За нас

Повеќе од 17 години ги поддржуваме претпријатијата во успешно стекнување на нови и лојални потрошувачи и долгорочно зголемување на прометот. Ова долгогодишно искуство во областа на лојалност на потрошувачите преку Cashback Ви го ставаме на располагање и Вам и на Вашето претпријатие, сѐ со цел да зачекорите на патот кон успехот.

Нашето искуство за Ваш успех

Без разлика дали управувате со мало или средно претпријатие, дали сте активни во E-Commerce, дали сте одговорни за големо претпријатие или сакате на Вашите фанови, поддржувачи или вработени да им понудите предности при нивното купување, обратете се до нашите стручни тимови, каде искусните специјалисти ќе Ви го дадат најдобриот совет. Искористете ја можноста, да станете дел од Shopping Community, во која Трговските партнери и купувачите заедно профитираат од предностите и заедно растат и се развиваат.

Можете да имате придобивки од тоа да бидете дел од Cashback World Shopping Заедницата.

Еден партнер, повеќе области

Cashback World Partner нуди свет на шопинг, којшто им носи предности и на претпријатијата и на купувачите - и тоа во сите форми на модерното купување.

Раст за МСП

Јакнењето на регионалните мали и средни претпријатие е од големо значење за нас. Затоа развивме специјални лојални програми за нив, кои се прилагодени на нивните големини и барања. Со Cashback World Partner Program и со Cashback World Premium Partner Program, МСПа од сите величини имаат можност како Cashback World Partner да го прошират кругот на потрошувачи и со тоа да си обезбдат долгорочен раст.

deco

Предности во E-Commerce

Да се најде добра идеја или пазарна нишка за Online Shop нема исто значење како и големиот опфат. Cashback World E-Commerce го нуди најсоодветното решение. Со едноставно поврзување преку Affiliate мрежата, Онлајн Tрговските партнери опфаќаат директно 15 милиони потенцијални потрошувачи, кој кои активно се рекламираат. Силните извештаи и специјалните кампањи даваат дополнителна поддршка за растот на нашите партнери.

deco

Големи претпријатија, големи решенија

И големите претпријатија бараат нови продажни канали и групи на клиенти. Нашите експерти во делот за големи претпријатија креираат соодветни решенија познатите брендови. Веќе со години соработуваме со големи партнери и можете индивидуално да одговориме на специфичните барања. Поради тоа ни е сме деловен партнер, којшто ги постигнува посакуваните резултати.

deco

Предности за фановите, поддржувачите и вработените

Клубови со многу членови и големи корпорации се карактеризиират со силна внатрешна сплотеност. Со Cashbac World White Label ние ја јакнеме таа сплотеност. Фановите, поддржувачите и вработените профитираат при купувањето, а истовремено и го поддржуваат Вашиот клуб, што пак креира win-win ситуација за сите засегнати. Многубројните успешни White Label кооперации во повеќе држави ни покажааа дека ова заедничко позитивно искуство многу го јакне чувството за заедништво.

deco

Погрижете се за Вашите потрошувачи. Ние се грижиме за подобар свет.

Особено ни се важни успехот и добросостојбата на нашите потршувачи, партнери и вработени. Но, како меѓународно успешно претпријатие, свесни сме дека имаме и општествена и еколошка одговорност. Затоа поддржуваме две хуманитарни организации кои работат на проекти за помош во целиот свет.

Child & Family Foundation им помага на маргинализираните деца, младинци и семејства преку меѓународни образовни проекти и им помага да се стекнат со образование и самите да си ја креираат иднината. Greenfinity Foundation се ангажира за заштита на животната околина и климата и придонесува кон позелена иднина за сите нас.

Ние ги поддржуваме децата, младите и семејствата кои имаат потреба, како и заштитата на животната средина и климата.

Контакт

Започнете сега

  • Стекнете нови и лојални потрошувачи.
  • Проширете го кругот на потрошувачи
  • Зголемете ја продажбата и профитот

Стани Партнер сега

или

Стапи во контакт