Контакт

Дали имате прашања до нас за кои нема одговор во FAQs? Контактирајте нѐ и со задоволство ќе Ви помогнеме!

Адреса

МАЈВОРЛД Македонија ДООЕЛ Скопје
Партизански Одреди бр.14
Аура Бизнис Центар
Скопје 1000, Македонија

Работно време

Работно време на канцеларијата:
Понеделник - Четврток
08:30 – 15:30
Петок
08:30 - 12:30
Отворено

Телефонски може да го добиете Cashback World Service Team:
Понеделник - Четврток
08:30 – 15:30
Петок
08:30 - 12:30
Отворено

Телефон и е-пошта

Tel: +389 (0)2 3090067
Mail: partner.mk spam@gohere.go cashbackworld.com

Нашите локации

Cashback World е застапен во 55 држави во светот. На мапата ќе ја најдете локацијата на претпријатието во државата во која во моментот се наоѓате.

Контакт формулар

Име
Име
Име на компанија
E-mail
Телефонски број (опционално):
Интернет страница (опционално)
Настана грешка. Ве молиме подоцна обидете се повторно.
Формуларот е испратен успешно!