземат само пресметаната Cashback како и придонесот за маркетинг до максимум 1%. Маргините за Shopping Points и Marketing Bonus не важат за вас.

Информативни флаери

Информативни флаери

Како партнер со Premium Partner Program, имате можност да регистрирате и нови и редовни клиенти. Инспирирајте ги рано користејќи Информативни флаери во врска со придобивките на myWorld *. За да се регистрирате, користете ја Partner App на вашиот компјутер или паметен телефон.

Алтернативно, исто така имате можност да ја користите Partner Program само за евиденција на продажбата направена од клиенти со myWorld Cards, без да ги регистрирате купувачите сами.

*достапно со Premium Partner Program

Статистика, податоци и CRM

Користејќи ги вашите податоци за најавување, можете да добиете пристап до Partner Suite со управување со профилот, како и веб-интерфејсот на Partner App, каде што ќе ги најдете сите важни модули на вашата myWorld Partner Programme.

Partner Suite: Оваа област е клучна компонента на вашиот профил на партнер каде што можете да управувате со сите важни детали за договорот, фактурите, опциите за плаќање или нарачките за производи.

Partner App: Тука ќе ги најдете сите карактеристики што ви ги нуди програмата за myWorld Partner преку прелистувач или апликација. Во зависност од програмата и дополнителните модули, овие вклучуваат:

 • Евиденција на продажби
 • Создавање и управување со корисници
 • Модул за создавање Deals
 • Редовна регистрација на клиент и член
 • Управување со вашите сопствени myWorld Cards
 • Модул за статистичка евалуација
 • Модул на Customer Relationship Management (CRM)
 • Модул на билтен
 • Модул за истражување на задоволството на клиентите
deco-bogerl-br-small.png

Со Partner App Ви посакуваме добредојде во новата ера на лојалноста на потрошувачите.

Со Partner App Ви посакуваме добредојде во новата ера на лојалноста на потрошувачите. Сега можете полесно да привлечете и да управувате со нови и со лојални потрошувачи, поедноставно да ги дознавате нивните желби и да ја забрзате реализацијата на промет, на Deals и Newsletters. Регистрирајте се сега и дознајте што се можете да постигнете со нашата универзална алатка за лојалност на потрошувачи.

Снимање на продажба во Partner App

Евидентирајте го прометот во неколку секунди

Користејќи го системот за снимање на продажба, во Partner App, ги имате сите продажби на располагање за да ги видите на прв поглед и можете соодветно да ги оцените. Ова ви дава оптимален преглед на сите дневни и продажби на клиенти. Можете исто така да снимате продажба на myWorld Card лесно користејќи баркод или QR-код.

Направете Shopping Point Deals во Partner App

Атрактивни понуди за нови и лојални потрошувачи

Само со неколку кликања, можете да создадете ексклузивни Deals во Partner App. Со тоа, ќе достигнете до myWorld купувачи ширум светот и на тој начин ќе стекнете нови клиенти за вашиот бизнис. Може однапред да закажете кога и колку долго треба да трае понудата.

Регистрација на клиенти преку Partner App

Регистрација на потрошувачи - едноставно и брзо

Регистрирајте нови купувачи на myWorld или постојните купувачи како лојални клиенти. Регистрацијата е брза и лесна со користење на Partner App. Вие исто така добивате атрактивен спектар на придобивки за вашите регистрирани купувачи.

Преглед на сите потрошувачи Partner App

Преглед на сите потрошувачи

Благодарение на модулот за управување со врски со клиенти - накратко CRM - можете да ја чувате целата база на податоци на клиенти на едно место. На тој начин, можете да управувате со деталите за редовните клиенти, прометот на клиентите, закажувањата и myWorld картичките, со одличен преглед и, пред сè, на едноставен начин.

Partner App Ви нуди битни статистики

Анализа на сите области на вашиот бизнис

Користете статистички анализи за сите ваши продажби и трансакции. Со помош на значајни графики и списоци, ќе добиете јасна претстава за дистрибуцијата според секторот, возрасните групи, деновите во неделата или регионите. На овој начин, имате можност да репродуцирате визуелно подрачје на вашиот бизнис што е важно за вашиот промет.

Активирајте Super Cashback во Partner App

Досегнете уште повеќе клиенти

Користејќи ја одликата Super Cashback, имате брз и лесен начин да контактирате со повеќе клиенти. Грант купувачите на myWorld го зголемија Cashback за одреден временски период и на тој начин стекнуваат нови клиенти за вашиот бизнис.

Брзо и лесно направете билтен во Partner App

'Измазнете' го пристапот кон вашиот клиент

Два други модули ви ги нудат дополнителните одлики „Newsletter“ и „Прашалник за потрошувачи“, со кои можете уште поефикасно да достигнете до вашите клиенти. Користејќи ги шаблоните за билтени, можете да ги информирате вашите редовни клиенти за вашите промоции. Не само тоа, можете да дознаете повеќе за желбите и загриженоста на вашите клиенти користејќи ги анкетите, кои се поставуваат брзо и лесно и може да се користат за да се зголеми задоволството на клиентите.

*достапен само со Premium Partner Програмата.

myWorld Partner App

Никогаш не било полесно да управувате со Вашиот бизнис и тоа од мобилен, кога сте на пат.

Partner App
App Store
Google Play Store

Како резултат, можете да пристапите до сите врвни алатки на вашата myWorld Partner Program додека сте во движење. Уживајте во одликите на програмата за лојалност на вашите клиенти, без разлика каде се наоѓате, која ви помага да привлечете повеќе клиенти и да ја зголемите продажбата.

 • Едноставен начин за евиденција на приходите и пристап до корисна статистика
 • Алатка за регистрација на нови клиенти
 • Јасен преглед на управувањето со клиентите во вашиот CRM
 • Алатка за креирање, управување и откуп на зделки за клиенти
 • Алатка за креирање и испраќање билтени и анкети за клиенти
 • Можноста за подесување на кориснички права на вработени
 • Дополнителни функции на календарот

Одржување и поддршка

За нас е од особено значење што нашите клиенти не само што се задоволни со своите програми, туку исто така можат да го искористат целиот свој потенцијал. Затоа, ние сме среќни да ве советуваме и поддржуваме во секое време и да ви пружиме помош во форма на нашите најчесто поставувани прашања.

Без оглед на ова, сакаме да осигураме дека сите технички аспекти функционираат непречено. Ние доставуваме постојани ажурирања за нашите карактеристики и ги одржуваме сите услуги за да се осигураме дека вашата програма за myWorld Partner секогаш ги исполнува вашите барања.

Контакт

Започнете сега

 • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
 • Проширете го кругот на потрошувачи
 • Зголемете ја продажбата и профитот

Стани Партнер сега

или

Стапи во контакт