Станете дел од глобалната Shopping Community

Како Трговски партнер на Cashback World, за миг Вашата онлајн продавница ќе се претвори во атрактивно место за купување за повеќе од 15 милиони купувачи во 54 држави. За Вас тоа значи повеќе опсег, повеќе потрошувачи и поголем промет. Работете E-Commerce со нас на меѓународно ниво.

Предностите со Cashback World E-Commerce

Направете ја вашата онлајн продавница уште попривлечна со придобивките од шопинг

Атрактивно со предности од купување

Соодветната понуда ја прави Онлајн Продавницата атрактивна, а ќе стане уште поатрактивна ако им доделува на своите потрошувачи Cashback и Shopping Points при секое купување. Повеќе од 15 милиони Cashback World членови го ценат ова и затоа ќе купуваат кај вас.

Поставување без технички пречки

Пристапување без технички пречки

Многу е едноставно да ја направите Вашата Онлајн Продавница дел од Cashback World Shopping Community. Поврзувањето се врши некомплицирано преку нашата интерна Affiliate мрежа, при што за најкратко време и без големи технички напори, Вашата продавница ќе биде достапна до купувачите на Cashback World.

Маркетинг мерки за зголемување на свеста за вашите понуди

Поголема видливост на Вашата понуда

Благодарение на тоа што ќе се појавувате на листите на веб страниците на Cashback World и на нашите кооперативни партнери, а воедно и во Cashback App, Вашата видливост енормно ќе се зголеми. Дополнително со Shopping Point Deals ќе привлечете уште повеќе внимание и активно ќе се рекламирате во нашите Newsletters и на социјалните медиуми.

Нашите производи

Како партнер во Cashback World E-Commerce, можете да искористите многу производи за Вашиот Online Shop, кои ќе Ви донесат повеќе потрошувачи, поголем опсег и повеќе промет.

Купувајте секогаш, секаде со Cashback App
Cashback App

Шопинг насекаде и во секое време

Cashback World Интернет страница

15 милиони купувачи

Презентација на Вашата понуда во Cashback World билтенот
Cashback World Newsletter

Ние ги презентираме Вашите понуди

Промоција на вашата марка до сите фанови на социјалните мрежи на Cashback World
Социјални медиуми

Вашиот бренд кај нашите фанови

Cashback Помош - практичен додаток за интернет пребарувачот
Cashback Helper

Нашата практична алатка за Online Shopping

Статистика за успешност како важна алатка за анализа
Business Intelligence

Јасни податоци за Вашиот учинок и работење

Помош од Помош за клиентите и Поддршка
Сервис за потрошувачи & поддршка

Ние се грижиме за Вашите потреби

Меѓународни успешни приказни

Веќе многу онлајн понудувачи од разни величини работат успешно на меѓународно ниво со Casback World E-Commerce. Драго ни е што сме дел од Вашиот успех.

 

Booking.com

Успешна соработка во 54 држави

„Многу го цениме Cashback World како глобален, стратешки партнер. Затоа успешно соработуваме со него во сите 54  држави. Се радуваме на успешна иднина со Cashback World."
повеќе >
 

Groupon

Додадена вредност за нашите потрошувачи

„Groupon се горди што се партнер во Cashback World и што креираме додадена вредност за нашите потрошувачи. Со партнерството во Cashback World, Groupon се стекнува со нови потрошувачи и ја проширува позицијата како лидер на пазарот.“
повеќе >
 

Julius Ewig /Fa. Artefact

Заемно поврзани преку стратегии за дигитален маркетинг.

"Во заемно поврзан свет, за една Shopping Community како Cashbacks World клучно е склучувањето партнерство. Со задоволство ќе ја зајакнеме соработката во до 54 држави во иднина."
повеќе >

Cashback World

Повеќе од 17 години ги поддржуваме претпријатијата во успешно стекнување на нови и лојални потрошувачи и долгорочно зголемување на прометот. Ова долгогодишно искуство во областа на лојалност на потрошувачите преку Cashback Ви го ставаме на располагање и Вам и на Вашето претпријатие, сѐ со цел да зачекорите на патот кон успехот.

Дополнителни информации >

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стапи во контакт